Mika Nyyssölä

– giant killer –

Apr-9-2017

Uutispommi – Gymlogit jatkuvat!

Moikka

Tätä uutista on varmasti moni odottanut kauan ja hartaasti. On ilo ilmoittaa teille kaikille upea uutinen, Gymlogit palaavat takaisin. Voin vahvistaa tämän kaikille, sillä olemme Sirenin Miken kanssa sopineet jo ensimmäisistä kuvauksista ensi viikolle. Tuotamme yhteensä ainakin 6-10 uutta jaksoa Gymlogia sekä Food Corneria.

Gymlog -sarja on ollut itselleni yksi todella tärkeä projekti ja sen tekeminen kautta linjan on ollut hauskimmista jutuista koskaan. Miken kanssa väsäsimme yli 50 jaksoa ja niitä tehdessä saimme nauraa tuhottoman paljon. Informatiivinen sarja, joka huumorilla höystettynä antoi paljon opettavaisia neuvoja treenaajille, niin aloittelijoista edistyneillekin.

Gymlogit kiskotaan nyt arkistojen pölyistä takaisin eetteriin uusilla jaksoilla ja uusilla kujeilla. Tämä on jokseenkin eeppistä, jos saan sanoa. Melkein tässä jopa herkistyy, sillä niin lähellä omaa sydäntä sarja on aina ollut.

Eli seuraava Gymlog on siis järjestysnumeroltaan Gymlog 53. Mitä jaksossa tapahtuu, jää nähtäväksi. 🙂 Olkaa siis kuulolla ja seuratkaa Blogiani sekä pakkista… 😉 BOOM, TOTALLY DYYD!!

Saa kommentoida! 😀

Gymlogien parhaat palat:

Vika Gymlog salilla nro 51 (Foodcorner oli 52):

Ensimmäinen Gymlog:

***

Posted under Uncategorized
 1. Jooona Said,

  Mahtava homma! Gymlogien parissa on joskus hurahtanut kokonainen päivä katsellessa ja nauraessa kotisohvalla, höystettynä food cornerin testauksella!:D mukavaa kesän odotusta! Dyyyd

 2. Shady Said,

  Hienoo! Innolla odotan uusia jaksoja.

 3. Jesse Said,

  Mahtava uutinen!

 4. Aaro Said,

  Mahtavaa! Tätä on odotettu, toivottavasti innostutte tekemään enemmänkin jaksoja. Viihdyttäviä kavereita kaikin puolin ja enemmän kuin mielellään katsoo välillä suomalaista “viihdettä” oikean asian parissa. 😉

 5. Roberto Said,

  HOLY SHITFUCK! 😀 Loistavaa jätkät!

 6. Koistinen79 Said,

  Aivan mahtavaa! Päivä senkuin paranee kun saa lukea tämmöisiä mahtavia uutisia! 🙂 Itseä GymLogit ovat jeesanneet todella paljon ja niistä on saanut paljon informaatiota sekä innostusta ja onpa niitä mukava katsoa ihan muutenkin vain. Kiitos sinulle ja Mikelle kun olette niitä aikanaan jaksaneet tehdä ja jos jaksatte edelleenkin 🙂

 7. Samppulli Said,

  Voi jumankekkuli! 👍👍👊 nuo on kyllä opettanu hyvin ja paljon! Tässä herkistyy melkein itsekkin 😂😭

 8. Salilokki Said,

  Gymlogien avustuksella tuli aloitettua saliharjoittelu, ja tällä polulla on tullut jatkettua. Tupakit ja alkoholit jäi pois, laadukkaita lihoja ja vihanneksia tuli sillä rahalla ostettua tilalle. Eipä oo pahitteeks, että jatkuu tää loistava sarja! Kiitoksia jo etukäteen 🙂

 9. KapteeniKoukku Said,

  Viikon paras uutinen!

 10. jeikki Said,

  Jes! Gym logit on parasta viihdettä 💪

  Voisit tehä tästä sun blogista hieman mobiiliystävällisempi – teksti on liian pientä ja zoomailukaan ei paljoa auta 😞

 11. Mika Said,

  jeikki: Pitäis pitäis. Ei se homma ihan itsestään synny. Tutkiskellaan asiaa. Itse kyllä iPhonella esim luen blogiani ihan tyylikkäästi. Kaipa nykyään on standardit ja vaatimukset sellaisia, että mobiililaitteille pitäisi olla omat versionsa näistä blogeista. Mun blogi on old schoolia ja pysynyt pystyssä jo vuodesta 2006. Siihen aikaan kännyköillä ei vielä surffailtu vaan jengi istui kotona päätteen ääressä ja tsekkas blogit kotikoneella. 😀

 12. Jones Said,

  Joo Mika nyt fixaat nää sivut myös yhteensopiviks mobiililaitteille. Eikös se ois uusien gymlogien kunniaks aika siirtyä tähän päivään! 😅✌😎👊 Boom dyydfist!

 13. Mika Said,

  Jones: Eiks se ois nimenomaan just siistiä ja retroa, että oltais old school loppuun asti? No joo, mun pitää keskustella serverin ylläpitäjän kanssa mitä tehdään. Itse en osaa siis hommaa päivittää alkuunkaan. Sen on tehtävä ammattimies.

 14. Kurimus Said,

  Oma vanha puhelin oli htc ja se osasi sovittaa tekstin näytön reunasta reunaan luettavan kokoisena kun kaksoisnäpäytti näyttöä. Nykyisellä sonylla taasen pitää juuri zoomata ja vieritellä edes takaisin, vaikka välillä chrome selain ehdottaa, että tee sivusta mobiililaitteelle sopiva ja silloin sovittaa tekstin näyttöön.
  Se offtopicista. Gymlogit palaa, viikon paras uutinen! Mahtavaa!

 15. Simo Kuassimo Said,

  Sun treenivideot on kyllä ihan huippuja, mutta harmi, että Gymlogeissa on Mike mukana. Sitä ei vaan jaksa katsella, eikä kuunnella. Ja jos Mikelle antaa vähääkään kritiikkiä, alkaa prinsessamainen kiukuttelu. Tekisit mielummin Jukan kanssa lisää treenivideoita.

 16. LK Said,

  Ite pidän tälläsestä vanhemmanmallisesta tyylistä kyllä paljon enemmän kuin mistään moderneista, mitä suurin osa nyky ajan blogeista on.

 17. Mika Said,

  Simo Kuassimo: Nooh, nooh, Mike on oma persoonansa ja tyylillään kuuluu Gymlogeihin. Ei olisi Gymlogeja ilman Mikeä. Hän on hyvin persoonallinen ihminen ja varmasti jakaa mielipiteitä ihmisissä. Mutta niin on moni muukin persoona julkisuudessa. Gymlogit on Team M&M tuotantoa ja Mike on vahvasti siinä omana itsenään. Näin se vain menee.

 18. Aki Said,

  Mahtavaa!! Foodcornerit on parhaita

 19. J Said,

  Uskovana miehenä pakko sanoa että kiitos Jeesus!

 20. Mikko Said,

  Mahtavaa Mike ja Mika ! Saa taas loistavia vinkkejä omiin treeneihin ja kuunella teidän hyvää läpän heittoa!

 21. Arttu Said,

  Mahtavaa Mika ja Mike 🙂 Tuo oli ihana uutinen. Odotan tulevia jaksoja jo innolla.

 22. Jones Said,

  Mika, tottahan se on, että siinä oma viehätyksensä ja kapinahenkensä on! Mutta helpottais tällaisen liikkeellä pysyvän kansalaisen elämää huomattavasti, jos sivut saisi mobiililaiteystävällisiksi. 😅✌terkuin vierivä stemu ei sammaloidu.

 23. Toni.M Said,

  Mahtava juttu! Tätä on kansa odottanut :). Sen kunniaksi tukun kans joku Team M&M diili? 😉

 24. Harlo Rossi Said,

  Hienoa että gymlogit tulee takaisin! Kiinnostaisi kysyä sellaista, että kumpi sai kumman ylipuhuttua vai tuliko päätös yhdessä?

 25. Rautasarvi Said,

  Moro Mika!

  Kun huomasin tuon comeback jakson tulleen meinasin jättää katsomatta koska olin varma että lopputulos noin pitkän tauon jälkeen + muiden teidän väleihin liittyneiden juttujen jälkeen olisi ahistavaa katsottavaa kun juttu olisi väkisin heitettyä ja vanha rentous olisi kadonnut, olin väärässä.

  Matsku oli täysin samaa hiomatonta timanttia kun kaikki aiemmat jaksot, jatkakaa samalla mallilla. Täällä yksi uskollinen katsoja kiittää näistä materiaaleista ja kaikesta siitä informaatiosta mitä olen näistä voinut ensimmäisille salivuosilleni imeä.

 26. Niko Said,

  Terve!

  Tuosta kun alkuvimmaan pääsette niin rykäsette toiset 50 jaksoa pihalle eikö niin 😉

  Täällä huutelee vuoden 2012 joulukuun bannerikisan voittaja 😀

 27. Mika Said,

  Harli Rossi: Ideoitiin yhdessä mitä keksittäis ja mä heitin ilmoille ajatuksen. Siitä se sitten lähti… 🙂

 28. sopotti Said,

  Gymlogia on kyllä ollut ikävä, loistava päätös jatkaa sarjaa. Minusta nämä sivut näkyy puhelimella loistavasti kun kääntää vaakaan, tiedä sitten millä 3330:lla ihmiset surffailee 😁
  Cheers

Add A Comment