Mika Nyyssölä

– giant killer –

Sep-29-2017

Syyskuu läpi repaleisen lokakuun…

Tervehdys kaikille!

Ollaan masentavasti juuri lokakuun kynnyksellä. Luonto tekee kaunista kuolemaansa. Lehdet puissa ja pensaissa väreilee syksyn värejään ja hiljalleen putoilee maahan. Kaikki mätänee ja kuolee ja sade hakkaa ikkunalautaa tasaiseen tahtiin. Tähän kyllä sopii niin hyvin Tom Waitsin kaunis ja melankolinen kappale No One Knows I’m Gone.

Mutta nyt ei ole syytä kuitenkaan vaipua masennukseen, sillä tänään ensinnäkin on mun nimipäivä. Yes. Mika is the name. 😀 Toiseksi ensi viikon viikonloppuna on Lahden Expot ja huikean jännät kisat tiedossa. Myös paikan päällä meikäläinen laittelee mun kirjan ostaville ihmisille nimmaria ja omistuskirjoituksia. Eli Fitnesstukun osastolle hommaamaan tuo kirjan varsinkin, kun tuo on sitten messuhintaan tarjolla! BOOM!

Kirjasta puheen ollen, sain juuri kuulla, että kolmas painos on tekeillä tuosta opuksesta. Hieno homma, että kirja on mennyt poikkeuksellisen hyvin kaupaksi, vaikka kyseessä onkin pienehkölle harrastajakunnalle suunnattu tietokirja. Yleensä tuollaisia teoksia myydään tuhannen kappaletta. Giant Killerin tarina ja treeniopastahan meni jo ennakkomyyntinä 1200 kappaletta.


Ja pitää toki vielä mainita, että enää ei ole kuin muutama päivä jäljellä tuota huikean mahtavaa tarjouskamppanjaa!

Eli on Octanea 2 yhden hinnalla, CreaKongia 2 yhden hinnalla, Mutant -kamppista -30% ja Star Nutritionin proteiinikamppista, jopa -35%!! Nää kannattaa nyt viimeistään hyödyntää!! 🙂 Ja ilmainen toimitus!!!

Klikkaile tuossa alla olevia bannereita niin pääset käsiksi noihin diileihin!


40 minsan jalkatreenit

Puskin tänään tiukan jalkatreenin läpi. Ei siinä mennyt kuin 40 minuuttia ja etureidet oli hakkelusta. Prässissä parit lämppärisetit alkuun ja siitä alkoi tuplatsupersetit. Eli reiden ojennus ja jalkaprässi 30+30 ja 30+30. Eli kaksi kierrosta supersettiä. 120 toistoa. Näitä 5 kierrosta ja jokaiseen lisättiin 50 kiloa painoa prässiin ja 5 kiloa reiden ojennuksiin. Vetää muuten ihan mehut veke kun yksin painaa ilman taukoja loppuun asti.

Ilme vähän hassu vaikka fiilis oli siis tosi hyvä.

Ylipäätään jumpat sujuu pääosin joka kerta hyvin. Saan aina hyvän puppin lihaksiin ja mikä parasta DOMSsit seuraavina päivänä on juuri oikeissa paikoissa.

Laittelin instaan kuvan, jossa olin kalju.

Mitä mieltä sinä olet, pitäiskö tuo lookki pistää taas ylle? Kalju ja parta?

Peli- ja tv-sarjacorner!

Oli muuten siisti tuo teaseri pelistä Red Dead Redemption 2. Oletko ehtinyt nähdä?

Wau, aikas mahtavan näköistä grafiikkaa. Avoin maailma, hyvät dialogit ja juoni varmasti tempaa mukaansa. Uskoisin, että ensi vuoden kovin hitti on tuo Rockstar Gamesin uutukainen. Odotan NIIN paljon tuota.

Ja mitä tulee repaleiseen lokakuuhun, kuten otsikossa mainitaan, niin ei hätää, sillä Middle Earth: Shadow of Warin pitäisi ilmestyä 10. lokakuuta ja tuon pelin pitäisi kyllä olla myös melkoisen hieno.

Mitä tulee hyviin tv-sarjoihin, niin Netflixillä alkoi muuten juuri Star Trek: Discovery ja siitä ensimmäiset kaksi jaksoa nähneenä voin kertoa, että on hyvä!

Todella leffamaisesti tehty ja mielenkiintoinen juoni tuntuu olevan tässä sarjassa. Netflix tuottaa nyt todella isolla rahalla hyviä sarjoja ja me katsojat tottakai saamme nauttia niistä. Star Trek ottaa nyt upeasti uutta tuulta siipiensä alle! Jäämme odottamaan jatkoa!

Posted under Uncategorized
 1. pistepiste Said,

  ei partaa kohtahan se on movember, support 🙂
  Kysymys: Kumpi kondis omasta mielestäs oli parempi 2012 SM vai 2015 ACE ? Mun mielest 2012
  https://www.google.fi/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fwww.mikanyyssola.fi%2Fwp-content%2Fuploads%2F2012%2F10%2F800_7957-10.jpeg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.mikanyyssola.fi%2F2012%2F10%2Fpage%2F3%2F&docid=VIdl8he7vRma1M&tbnid=_9Rvi7y3RFppsM%3A&vet=10ahUKEwjS5prKk8vWAhVoEJoKHdrjD_MQMwhwKCIwIg..i&w=1200&h=845&client=tablet-android-huawei&bih=571&biw=914&q=mika%20nyyssola&ved=0ahUKEwjS5prKk8vWAhVoEJoKHdrjD_MQMwhwKCIwIg&iact=mrc&uact=8

 2. Borderbeach Said,

  Kyllä, mun mielestä pitäs tuo kalju + parta look tuoda takas. Hiton hyvin sopii sulle (no homo :D) Tässä nyt sitä tiedettä kaikille jotka ovat luulleet olevansa edellä ja tietäneet enemmän kuin itse kehonrakentajat https://youtu.be/4MV-qKQiMrU Steve Shaw kertoo videolla että tunnettu “lihastohtori” Dr. Brad Schoenfield on todennut uusimmassa tutkimuksessaan että suurempi määrä kertavolyymiä voi olla jopa parempi kun useampaan kertaan jaettu volyymi. Kyllä se vaan näin on että kehonrakentajat ovat tämän tienneet jo aikojen alusta ja tiedemiehet tulevat perässä. Kokeilemallahan se on selvinny ja miksi ihmiset eivät kuuntele vanhoja mestareita vaan näitä nykyisiä tiedemiehiä. Mene ja tiedä sitten. Eli BOOM DYYDFIST KAIKILLE BRO TREENAAJILLE! Laita ihmeessä mikä sitten tästä aihetta blogiin jos vaikka linkkaan sulle sit sen Bradin tutkimuksen kun se tulee? Olis mielenkiintoista nähdä keskustelua aiheesta ja varsinkin sun mielipiteitä nyt kun oot ajamu korkeen volyymin asiaa vuosikaudet! 🙂 Hyvää sisältöä taas Mika, Dyydfist! See iöyou in streams!

 3. Mika Said,

  Pistepiste: Tietysti 2015. Katoppa huvikses noita Ace kuvia 2015. Siellä oli päätähtäin ja kovin kunto. Acen jälkeen olin kaksi viikko kipeenä enkä kunnolla treenannut enää SM ja PM kisoihin.

 4. Mika Said,

  Borderbeach: Kokeilemallahan ne itselleen toimivimmat tavat kasvattaa lihasta löytyy. Simppeliä faktaa. Ihminen yksilönä toimii niin eri tavalla ja tämä pakottaa meidät siihen, että meidän on yrityksen ja erehdyksen kautta löydettävä optimaalinen tapa treenata. Sen voin kuitenkin sanoa, että isompijakoisilla treeniohjelmilla treenatessa pitäisi aina pyrkiä viemään ne treenit riittävän loppuun asti. Lihas kasvaa kun sille aiheutetaan äärimmäisen kovaa stressiä, jonka jälkeen proteiini ja hiilihydraatti yhdessä korjaa vaurioita. Kun sitten korjaamisprosessi on valmis, uutta stressiä kehiin mutta muista, aiheutetaan sitä stressiä seuraavalla kerralla vähän eri tavalla, niin lihas ja hermosto ei pääse tottumaan siihen.

 5. Juha Said,

  Ihan liekeissä tästä Red Dead Redemption 2 trailerista! En tosin koskaan osta pelejä täyteen hintaan, joten tässä joutuu vielä jonkin aikaa odottelemaan, kunnes sitten lopulta nappaan kyseisen pelin 30 eurolla jostain CDONista tms. Ehkä pääsen tuohon peliin käsiksi joskus vuonna 2019 tai 2020. Ei ole mitään kiirettä, koska mulla on tällä hetkellä niin paljon muutakin pelattavaa. Witcher 3, Resident Evil 7, Dragon Age: Inquisition, Rise of the Tomb Raider, Shadow of Mordor jne.

 6. Mika Said,

  Juha: Toi on kyllä hyvä taktiikka. Itse haluan pelata pelejä, jotka ovat juuri tämän hetken huippuja graffoiltaan ja ideoiltaan. Tosin esim Witcher 3 on yhä grafiikoiltaan paras, vaikka vertaisi juuri ilmestyneitä pelejä. Ei siis menetä mitään, vaikka muutaman vuoden vanhaa peliä pelaisikin vasta nyt.

Add A Comment