Mika Nyyssölä

– giant killer –

Mar-16-2017

Tätä päivää on odotettu! – Kirja on nyt kaupoissa!

Moikka!

Jälleen on yksi sivu käännetty elämässäni. Sain nimittäin oman kirjani kirjakauppojen hyllyille tänään. Minulle tämä on iso asia ja olen jännittänyt kovasti miten ihmiset suhtautuvat kirjaani. Siihen on puoli vuotta annettu hikeä, rakkautta ja tunteita. Treenioppaaseen olen panostanut aivan valtavan paljon. Halusin siihen jotain erikoista ja mielessäni olikin pyörinyt systeemi, jolla jokainen kykenisi rakentamaan omia päivän treenejään lihasryhmille. Meni pitkään ennen kuin sain luotua systeemin konkreettisesti ja ymmärrettävään muotoon. Kun sivuja on rajallisesti, se omalta osaltaan asettaa rajat ja haasteensa. Saimme kuitenkin kaiken noin 200 sivun sisään ja kokonaisuushan on fantastisen kaunis. Minun näköinen kirja, kuten itse olen sitä mainostanut.

Giant Killer ja Bull vierekkäin kaupassa, tosin mun kirjaa enää yksi jäljellä… Kannattaa muuten kiirehtiä, painos saattaa kadota aika hätäseen.

Nyt on odotettava arvosteluja ja kommentteja ihmisiltä. Palan halusta kuulla mitä mieltä te lukijat olette opuksesta. Monihan on jo kommentoinut, että se näyttää ainakin hienolta. Kuvia kirjassa on massiivisen paljon, yli 400kpl. En halunnut säästellä visuaalisuudessa, vaan halusin nimenomaan paljon kuvia, paljon taidetta ja pieniä yksityiskohtia (ikään kuin sellaista turhaa ja hassua sälää). Sellaista joka sävyttää ja maustaa itse kirjaa ja tuo väriä lukukokemukseen. Helppoa ja kivaa luettavaa, jonka pariin saattanee palata vielä uudelleenkin? Kirjaahan ei ole mikään pakko lukea enismmäisestä sivusta lähtien, vaan voit napata auki minkä tahansa kohdan ja lukea sen. Kirjaan voi palata uudelleen ja lukea sitä ihan miten päin, vaikka lopusta alkuun.

Tänään klo 13 piti kustannusyhtiö Docendo medialle julkistamistilaisuuden Ostrobotnialla. Paikalla oli STT, maikkari sekä Iltalehti. Kuvia otettiin paljon ja oli mukava päästä keskustelemaan ja vastailemaan kysymyksiin kirjasta ja omasta lajistani.

STT:n edustaja ohjastamassa ja Virtamo sekä minä tarkkaavaisina. (jounilla hassun tuima ilme)

Kameran edessä poseerausta. Ei ole vieras juttu minulle.

Hymyä piisasi!

Meikä selittää keskellä. Oikeassa laidassa MTV:n toimittaja tarkkaavaisena ja vasemmalla Lauri Törhönen ei niin tarkkaavaisena. 😀 (Törhönen muuten totesi kirjan olevan kovin tyylikäs ja vei Donnerillekin yhden, kun oli menossa miestä tapaamaan tilaisuuden jälkeen)

On muuten ilo esittää, että myös Fitnesstukulta saat kirjan tilattua itsellesi. Fitnesstukku on ollut mukana kirjaprojektissa ja halusi luonnollisesti myös kirjan myyntiin itselleen. Saat teoksen vain 24,90 hintaan. Kun tilaat sen tuon bannerin kautta, tuet samalla minun uraani ja vahvistat minun sponsoriyhteistyötä tukun kanssa. Ei muuta kuin klikkaa kuvaa ja käy poistamassa omasi!

Kirja on saanut jo jonkin verran mediahuomiota.

Iltalehti siteeraa dieettiajan tilanteita, joista jonkin verran varmasti vaietaan, mutta itse koin tämän syömishäiriön asiaksi, jonka halusin tuoda esille. Klikkaa kuvaa alla ja käy tsekkaamassa uutinen.

Ilta-Sanomat on myös julkaissut otteita kirjasta. Klikkaahan kuvaa alla.

Summa summarum

Päivä on ollut hieno. Kertakaikkisen hieno. Nyt tosiaan vaan hypistellään kirjaa ja luetaan sitä. Hauskoja lukuhetkiä kaikille ja pistäkäähän kommentteja tulemaan ja fiiliksiä kirjasta. Palaute on meille tärkeää ja haluan tottakai kuulla myös treenioppaasta, miltä se vaikuttaa ja miten sen avulla olette saaneet uutta perspektiiviä treenaamiseen. Yes!

***

Nyyssölä Bros Experiment

Huomenna on Twitch-ilta Jukan kanssa klo 17 alkaen. Nyyssölä Bros juhlistaa kirjan julkaisua ja yhtenä Give Awayna on tottakai yksi kappale ensipainosta saatu Giant Killer -kirja!! BOOM!! Kyllä, sen saa itselleen joku onnekas omistuskirjoituksella!! Tällaistahan ei ole kukaan saanutkaan. Omistuskirjoitus kirjassa on aina super arvokas, sillä se tarkoittaa, että se on omistettu varta vasten yhdelle ihmiselle!! Olkaa siis kanavalla mukana ja seuratkaa lähetystä!

Pääset seuraamaan lähetystä TÄÄLTÄ!

 

Posted under Uncategorized
 1. anonyym1 Said,

  Aivan mahtava kirja! postista saapui tänään. Erittäin avartava ja yksityiskohtainen teos, visualisesti erityisen loistava! kuvien suuri määrä ei todellakaan haitannut, koska kuvat oli sijoiteltu todella taitavasti tekstien sekaan ja erillisille sivuille! lyhyesti ja ytimekkäästi aivan 10/10!

 2. Jussi Said,

  Yllätyin todella kun sain tämän kirjan, erittäin hyvin tehty visuaalisia yksityiskohtia myöten. Hyviä treeniohjeita ja olipa mukana ruokavinkkejäkin. Tässä kirja johon palataan uudestaan ja uudestaan, kiitos!

 3. Carnage Said,

  Nyt on kirjaa luettu ensimmäiset 20 sivua ja vie todella hyvin mennessään, olis mennyt paljon enemmänkin kerralla mut en halua lukea kirjaa nopeasti läpi vaan säästelen sitä hyviä lukuhetkiä varten. Kiitos !

 4. Töpö Said,

  Onnittelut kirjasta! Sain sen juuri luettua (koukkuunhan siihen jäi) ja mahtavaa luettavaa ja katseltavaa tuo oli! Ainoa miinuspuoli on, että oisi saanut olla pidempi 😀

 5. Borderbeach Said,

  Mahtavaa että kirja on vihdoin pihalla, pitänee itsekin käydä kirja kaupasta hakemassa jossakin vaiheessa! BOOM! Yksi kysymys olisi. Kirjasta löytyy joku treeniohjelma ilmeisesti mitä nyt olen kirjasta kuullut. Oletettavasti sinun tyylisesti se on monijakoinen? Joten kysymyksenä minulla olisi että suositko kaikille, natikoilla ja turboahdetuille rakentajille, monijakoista jotka haluavat maksimaalista lihasmassaa? Tieteen mukaanhan 1-2 jakoiset ovat paras vaihtoehto jos käydään 1-5x viikossa salilla. Olet monijakoisten kannattaja, mutta mikä on syy? Ja miten sait itse kehitystä natikka-aikana monijakoisella, testasitko edes 1-2 jakoisia, jos testasit niin millaista tulosta tuottivat ja oliko mitään eroja noissa tuloksissa käytännön tasolla? Mukavaa jos viitsit näinkin pitkään selitykseen vastata! DYYD ARMY FIST, BOOM!

 6. Mika Said,

  Borderbeach: Löytyy sieltä treeniohjelmaa ja kuules pikkasen enemmän kuin yksi. 😀 Kunhan nyt saat kirjan käsiisi ja pääset tutustumaan siihen, niin ymmärrät mistä on kyse.

  Monijakoista olen aina suosinut ja olen myös testannut esim 2-jakoista ohjelmaa noin vuoden verran. Nuorena tein vain monijakoista ja tulosta tuli erittäin hyvin. Pienijakoisilla ei yksinkertaisesti voi treenata loputtomiin, vaan on jossain välissä siirryttävä monijakoisiin, jotta voidaan lisätä tehokkaasti intensiteettiä jokaiselle lihakselle. Pienijakoiset ovat hyviä aloittelijoille, mutta ongelma niissä on ettei lihasta koskaa ajeta kunnolla loppuun, sillä treenitiheyden vuoksi samaa lihasta ei voi ajaa loppuun. Hypertrofiaa toki saadaan aikaseksi melko helposti, mutta eipä monijakoinenkaan estä tekemästä esim pienemmille lihasryhmille paikkotreenejä ja ottaa vaikka joku heikompi lihas erikoissyyniin parin viikon ajaksi vaikka joka toinen päivä. Isommat lihasryhmät taas vaativat lepoa ja itse olen havainnut, että kun treenaa esim jalat todella loppuun asti, saattaa mennä jopa 6-8 päivää, kun niitä tohtii treenata uudelleen. Nämä treenit sopivat ihan kaikille, kunhan muistaa levon ja ravinnon merkityksen.

  Treenifilosofiasta kerron kirjassa ja miksi suosin volyymia. Lue kirja, opiskele mun metodit ja tutustu treenioppaaseen huolella. Ota se käyttöön ja vario, pidä hauskaa, haasta itsesi. 🙂

 7. Mika Said,

  anonyym1: Hienoa kuulla, että kirja antoi noin hyvän fiiliksen!

 8. Mika Said,

  Jussi: Loistavaa, että sait juuri saman fiiliksen kuin itse, että tuon pariin todellakin palaa ja kaivaa sieltä tietoa ulos sitä mukaa, kun kokee tarvitsevansa.

 9. Mika Said,

  Carnage: Hauska kuulla, että teksti vetää mukaansa. 🙂

 10. Samppulli Said,

  Aiivan uskomattoman hyvä kirja!👍 en vielä loppuun asti kerennyt koska pitää nukkuakkin yövuoron jälkeen että jaksaa teiän twitchejä katella illemmalla 😀 tuolle 60-61 sivun kaasuhanat aukes jutulle repesin kyllä aivan täysin 😂 ehkä se oli ihan hyvä juttu että päästeli pikku tuhnuja sielä lavalla 😂 mutta tosi hyvää työtä ja tosi mahtavaa luettavaa! BOOM!👊

 11. Mika Said,

  Töpö: Jep, 200 sivua oli rajana, kun kustannusyhtiö antoi meille raamit kirjaan. Enempää sivuja ei herunut.

 12. Mika Said,

  Samppuli: On sitä itsekin naureskellut noille kirjoituksille, kun on osan ikään kuin unohtanut, kun noi on tullut kirjoitettua jo viime vuonna. Hauskoja juttuja ilman sensuuria… 😉

 13. Borderbeach Said,

  Mahtavaa, pitää käydä kirja ostamassa kun nyt en muistanut sitä ennakkoon tilata niin pääsen perehtymään siihen tarkemmin! Kiitos kattavasta vastauksesta! 🙂

 14. Mikko Said,

  Ekat 70sivua luettu. Olen lukenut lähes kaikki tämän genren kirjat, joita on kotimaan kielellä julkaistu. Näiden ekojen sivujen perusteella, ehdottomasti kirkkaasti ykköseksi. Hyvä Mika ja tiimi!

 15. Mika Said,

  Mikko: Wau, upeaa kuulla, että meni ykköseksi.

Add A Comment