Mika Nyyssölä

– giant killer –

Jun-8-2018

Takaisin tälle planeetalle

Huomenta kaikille!

Positiivisia uutisia. Elämä alkaa jälleen voittaa ja ollaan palattu tälle planeetalle takaisin. Tiistaina oltiin toisella planeetalla, jossa pyöri karusellit huvipuistossa.

Peijaksen huvipuistoranneke. Tällä pääsi kaikkiin laitteisiin.

Keskiviikko meni täysin sängyssä. Lepäilin ja olin täysin paikoillani, jotten aiheuttaisi itselleni enempää pahoinvointia, sain vihdoin syötyä ja juotuakin. Pötköttelin vain hissukseen ja katselin sarjoja Netflixistä. Sinänsä ihan ok olo, sillä kunhan sitä huimausta ei synny, on homma bueno, fyysisestihän sitä on ihan terve, eikä minnekään satu. Sen kyllä olen nyt huomannut, että tasapainoelin on melkoisen tärkeä juttu ihmisellä. Jos se on viturallaan, on käytännössä ihan kaikki pielessä. Melkoisen avuton on ihminen, kun ei pysy pystyssä ja katse harhailee. Pahimmillaan se on täyttä kaaosta kaikki, koska laatta lentää ja olet oikeasti lähtenyt tältä planeetalta jonnekin karusellimaailmaan. 😀

Anyway, nyt enää tietyissä asennoissa huimaa ja tasapaino katoaa, kuten jos katson alaspäin ja nostan katseeni ylös. Siitä ei onneksi seuraa huonovointisuutta, mutta epämiellyttävää se on. Huomenna on mentävä töihin, enkä oikein kehtaa enää jäädä himaan makaamaan, kun periaatteessa liikkua pystyy jo. Tottakai, jos olo heikkenee sitten työpaikalla ja pahoinvoinnit palaa, lähden kyllä työmaalta samoin tein lipettiin. Kaipa tämän asian kanssa oppii elämään, jos nämä osittaiset huimaukset jäävät päälle. Pitää vaan muistaa missä asennossa pettää tasapaino ja missä ei. Eilen esimerkiksi kaupassa kumarruin alahyllyltä poimimaan jotain ja nousin ylös. Otin asekeleen eteen päin ja horjahdin tosi voimakkaasti sivulle. Oli aika noloa, kun siinä tulee väistämättä mieleen humalainen ihminen. Tälle ei nyt vaan voi juuri nyt muuta kuin koittaa adaptoitua tilanteeseen. Paska keissi kerta kaikkiaan, mutta minkäs teet.


Intrazonet 2 yhden hinnalla!

Hei huomasin just herkullisen diilin tukulla. Nää Supermass Nutritionin Intrazonet ovat nyt hyvässä tarjouksessa. Kannattaa hyödyntää. Itse olen tota Ice Tea Peachia juonut ja se on miellyttävän makuinen treenin ajaksi.

Klikkaa kuvaa alla ja pääset suoraan tarjoukseen käsiksi. BOOM! 

 

Myös muita totaalisen tykkejä aminohappodiilejä on tukulla lisää!!

Tuosta alla olevasta bannerista pääset tsekkaamaan muut tarjoukset. Klikkaa vain kuvaa alla.

Posted under Uncategorized
 1. Juuso Said,

  Oireet vähenee ja vähenee, kunnes loppuu. Kyllä se siitä hetken päästä!

 2. Mika Said,

  Juuso: Joo näin toivotaan!

 3. Vesa Said,

  Moro, mika älä vain mene duunii, on se pirullunen tauti. Itse olen ollut samasta 3vk saikulla, ennen kun pääsin takaisin töihin

 4. Viljo Said,

  No hyvä, jos jo parempi olotila, on kyllä tosi karun kuuloinen tuo kärsimäsi vaiva. Toivottavasti vointi menis täysin normiks pian.

 5. Mika Said,

  Vesa: Kiltisti ollaan jo töissä.

 6. K.S Said,

  Tsemppiä! Oot sonni!

 7. Sagax Said,

  Morjensta.
  Mulla kanssa toi asentohuimaus aiheutti yökötyksiä aikaisemmin, mutta sitten keksin jättää aspartaamit veks ja ei ole huipannut sen jälkeen. Testattu on jälkikäteenkin ja tosissaan mulla aspartaami saa aikaan tuon.
  Koitappa jättää kans veks jos on kevytlimuja käytössä tai jossain palkkareissa tai muissa tuota kamaa..

Add A Comment