Mika Nyyssölä

– giant killer –

Jul-17-2017

Viikko täynnä upeita diilejä!

Moikka!

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa kaikille. Viime viikonloppu meni mukavissa merkeissä vaimon puolen tuttujen synttäribileissä Salossa. Kauniin luonnon keskellä, jossa sijaitsi fantastisen kaunis mökki isoine terassialueineen, pienen lammen äärellä. Aurinko paistoi kirkaalta taivaalta ja kaikilla oli kivaa. Ruokaa ja juomaa oli yllin kyllin ja livebändi piti huolen loistavasta soundista. Palasimme hotellille vasta aamun pikku tunneilla, eli varsin mukava reissu.

Joku sanonut, että Salo on ihan kuollut kaupunki, eikä siellä ole yöelämää saatikka mitään muutakaan elämää, mutta eipä tuo niin kauhean kuollut tuntunut olevan. Pääsin aina yhden kadunvälin etenemään, kunnes jälleen joku bongasi minut ja jäätiin tovi juttelemaan ja napsittiin yhteiskuvia. Eikä moinen minua haittaa, kivaahan se on, että tullaan rohkeasti jubailemaan ja kysymään kuulumisia. 🙂

Tämä viikko sitten tiukkaa treenaamista ja jatketaan tätä omaa höpöhöpödieettiä. Ihan hyvin tämä tuntuu käynnistyneen ja kroppa taitaa ihan tykätä tuosta klassisesta kana-riisi -kombosta.

***

Pistetään tähän kohtaan odotettu eksklusiivinen paitadiili Disturbilta. Sain järkättyä teille aivan älyttömän mainion tarjouksen, joka starttaa siis nyt ja on voimassa 24.7. saakka!!

Koodilla: NYYSSIS saat 25% alennuksen t-paidoista! Klikkaa kuvaa alla ja pääset tsekkaamaan kuteet!

Ihan pirun siistejä paitoja on valikoimassa. Itsekin diggaan noista vaatteista ja käytän jatkuvasti. Pehmeitä, mukavan tuntuista materiaalia ja tietysti siistin näköisiä.

***

Toinen huikea diili tulee Fitnesstukulta.

Saat nimittäin kaikesta* -25% alennusta.  Klikkaa kuvaa alla ja pääset hommiin! Kassalla koodi KESA ja järjestelmä antaa lopullisen alennetun hinnan. On muuten ihan järjettömän kova diili! Muutamaa vaatemerkkiä lukuunottamatta saat siis kaikesta muusta tuotevalikoimasta tuon 25 pinnaa alennusta ja säästät puhdasta RAHAA!!

*Ei koske: Lahjakortteja, treenilaitteita tai tuotemerkkejä Perfect Shaker, Better Bodies, Gasp, Gorilla Wear ja Six Deuce. Ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. 

Voimassa 23.7.2017 klo 23:59 saakka!!

BOOOMMMM!!

Posted under Uncategorized
 1. AkiS Said,

  Anteeksi kun häirihen, mutta sekoileeko tuo Twitch jotain vai näkyykö videosi jatkossa pelkästään tilaajille? kun joka videoon tuo teksti läsähtää: Tämä video on vain tilaajien katsottavissa. Tilaa nyt ja tue lähettäjää nyyssis.

 2. Mika Said,

  AkiS: Mä en kyllä usko, että se olisi vain tilaajille. Kyllä siellä on katsojia ollut enemmän kuin tilaajia, joten tuskin se näkyy vain tilaajille.

 3. AkiS Said,

  Erikoista kun ittelle tuo teksti siun jokaiseen videoon tulee, enkä näin ollen pysty niitä jälkeenpäin katsomaan. Ihan sama olenko kirjautuneena sisälle vai en.

 4. Mika Said,

  AkiS: Pitää tsekata tuota asiaa. Mutta siis pystyt kuitenkin katsomaan lähetystä suorana?

 5. Mika Said,

  AkiS: Nyt on korjattu tuo videoiden jälkitoisto.

Add A Comment