Mika Nyyssölä

– giant killer –

Aug-4-2017

Team M&M – Käsitreenit feat. Jarno Olmala

Moikka!

Pitkästä aikaa teimme Miken kanssa treenivideon. Tällä kertaa mukanamme oli CBB tähti Jarno Olmala, joka on luun kova treenaaja ja erittäin lahjakas CBB-kilpailija Suomessa. Alkuun hieman avataan Jarnon filosofiaa treenaamisesta ja ravinnosta, jonka jälkeen hyökätään käsitreenin kimppuun. Ojentajat sekä hauikset saavat videolla kyytiä. Loppuun melkein jo perinteeksi muodostunut poseeraus -battle. Jarno vilauttaa erittäin siistiä offikuntoa meille. Pitää vielä mainita, että Jarnolla on kaikin puolin todella mallikas ja hyvässä tasapainossa oleva fysiikka. Jarno pyrkii hyvin johdonmukaisesti parantaa kokonaisuuttaan aina parempaan suuntaan. Selkä ja kädet ovat erityishuomiossa ja näitä osa-alueita priorisoidaan treeneissä.

Jarnon kisasuunnitelmat ovat suurella todennäköisyydellä ensi vuodessa ja ehkä syksyn SM-kisoissa. KV-kisoista mies ei vielä kerro, onko näitä suunnitteilla toteuttaa. Kuulemma aika näyttää ja ovet ovat avoinna joka suuntaan tällä hetkellä.

Poseeraus käynnissä pojilla treenin päätteeksi.

Tässä tuo video kokonaisuudessaan:

Keskustelu videosta TÄÄLLÄ!

Jumpat kyllä meni todella haipakkaa ja sarjoja sekä toistoja tuli hurjan paljon. Jarnon treenityyli on hyvin samankaltainen kuin itselläni ja sen kyllä huomasi, sillä Jarno ei hyytynyt missään kohtaa treeniä. Läpi jumpan mentiin hyvin hyvin lyhyillä tauoilla, mikä ei sinänsä siis näy editoidussa videossa.

Liikkeet ja sarjat:

Lämppäri ojentajakone

 • 4 sarjaa 40 toistoa

Vastaotepenkki/vastaotepushdown

 • 50kg 15+30
 • 80kg 15+30
 • 100kg 15+30
 • 100kg 15+30

Ranskis mutkatangolla

 • 40kg 4 sarjaa 15+20

Hauiskääntö mutkatangolla

 • 30kg 10+10+10
 • 35kg 10+10+10
 • 40kg 10+10+10

Hauiskone

 • 3 pudotussarjaa 20kg/15kg10kg failureen kaikki

Kiitos Mayor’s Gym, Mike ja pakkotoisto sekä Jarno Olmala mukana olemisesta!

***

Muistithan, että 15.8 saakka on ilmaiset toimitukset Fitnesstukulla. Kannattaa siis pienempikin tilaus tehdä, jos siltä tuntuu. Klikkaa alla olevaa kuvaa ja pääset tutustumaan hyviin tarjouksiin. Esim Supermassan valmiit intrajuomat ja boosterit ovat -25% alessa.

Ja vielä on erittäin kovassa tarjouksessa Whey-80 proteiini. Hinta-laatusuhde on tässä kohdillaan. Herkulliset jälkkärimaut vain 8,45/kilo!! Klikkaa kuvaa alla ja olet tarjouksessa kiinni!

Posted under Uncategorized
 1. Ana Said,

  Moi Mika!

  Mitäs mieltä olett nuorena kisaamisessa kehonrakennuksessa? Hyvänä esimerkkinä Kotipohja, haastaako hän kroppaansa turhaan kisailemalla nyt kun salivuosia ja aikaa hankkia lihaa on vielä vuosia vuosia edessä. Olen enemmän ymmärtänyt, että kehonrakentaja on parhaimmillaan +30 ja jopa vielä +40 vuotiaana.

 2. Whenkka Said,

  Mahtava video, kiitos!
  Olmala on Kovan näkönen cbb, pärjäiskö Utille sun mielestä? Näyttää ainaki massiiviselta kaverilta!
  Nyt banneria laulamaan!

 3. Mika Said,

  Ana: Kehonrakennus on lajina kieltämättä ehkä hieman haastava nuorelle ja rankat dieetit kyllä ovat tavallaan vaarallisiakin. En ihan suosittelisi kovin nuorelle.

 4. Mika Said,

  Whenkka: Kyllä mä näen, että pärjäisi. Tosin utti on sen verran pidempi, että kisaisi käsittääkseni eri sarjassa?

 5. Jukkis Said,

  Hyvä video, mutta musat tulee aika perkeleen kovaa verratuna sit puheosuuksiin 😉

 6. Whenkka Said,

  Okei, en niim tiedä noista sarjoista..:)
  Osaatko sanoa miksi olkapäät( sivulohkot etenkin) tulee kipeiksi ja ottaa osumaa selkätreeneissä?
  Sekä hyvää vinkkiä että rintapunnerruksissa saisi venytyksen menemään rinnalle kun tuntuu että venytys uppoaa liikaa aina olkapäille?

 7. Mika Said,

  Whenkka: Kiertäjät voi olla olkapäissä kireät. Venyttele ja lämmittele olkapäitä.

  Avaa kyynärpäät auki kun teet penkkiä. Pitäisi venyttää rintaa paremmin. Ja mahdollisimman leveä ote.

Add A Comment