Mika Nyyssölä

– giant killer –

Feb-4-2017

Ristus nyt pärisee!

Moikka!

Sain tuossa käsiini aivan uuden uutukaisen PWO-tuotteen nimeltään Off The Hook. Voi veljet, voin kertoa, että tämä tuote on tehokas. Chained Nutrition on tällä kertaa fiksannut melkoisen tykin boosterin meille.

“Off the Hook on odotettu lisäys Chained Nutritionin valikoimaan. Tämä vahva Pre-workout on suunniteltu kovaa treenaaville ja kokeneille urheilijoille.

 • Runsaasti vaikuttavia ainesosia sisältävä koostumus
 • Edistää räjähtävää voimantuottoa, pumppia ja kestävyyttä
 • Terävöittää keskittymistä
 • Markkinoiden maukkain hardcore-tehonlisääjä!

Off The Hook on kaikkien aikojen tehokkain ja suunnitelmallisin Pre-Workout-tuotteemme. Ylivoimaisesti. Tuotteen kehittelyssä on noudatettu spartalaista yhtälöä ”tehokkaat ainesosat + reilut annokset = jykevä teho”.

Off The Hook perustuu hyviksi todettuihin ainesosiin, joista on tullut meidän kaikkien suosikkeja. Tarkoin harkitut annokset kreatiiniglukonaattia ja beta-alaniinia vaikuttavat yhdessä suotuisasti voimaan ja maitohappokestävyyteen. Kokonaisvaltainen L-sitrulliinimalaatin, AAKG:n, L-arginiinin ja betaiinin yhdistelmä tehostaa pumppia ja parantaa kestävyyttä. Jotta henkinen suorituskyky pysyisi samalla tasolla fyysisen kanssa, tuotteeseen on lisätty monipuolinen valikoima suosituimpia vireyden nostattajia: kofeiinia, L-tyrosiinia, tauriinia ja Panax ginsengiä.”

Olihan tuota heti kokeiltava ja kieltämättä pärisi aika kovaa. Makuja on tällä hetkellä kolme, joista olen maistanut nyt Colaa ja sitrusta, jotka ovat tosi hyvän makuisia. Salilla ensitöikseni huomasin, miten nopeasti pumppi syntyi. Sarjat sai vietyä normaalia pidemmälle ja sehän on lihaskasvun kannalta vain edukseen. Pistetään lihas kasvamaan tämän PWO:n avulla.

Annostusohje: Sekoita 1 mitallinen (17 g) noin 250 ml:aan vettä. Nauti ennen harjoitusta.

Ehdottomasti tämän hetken markkinoiden tehokkain PWO, hands down.

Klikkaa kuvaa alla ja pääset tuotteeseen käsiksi.

Posted under Uncategorized
 1. T2 Said,

  Perus Laturi,vastaavia on jo kymmenittäin tarjolla.

 2. Juha Said,

  Terve Mika, oli kyllä tehokasta tuo laturi. Erasesta prosta piti kysyy, et jos ja kun alkaa diettaamaan niin miten sitä kannattaa jaksotella? Eli jos dietti 4kk, säästänkä sinne loppuun 2kk? Vai miten olisi viisainta?
  Sitähän ei saanut/kannattanut kuitenkaan kokoajan ottaa.

 3. Ville Said,

  “Ehdottomasti tämän hetken markkinoiden tehokkain PWO, hands down.”

  LOL, älä nyt viiti. Porukka on liian fiksuja nykyään tommoseen.

 4. Mika Said,

  T2: Tai sit sulla noi laturit ei enää tehoa koska toleranssi kasvanut liikaa?

 5. Mika Said,

  Juha: Mä olen syönyt sitä aika monta kuukautta putkeen. Ohjeissa kyllä lukee et pitäis olla taukoa. Sinuna vetäisin joko koko sen 4kk tai sit se 2kk lopusta.

 6. Mika Said,

  Ville: Tämähän on minun mielipiteeni, ei sinun. Katsos, tässä maailmassa jokaisella meistä saa olla se oma mielipide. Mitä jos ensin vaikka testaisit tuota ja tuu sitten kertomaan sun subjektiivinen mielipiteesi tuotteesta ja muista markkinoilla olevista tuotteista? Veikkaanpa, ettet ole edes testannut tätä kyseistä tuotetta!?

 7. Juha Said,

  Moi, kiitos Mika vastauksesta.
  Tuli vielä mieleen, mitä ns tehonlisääjää suosittelet? Ostin purkin DAA:a, mutta olisko joku testomax tai vastaava parempi?

 8. Mika Said,

  Juha: Synephrine on kyl kova kans.

 9. Juha Said,

  Ok!! Kiitos vinkeistä

 10. Miro Said,

  Onko tuotteessa jotain ainesosia joita ADT:n alainen kilpailija ei saa käyttää?

 11. Mika Said,

  Miro: Ei ainakaa. Nopealla vilkaisulle ollut. Mutta tarkista itse vielä.

 12. Sampo Said,

  Moi kaikille! Ja Mika, Ostin Of The Hook -laturin. Oon näitä kokeillu dmaa:t, sun muut jytkyt.. 🙂
  Mulla kertyi tänään nyt tällanen setti kaappiin:
  ————————————————————-
  Syrephrine Hardcore (40mg HCL per kapseli), Of The Hook (laturi :)), Amp Citrate (150mg DMBA),
  DAA + 6-Bromo (combona), Tyrosiini (450mg kapseli) ihan vaan dopamiinia nostattamaan..
  Usein otan synefriiniä kahvin kans sen 2 kapselia jos sattuu heräämään liian aikasin (jtn noin 4 aikaan yöllä), kun unirytmit niin ja näin. Hyvin syne toimii ainakin mulla. Just kofun kans. Oon kokeillu dmaa:t, sun muut jytkyt.. :), mutta mutta… Mulle ei se hypetetty DMHA sanonu kyllä yhtään mitään, kun taas tuo DMBA potki, muttei niin lujaa kuin kunnon piriste se DMAA.

  Kun oli A1:stä pakko ostaa kun tutkin asiaa ja ajattelin et wuhuu, jos saisin kunnon potkun salille,
  mut eeeii, odotin DMAA:n kaltaista jytinää… mut ei vaan yhtään mitään. Oli siinä muut aineet ihan kohillaan, siis ei mikään huono laturi ollenkaan. Toimi just kuin olis syneä ja kofua ottanu, piristeenä, mut muuten kaikki pumpit ja muut proteiinin kuljettajat yms. oli aivan ok. No se siitä.

  Täytyy tänään kokeilla tota koko kaapin settiä oikeilla annoksilla, mut jätän ylim. kofun ja tyron pois kun niitä on jo tuossa Offissa tarpeeksi. Saapi nähä. Mitä olisit mieltä tollasesta kombosta?
  Kyllä siis luultaavasti piristää, mut kun olet varmaan näitä enemmänkin testaillu yms. , niin kysyn vain
  mielipidettäsi. Onko esim vaaratekijöitä? (stimulantteihin on toleranssia)

 13. Sampo Said,

  … siis kysyn tätä nyt kun DMBA, tuo Amppi, kiellettiin ihan vasta nyt kokonaan Suomessa, niin olihan se äkkiä ostettava purkki talteen, kun mulla se toimi. Mut tosta komboilusta vielä, että DAA ja 6-bromo on mulla testoja nostamaan (onko järkeä muuten?), kun olen jo kohta 36v.

 14. Mika Said,

  Sampo: Olen kyllä kokeillut eri komboja. Omalla kohdallani useimmat toimii hyvin ja piristävän efektin huomaa, mutta olen melko herkkä noille boostereille. Ota maltillisesti noita ja aloita pienemmillä määrillä niin löydät oman annosuksesi. Muista että toleranssi kasvaa kaikkeen, jopa kofeiiniin, eli taukojakin olisi hyvä silloin tällöin pitää.

Add A Comment