Mika Nyyssölä

– giant killer –

Oct-16-2012

Plastiikkakirurgia – Mikä on liikaa ja mikä ei?

Moi

Näin huikeen jutun kahdesta tytöstä, joilla pakkomielteenä anime ja Barbie-nuket. Pakkomielle siis sellainen, että oma ulkonäkö on oltava samanlainen kuin piirroshahmoilla tai nukeilla. Molemmat tytöt ovat käyneet kaiketi lukuisia kirurgisia toimenpiteitä läpi, jotta tuohon kuosiin ovat naamansa ja kroppansa saaneet:

Pikkuisen on friikin näköistä, mutta mikäs siinä jos tytöt tykkää nyt omasta lookistaan? Mietityttää vaan mitä tapahtuu kun tohon tyyliin kyllästyy? Onko sitten taas veitsen alle matka?

Mua ei haittaa enkä tuomitse kauneusleikkauksia. Jos joku sellaisia haluaa tehdä niin mikä minä olen heitä tuomitsemaan? Jokainen käyttää rahansa mihin lystää. Jos joku tykkää isoista tisseistä niin eihän siinä auta ku käydä suurennuttamassa ne. Pankista lainaa ja reissu Tallinnaan. Siinä ei nokka kauaa tuhise kun on jo uudet uhkeat ryntäät alla!

Mikä on sitten liikaa? Ovatko nuo tytöt menneet jo liiallisuuksiin? Voiko tissit olla liian isot?

Onko nämä jo liikaa?

Entä nämä?

Makuasioita kaikki, nämäkin voi olla jonkun mielestä liian isot:

Isotkin tissit voivat olla just sopivat riippuen kropasta ja läskiprosentista, nämä esim voivat olla ihan luomut ja noilla kurveilla juuri sopivat:

Kukin siis tyylillään ja kauneushan on aina katsojan silmissä, mutta ehkä toi anime/barbie -juttu on jo liikaa? Mitä mieltä te ootte?

Posted under Uncategorized
 1. Hekari89 Said,

  Joopa joo! on kyllä ehkä hieman liikaa ei ole kovin upean näköinen enään tollanen muija joka näyttää ihan joltain barbi nukelta. Kyllähän sitä muijalla tissit pitää olla mutta ei nyt mikkään liian isot sellaset sopivat eikä mikkään riipputissit eikä ihan lautakaan. Mitäs äijä muuten mitäs sulle kuuluu oletkos nyt treenannut paljonkin ja koskas tulee taas jotain ruoka juttuja tai muita? tulihan sitä eilen illansuussa kokeiltua sitä habanero bolognese kastiketta! Oli kyllä potkua vähän liiankin kanssa aika tulisia ne kokonaiset pippuri habanero paprrikat olisi pitänyt kyllä vähän vähemmän laittaa kun ei ole koskaan käyttänyt sellasta eikä tiedä minkä makusta on. Meinasi tukehtua ja kirveli ja poltteli joka paikkaa sillon kun olin niitä pilkkonut ja siinä valmistusvaiheessam einasin jo tukehtua jäi kyllä mukava polte sen jälkeen kun oli syönyt sitä ruokaa ja hikikarpaloilta ei voinut välttyä kyllä. Kyllä vähän pisti valumaan.. 😀

 2. Jpee Said,

  Kyllä isomman naisen luomut ja ei luomut erottaa selvästi, koko voi olla melko sama mutta muoto onkin täysin eri, ( sitä muotoa ne isommat naiset tietysti haluaa, ettei oo ns ladon ovet) alin kuva hyvä esim. Selvät silarit

  Mun mielestä on ihan ok että Esim pitkään imettänyt nainen käy muhkeututtamassa pienentyneitä ja roikkuvia tisuja jos haluaa näyttää hyvältä. Eikös Se hyvä itsetunto ole kuitenkin kaiken a ja o

 3. vilho Said,

  Menee joo “lievästi” yli, sääliks käy jos ja kun vanhemmiten kyllästyvät lookkiinsa. Huono lähteä perumaan tuollaisia muodonmuutoksia kovin helposti, varsinkin noilla “barbeilla”.

 4. M.M Said,

  Kukin leikatkoon itseään miten tahtoo. Kyllä tota tavallaan voi ajatella sitä kautta että muokkaanhan itsekkin päivittäin kroppaani päästäkseni sen näköiseksi kun joskus haluan olla. Tavallaa voi verrata ja toisaalta taas ei, koska vaikka naamarikin tietysti reenatessa hieman muuttuu niin nenä on silti sama.

 5. guido Said,

  mua kiihottaa ainakin

 6. Maria Said,

  Jokainen tehkööt kropalle kuten tahtoo. Toisaalta kannattaa punnita mahdollisia riskejä ja hyötyjä. Itselleni “luomuus” on tärkeä arvo. Kun puhutaan kilpailijoista sanotaan jo esim bf sääänöissä “Fysiikassa pitää arvioida lihasten yleismuodot, jotka on hankittu urheilemalla”. Tämä mielestäni tarkoittaa että keho on muokattu urheilemalla, eikä kirurgisin toimenpitein. Mitä eroa sillä on laittaako silikonia tai jotain muuta rintoihin, pakaroihin vai esim. olkapäihin? Miss plastic kisat on jo olemassa. Miten olisi uusi sarja ns. luomufitness?

 7. Albert Said,

  Hekari89:n kommentti alko kirvelee mun silmää 😀 mutta itse aiheeseen, niin joo mun mielestä k-leikkaukset iha ok jos siitä tulee parempi olo henkisesti yms MUTTA jos siitä alkaa sairaalloinen kierre eli ettei koskaa oo tyytyväinen, nii sit oon vastaan. Luomu on kyl paras ja miks ihmisen putäs olla täydellisen tyytyväinen itseensä, kun se ei sitä koskaan kuitenkaan tule olemaan?! Ihmisten pitäs opetella olee tyytyväisii siihen, mitä ne on eikä yrittää olla jotain sellaista mitä ne ei oikeesti ole. Toki itekki muokkaan kehoani treenaamalla, syömällä ja lepäämällä hyvin. 😀 toisaalta olen erittäin tyytyväinen vartalooni, mutta tottakai sitä haluaa kehittää… Ja huomasin itsekkin, että olen kierteessä, mutta terveellisessä sellasessa 🙂 iloista syksyä ja rannkoja treenejä kaikille!

 8. Joni Said,

  Jännä nähdä sitten joskus ikääntynyt barbi. Vaikka varmaan noilla on sitten naama kiristetty takaraivoon asti ja topissa lukee Puma. Tommosta vois vahingossa hiplata seppälässä muovinukkena. Ei sillä että normaalisti hiplaisin muovinukkeja… Tai kävisin seppälässä..
  Oon muuten pistäny merkille että nykyjään joka toinen harrastelijapiirtäjä piirtelee noita animepäitä ja telkkarissakin muksujen piirretyissä on aika paljon noita samoja vaikutteita. Käy kuulkaa niin, että kohta Millerit ja Romitat (ja Bisleyt) häviää ja täällä katellaan vaan jotain samuraipornoa.

 9. Hani Said,

  Mun mielestä mauttomat rinnat ovat pyöreät pallot rasvattomassa kehossa. Kuin kaksi tennispalloa laitettu ihon alle. Ei kaunista ketään.
  Ymmärrän sen, että naisille tulee paineita korjailla rintojaan, koska kaikkialla(valitettavasti) puhutaan rinnoista. Mun mielestä takapuoli ansaitsisi myös maininnan.

  Mutta jokainen tehkööt niinku haluaa. Kuhan ei mene mauttomaksi kuten tämä http://www.voice.fi/viihde/maailman-suurimmat-rinnat-ovat-ison-jumppapallon-kokoiset-katso-video/2/26243

 10. JaBa Said,

  Siis asia on yksinkertaisesti niin että toiset ovat pinnallisia ja toiset eivät. Neutraalina katsottuna ei kumpikaan ole väärässä tai oikeassa, arvostavat vaan eri asioita.

 11. Janne Said,

  Morjens Mika! Ei liity mitenkään tähän aiheeseen, mutta ajattelin kysyä, että suosittelisistko käyttämään anabolic haloa samalla kun käyttää jotain tehonlisääjää vai syökö noi toistensa tehosta niin paljon pois että ei ole järkevää käyttää samaan aikaan?

 12. lollers Said,

  haha unohdit yhden tutun listasta XD

 13. moi Said,

  Jpee, voi olla myös implantit ja ei ole tehty kohotusta samalla;) = huono kirurgi

 14. Kaitsu Said,

  luomusta pidän itse mutta sanompa vaan että joka jamppa painaisi jokaista noista naisista jos saisivat, ei häiritsis tippaakaan leikkelyt tai ei leikkelyt 😀

 15. penapoi Said,

  hekari89 opettele kirjoittaan 🙂

 16. Eki Said,

  Mun mielest hekari89 pitäis aloittaa oma blogi 🙂 totally dyyyyyd

 17. Karimatti Said,

  Jännää, että bodari ottaa tälläisen asian esille. Eikös bodarin pitäisi suvaita kaikkia tyylejä, jos kerta itsekin on jonkun muun perspektiivistä täysin samanlaisen suurennuslasin alla. Hyvä ettet tuomitse heitä, koska aivan hyvin joku perusjamppa/muija voisi ihmetellä bodareiden ihmeellistä pakkomiellettä isoihin lihaksiin ja kysyä eikö mikään ole liikaa? Tai mitä sitten jos homma menee lääkkeisiin?

  Mun mielestä homma on simppeli: Niin kauan kuin ihannoit täysin jotakuta toista/haluat vain näyttää joltakin, et koskaan ole täysin onnellinen, etkä vapaa. Simple as that. Kaikessa pitäisi löytää se tasapaino, niin tässäkin jutussa.

 18. Mika Said,

  KArimatti: Luetko sä jotenkin huonosti noita mun kirjoituksia vai etkä vain halua ymmärtää? Mähän nimenomaan suvaitsen kaiken ja kaikki. Mähän kirjoitan: “Mua ei haittaa enkä tuomitse kauneusleikkauksia. Jos joku sellaisia haluaa tehdä niin mikä minä olen heitä tuomitsemaan? Jokainen käyttää rahansa mihin lystää.”

  Mä lähinnä pohdin ääneen mikä on liikaa ja mikä ei? Omaa mielipiteeni ei tainnu sulle oikein avautua, kun ihmettelet kommentissasi niin kovasti “bodareita”.

  Mun ohje on sulle on, että opettele lukemaan koko teksti ennen kuin kommentoit!

Add A Comment