Mika Nyyssölä

– giant killer –

May-21-2011

Pikapaketti lihaskasvuun!

Kesä on ihan korvilla.

Muskelit ovat muotia kesällä, joten nyt tarvitset pikapaketin, jolla saat habat ja rintalihakset kasvuun! Olen laatinut kunnon setin treenejä ja palautumista varten. Tällä paketilla saat nopeita tuloksia ja lihakset kasvuun. Näitä tuotteita ei myydä pakettihintaan fitnesstukulla, vaan olen itse laatinut ja rakentanut koko höskän. Mene siis tukun sivuille bannerini kautta ja hae nämä tuotteet yksitellen sieltä. Hintaa ei tule kuin vaivaiset 84,50 etkä maksa mitään postikuluja!

Pikapaketti lihaskasvuun:

 • Brutalin Cre-Atp
 • Star Nutritionin BCAA Hardcore
 • Star Nutritionin HMB
 • Gainer Pro
 • Kre Alkalyn Hardcore
 • Kreatine Monohydraatti

Brutal CRE-ATP

Brutal Cre-ATP sisältää kreatiinifosfaattia, pyruvaattia, NADHta, sitrulliinimalattia ja AAKGta. Nämä aineet lisäävät lihasten energiamäärää, mikä mahdollistaa kovempaa harjoittelua. Mitä kovempaa harjoittelet, sitä nopeammin pystyt rakentamaan rasvatonta lihasmassaa!

Annostus: 2 kapselia veden kera noin 20 minuuttia ennen harjoittelua.

Star Nutritionin BCAA ovh: 21,90

BCAA koostuu kolmesta aminohaposta, L-leusiini, L-isoleusiini ja L-valiini, jakelussa 2:1:1. BCAA kuuluvat välttämättömiin aminohapoihin, joita keho ei itse pysty muodostamaan, ja sen takia on saatava ruoan kautta. Ihmisen lihakset koostuvat kokonaisuudessaan 30% BCAAsta ja harjoittelun aikana näiden erittely lisääntyy. Varustamalla kehoa BCAA HARDCORElla, stimuloit jälleenrakennusta ja lihaskudoksen korjausta. BCAAlla on myös tilapäinen piristävä vaikutus alentamalla aminohappo tryptofaanin tasoa. Tryptofaani on sterotoniinin esiaste. BCAA Hardcore on siis erinomainen tehonlisääjä, täysin ilman kreatiinia, kofeiinia ja muita tavallisia tehoa lisääviä aineita.

Annostus:  Treenipäivät:  1 mittakauha sekoittuneena 3 dl:aan vettä. Juo ennen harjoitusta ja harjoituksen aikana, juo lisäksi 1 kauha veteen sekoittuneena treenin jokaisesta 45 minuutin jaksosta. Välipäivät:  Ota 1 mittakauha sekoitettuna 3 dl:aan vettä heti aamulla.

Star Nutritionin HMB ovh: 18,90

HMB (Beta-Hydroxy Beta-Metyylibutyraatti) on aine, jonka vaikutus on osoitettu tieteellisin tutkimuksin. Mitä enemmän harjoittelet, sitä enemmän lihasmassaa hajoaa. Palautuminen kestää pidempään, ja samanaikaisesti lihasten kasvattaminen vaikeutuu. Star Nutrition HMB pysäyttää tämän prosessin, ja voit harjoitella kovemmin ja useammin.

Annostus: Ota 6 kapselia tunti ennen treeniä sekä 6 kapselia heti treenin jälkeen. Välipäivinä: Ota 6 kapselia aamulla sekä 6 kapselia illalla. Kapselit niellään kokonaisina.

Gainer Pro ja Kre-Alkalyn yht ovh: 23,90

Gainer Pro on proteiinirikas hiilihydraattisekoitus maksimaalista energiavarastointia, lihaskehitystä ja palautumista varten. Vain 67 % hiilihydraatteja ja 24 % proteiineja. Sekoittuu ja imeytyy välittömästi.

Annos: 3 mitallista, 1,5 dl, noin 90 g

Kre-Alkalyn Hardcore

Jokainen kapseli sisältää 750 mg Kre-Alkalyynia, joka on välittömästi imeytyvän puskuroidun kreatiinin patentoitu muoto. Kre-Alkalyn Hardcorea tarvitsee nauttia ainoastaan ennen harjoitusta voiman, räjähtävyyden ja sarjakestävyyden lisääkiseksi.

Annostus: 1-2 kapselia 30 minuuttia ennen treeniä.

Creatine Monohydraatti ovh: 4,90

Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet kaikkien urheilua harrastavien saaneen lisää voimaa ja kestävyyttä tuotetta käyttämällä. Maitohappoa kestetään tällöin paremmin ja palautuminen nopeutuu. Kreatiinin avulla myös lihasmassa kasvaa. Star Nutritionin Kreatiinimonohydraatti on paljon käytetty ja vaaraton tehonlisääjä, jota monet eri urheilulajien harrastajat, jääkiekkoilijat, jalkapalloilijat, yleisurheilijat ja voimanharjoittelijat käyttävät.

Annostus: Päivät 1-5 Sekoita 1 tl (kukkurallinen) 2-4 dl:an vettä 4 kertaa päivässä, nauti eri aikoina päivän aikana.
Päivä 6-   Sekoita 1 tl (kukkurallinen) 2-4 dl:an vettä kerran päivässä. Nauti kreatiinia heti harjoittelun jälkeen. Nauti kreatiinia myös harjoittelun välipäivinä. Käytä Kreatiinimonohydraattia 4-10 viikon ajan, ja pidä sen jälkeen ainakin 4 viikon tauko.

Käytä näin:

 • Eli ota ennen treeniä: Cre-ATP:tä, BCAA:ta, HMB:tä ja Kre-Alkalyyniä
 • Treenin aikana: Juo veteen sekoitettua BCAA:ta
 • Treenin jälkeen palautusjuoma jossa on: Gainer Pro:ta, BCAA:ta ja Creatine Monohydraattia. Ota myös treenin jälkeen HMB:tä

Paketin hinta:

 • Brutal Cre-Atp: 14,90
 • Star Nutritionin BCAA: 21,90
 • Star Nutritionin HMB: 18,90
 • Gainer Pro ja Kre-Alkalyn yht: 23,90
 • Creatine Monohydraatti: 4,90

Yhteensä: 84,50

Ei paha hinta noin isosta setistä ja lihaskasvu on varma!

Posted under Uncategorized
 1. Aksu Said,

  Suositteles jotain hyvänmakuista/halpaa heraa jossa ei ole ainakaan aspartaamia.
  Meiluiten joku muu maku kuin suklaa, MyoFusionin suklaa jätti traumat 🙁
  Sitä Nectaria oot kehunu, sekö olisi varma valinta? Muistaakseni kirjoitikin että siinä ei ole aspartaamia.

 2. Mika Said,

  Vastasit omaan kysymykseesi. Nectar on paras valinta!

 3. Äiti Said,

  Hui…muskeleita on upea ihailla kesällä, siinä wanhemmankin nais-immeisen silmä lepäilee 🙂

 4. Pera Said,

  On tässä jo pidemmän aikaa kiinnostanut tuo Kre-Alkalyn.
  Miten jos tota kre-alkalyniä alkaa käyttämään monohydraatin rinnalla tulisiko monohydraatin annoskokoa vähentää? Kreatiiniahan kun ei ilmeisesti kannatta vetää ihan desi tolkulla. Oon tota monohydraattia käyttäny ympäri vuoden 10g palkkarissa, lepopäivinä ei ollenkaan. Tuossa oli valmistajan annostus 1-2 kapselia ennen treeniä. Paljon ite kiskot tota? Vedätkö välipäivinä?

 5. Mika Said,

  Ei tartte vähentää sitä monohydraatin määrää. Vedän myös välipäivinä. Ota se pari kapselia Kre-Alkalynia ennen reeniä ja monohydris palkkarin kanssa. Olen vetänyt vuodesta 1998 lähtien kreatiinia ja just kävin lääkärintarkastuksessa ja munuaisarvot täysin normaalit, eli se siitä pelosta, että kreatiini tuhoaisi munuaiset, jos käyttää pitkään ja paljon. 🙂

 6. Make Said,

  eikös lihasten kasvu vaadi useita vuosia? jos jotain näkyvää tulosta haluaa? vai onko kaikki tullut massa vettä(kreatiini)?

 7. MiG Said,

  Tilasin koko setin fitnesstukusta. Eli siis ennen treeniä BCAA:ta, Brutal Cre-Atp:tä 2 kapselia, HMB:tä 6 kapselia,Kre-Alkalynia 3 kapselia. Vedetäänkö siis treenin jälkeen kokonaisuudessaan tämä sama setti samoilla määrillä? Ja treenin jälkeen palautusjuoman sekaan vielä kreatiini monohydraattia.

 8. Mika Said,

  MiG, lue tarkkaan ohjeet siitä blogikirjoituksesta. Kaikkia ei syödä treenin jälkeen, osaa vain.

 9. JJ Said,

  Yks pikkukysymys enkä nyt tiedä osaatko edes vastata:

  Kre-Alkalyn pillereistä tuskin on haittaa vaikka syö Jack3diä samalla?

  Kiitoksia vastauksesta jo etukäteen!

  ps. Videoita voisit pikkusen tiuhempaan tahtiin laittaa.

 10. Mika Said,

  Voi syödä. MInkälaisia videoita sitten pitäis tehdä? Treenivideoita? Hassutteluvideoita? Miken kanssahan tässä on tarkoitus vääntää vähän isommalla rahalla jotain typerää.

 11. JJ Said,

  No mielellään sopivassa määrin molempia. Eli ei pelkästään hassuttelu pätkiä. Liikkuva kuva kertoo aina enemmän suorituksesta ja suorittajasta kuin stillit.

 12. Make Said,

  Saisko tohon 6. kysymykseen vastausta vai onko se jotenkin itsestään selvä asia?

 13. Mika Said,

  Make:
  Ai niin, mietin tota vastausta ja ajattelin, että en jaksa vastata, kun asiaan voi ottaa monen monta kantaa ja siitä voisi puhua tuntikausia. Lyhyesti siis: Lihas kasvaa optimaalisimmin x nopeudella. Otetaan kuitenkin huomioon, että x nopeuteen pääseminen vaatii täydellisen ruokavalion, levon, treenaamisen lisäravinteet ja tietynlaisen genetiikan. Jos jätetään kuitenkin se genetiikka pois, kuka meistä treenaa optimaalisesti?

  Vastaan sulle, harva. Jos kuvitellaan, että keskimäärin lihas kasvaa y nopeudella, joka on vaikka puolet vähemmän kuin x nopeus, asiaan voi vaikuttaa monella tapaa. Voit ryhtyä syömään terveellisemmin ja useammin, voit treenata kovempaa yms. Lisäravinteet voivat myös nopeuttaa lihaskasvua antamalla lisätehoja treeneihin ja auttamalla palautumisessa. Pyrkimys on siis optimoida lihaskasvu, mutta se vaatii tahtoa ja mielenlujuutta ja kuten sanoin se on monien asioiden summa.

  Elikkä huonoimmillaankin lihas kasvaa, mutta hitaasti ja se vie tällöin vuosia. Parhaimmillaan samaan lihasmassaan voidaan päästä kuitenkin paljon nopeammin. Toivottavasti ymmärrät vaikeaselkoista tekstiäni. 🙂

  Lihashan on toki suurimmalta osaltaan vettä, koko kehon kokonaismassastakin ihminen on muistaakseni yli 70% nestettä. Vesi on siis massaa. Kehonrakennuskisoissa kilpailjat ovat äärimmäisen kuivia eli veden määrä puristetaan kehosta, mieluiten iholta pois, jotta näytettäisiin superkireiltä. Rasvaprosentin toki täytyy myös olla alhainen, mutta nesteisyys iholla voi pilata jopa huippukireän kilpailijan.

 14. Make Said,

  Kyllähän tosta jotain itua sain.
  Kiitos vastauksesta.

 15. seppo Said,

  Mites tämä paketti soveltuu alle 18 vuotiaille? Ainakin tuossa BCAA hardcore tuotteessa lukee ettei saisi käyttää? Mutta muissa ei, eli toimisiko paketti ilman tuota?
  Ja voisitko tehdä paketin myös alle 18 vuotiaille? 😉

 16. Mika Said,

  En mä nyt usko, että BCAA hardcore olisi mitenkään vahingollista alle 18 vuotiaille. Olettaen, että et ole lapsi tms. Kyllähän nuoret aikuiset voivat jo aminohappoja syödä. Taitaa moni alle 18vee vetää viinaa, tupakkaa ja muita juttuja, joten normaalit lisäravinteet nyt tuskin on kauhean vaarallisia. Tietty jos paketin kyljessä lukee ei alle 18v niin kannatan kyllä sitä noudattamaan.

  Toimii toi paketti myös ilman BCAA:ta!

 17. seppo Said,

  Hyvin sanottu! Voisin kokeilla pakettia, mutta korvaisin tuon BCAA hardcoren jollain BCAA tuotteella.
  Pitääpä muistaa mennä bannerisi kautta !

 18. Mika Said,

  Hyvä Hyvä!! Korvaa ihmeessä jollain toisella aminohappovalmisteella!

 19. Make Said,

  onko protskujen hukkaan heittämistä jos noita käyttää dietillä, eli kannattaako noita käyttää dietillä`?

 20. Mika Said,

  Hukkaan heittämistä? No ei missään nimessä. Kyllähän protskuja pitää dieetilläkin käyttää. Dieetillä nimenomaan katabolia on saatava anaboliaksi mahdollisimman nopeasti, jotta lihakset säilyisivät vaikka rasva palaa. Käytä ihmeessä!

 21. Make Said,

  Harmi kun en kerenny tilaamaan noita, nyt meinaan sain summaksi melkein 120€ 😀

 22. Mika Said,

  Voi harmi. Kannattaa seurata blogiani jatkuvasti ja reagoida nopeasti tilaamalla noita suosittelemiani tuotteita, koska yritän aina etsiä myös tarjouksia ja edullisia, hinta-laatusuhteiltaan hyviä lisäravinteita!

 23. teemu Said,

  mä oon käyny tossa parisen vuotta salilla ja en oikeen saa millään näkyvää tulosta? mikä on pielessä? onko ruokavalio huono? olen myöskin vetänyt lisäravinteita mm. hera 80 , malto , creatine , mass2 , muscle+, BCAA tuotteita. en vain saa millään näkyvää tulosta eikä rautaa oikeastaan nouse sen enempää kun on noussutkaan. teen reenatessa yleensä kolme sarjaa 10 toistoilla. kiitos erittain paljon vastauksesta!

 24. Mika Said,

  Moi Teemu

  Aika moni törmää tohon samaan tilanteeseen. Olen kirjoittanut aika monesti juuri tuosta lihaskasvusta ja miten kehitystä voidaan optimoida. Pyhä kolminaisuus lihasten kasvattamisessa on: Oikeanlainen ja tiheään syöty ravinto, Tarpeeksi kova treeni sekä Riittävä lepo. Onko sinulla nämä kaikki kunnossa? Epäilen, jos tulosta ei synny.

  Valmentajana painotan aina treenattavilleni näitä kolmea asiaa. Jokainen on saanut tulosta ja kehittynyt huimasti, kun ollaan laitettu nämä kaikki osa-alueet kuntoon. Sinullekin pitäisi nämä osa-alueet pistää kondikseen niin sinun ei tarvitsisi rämpiä siinä upottavassa suossa enempää.

  ota yhteyttä: mika.nyyssola (at) pakkotoisto.com jos tarvitset apua.

 25. Miksu Said,

  Morjes Mika!
  Mitäs mieltä oot tästä setistä? reenibuusteri: jack3d, reenijuoma: bcaa hardcore ja palkkari muscle+ (1dl) ja hera80 (1dl). Tällä hetkellä teen vain iltavuoroja duunissa joten reenaaminen tapahtuu aamusin, riittääkö että herättyäni vetäsen jack3din naamariin ja motivoin itteni ja hipsin salille, vai pitäskö mun syödä jotain ennen salia? Tähän mennessä en ole syönyt ennen aamu-salia mitään, koska jos safkaan niin pitää venaa vähintään se tunti että voi ottaa jack3din ja siinäki pitää odottaa toinen tunti ennen salille astumista… joten aikaa kuiluisi tosipaljon.. elikkä herättyäni n. 11 aikaan niin päivän ensimmäinen ateria venyy siihen klo 14-15 paikkeille, onko tämä oikein?
  pyrin silti vetelemään sen about 160g proteiinia per päivä 🙂
  Tää oli varmaan aika vaikeasti muotoiltu kysymys, mutta vaivaa mua tosi paljon.. Terv. 180cm/86kg

 26. Mika Said,

  Moi! Hyvä kysymys ja annas kun valoitan sulle asiaa lisää!

  Eli ensimmäiseksi, teet itseasiassa homman ihan oikein. Oletan, että haluat lihaskasvun ohella pitää rasvaprosentin mahdollisimman alhaalla. Juuri aamulla tyhjään vatsaan treenaaminen ja sen jälkeen palkkari, plus kotona safkaaminen edesauttavat asiaa.

  Katsos Keho ottaa amulla energiansa rasvavarastoista, sillä yön aikana hiilarit ovat jo käytetty. Treeniloaderi antaa sulle energiaa treenin ajaksi, jotta voit tuhota treenattavat lihasryhmät salilla mahdollisimman tehokkaasti. Tärkeää on siis nauttia palautusjuoma heti treenin jälkeen, jotta katabolinen tila ei ehdi tehdä tuhotöitään kropassa. Sinun on saatava kroppa anaboliseen, eli lihasta kehittävään tilaan.

  Tuo proteiinimäärä on periaatteessa ihan optimaalinen sinun painoisellesi tyypille sillä se on melkein 2g/painokiloa kohti. Tosin en tiedä missä kalorisi heiluu ja mitkä suhteet on hiilareissa ja rasvoissa. Jos olet massakaudella ja syöt runsaasti hiilareita tuo on hyvä määrä proteiinia, mutta jos olet ketoosilla tai jollain dieetillä, lisäisin proteiinien ja hyvien rasvojen määrää.

 27. Miksu Said,

  Kiitokset vastauksesta 🙂 Vielä olis pari pikasta kyssäriä: Eli vaikuttaako limujen veteleminen kreatiinin imeytymiseen? Kannattaako jättää krean kanssa hiilihapot kokonaan pois vai onko tuo silkkaa huhua vain? Entäs saanko minä mielestäsi tarpeeksi kreaa kun käytössä on muscle + 2dl per pv ja kre-alkalyn 2tabua perpäivä (reenipäivät) ? Ja sitten vielä, että kuinka paljon alkoholi vaikuttaa treenaamiseen jos juo känninpäälle kerran viikossa? (pitäen kuitenki ”juhlapäivän” ja ”darrapäivän” treenivapaana).

  Kaikkiin näihin olen esim. pakkotoistosta löytänyt niin ristiriitaisia vastauksia, että ajattelin kysellä sun mielipidettä! 🙂

 28. Mika Said,

  Moi

  En kyllä ole tietoinen koko hiilihappojutusta. Yritän aina toppuutella jengiä menemästä ihan noin pieniin yksityiskohtiin, sillä jos menet noin tarkkoihin yksityiskohtiin jossain asiassa niin onko sillä väliä, jos kuitenkin dokaat joka viikonloppu? Meinaan, jos lähdetään sitten noin pedanttiselle linjalle, niin silloinhan KAIKKI asiat pitää tehdä pedanttisesti tai muuten siitä ei ole mitään hyötyä.

  Tärkeintä mun mielestä on, että treenataan kovaa, syödään tarpeeksi ja levätään riittävästi, jotta taas voidaan treenata kovaa. Homma on kiinni ihan perusasioista, ei jostain hiilihapoista.

  Uskoisin, että saat tarpeeksi kreatiinia.

 29. Tapio Said,

  Jengiä joka kauhoo alkoholia weekendeinä niin sen voi sanoo kai et, aina kun alkoholia ottaa, se estää palautumista välittömästi 😀 Aina kun alkoholia on veressä nii voi olla varma ettei tässä juuri palauduta… Ainakaan ihanteellisesti, liekö ollenkaan, riippuu täysin ihmisestä.

 30. seppo Said,

  Moi!

  Tilasin tänään tuon paketin. Gaineria en kumminkaan ota, vaan korvaan sen heralla. Joten pitääkö muita aineita ottaa välipäivinä kuin heraa, ja kreatiiniä?

  Kiitos

  Ps: unohdin mennä bannerin kautta, prkl!

 31. Jari Said,

  Moro!
  Mites tuo bcaan yliannostus? Kun tuossa gainerissakin on bcaata aika paljon?

 32. Mika Said,

  Aika paljon pitää vetää että jotain yliannostuslukemia syntyisi.

 33. Jari Said,

  Elikkä ei haittaa vaikka ottaa nuita bcaa kapseleita annostuksen mukaan? käytän siis anabolic bcaa tuotetta.?

 34. Jari Said,

  Lisäys tuohon viimeiseen, käytän siis mass wheytä, jossa on 17,2g bcaata per 100g.

 35. vesku Said,

  Tsekkaas mika fitnesstukun sivuilta tuolta suurelta kesä ale osiosta uusi:

  Pikapaketti lihaskasvuun!

 36. zq Said,

  Moro, Mika!

  Oon käyttänyt tätä settiä ja tuloksia on tullut, kiitos vaan vinkeistä. Tuli tossa treenatessani mietittyä, että oletkohan keksinyt tähän settiin mitään uutta? Tai mitään, mikä sopisi korvaamaan jongun tietyn tuotteen ja kasvattaisi entisestään treenin tehoa. Jos ideoita vaan löytyy, niin uutta blogitekstiä aiheesta kehiin 🙂 Ja vielä, kun tässä on tota Kre-alkalyyniä sekä Cre-ATP:tä joita otetaan vain treenipäivinä, onko suurta hyötyä/haittaa jos myös napostelee välipäivinä kumpaakin laatua pari tablettia naamariin?

  Ps. aivan loistavia videoita Miken kanssa, lisää vaan videoita kehiin ja hyvät syksyn jatkot!

 37. kuutsi Said,

  Hello Nybari,

  mitä mieltä olet tälläisestä omasta vastaavasta setistäni (rakennettu tämän pohjalta), kalliimpaa on mutta myös tehokasta:

  – Aamulla kaksi tablettia oxy elite pro-valmistetta, iltapäivällä yksi kapseli. Aamulla vielä BMR:n testoa kiihdyttämään lihaskasvua. Näiden lisäksi vielä Star Nutrionin perus kreaa ja kunnon vitamiinit.
  – Päivällä Whey80 protskua, vähän l-glutamiinia seassa.
  – 30 min ennen treeniä Jack3d naamariin sekä kaksi Kre-Alkalyn Hardcore-tablettia. Sitten vähän venailua ja naamaan Brutal CRE-ATP-tabut.
  -Scivation Xtendiä ennen treeniä, treenin aikana ja sen jälkeen. (välipäivinä aamulla 4 mitallista veden kanssa)
  -Treenin aikana siis Xtendin aminohappo pitoista juomaa sekä runsaasti vettä.
  – Kovan treenin jälkeen GainerPro naamaan, seassa l-glutamiinia, vähän kreatiinia sekä Xtendiä, jotta aminohapot eivät lähde karkuun kropasta 🙂
  – Illalla vielä magnesiumia sekä BMR:n testoa.

  Itsellä potkii niin perkeleesti, kerro ihmeessä jos kannattaa jotain tiputtaa pois ettei meni överiksi tai jos on jotain mitä itse lisäisit tähän pakettiin tai korvaisit toisella tuotteella.

  Päivän mittaan tietenkin oikein mietitty ravinto, paljon vodaa.. ja treeni vedetään täydellä volyymilla, annetaan lihakselle mahdollisuus kasvaa 😉

 38. Mika Said,

  Toi on kova setti. Tolla jos millä saa sitä pihviä. Ruokailuistasi en kuitenkaan tiedä vaikkakin sanot että on oikein mietitty. Toivon todella että on oikein mietitty, koska muuten menee hukkaan koko lisäravinnesatsaus. Usein, ja riittävästi safkaa siis! Totally!

 39. ile Said,

  Terve Mika

  Mites kun palautusjuoma on sekoitettu star nutritionin whey-80 ja gainer pro:sta suhteet about 50:50 niin että yhteensä määräksi tulee noin 1,5dl ja kreatiinia. Niin voiko vielä ottaa bcaa:ta ennen ja jälkeen treenin vai tuleeko tosta sekotuksesta tarvittava määrä bcaa:ta?

 40. serpa Said,

  Onko kokemusta ripped hc:sta? tiedätkö onko siitä mihinkään ja sopiiko yheiskäyttöön kreatiinin kanssa?

 41. Mika Said,

  serpa: toimii kyllä aerobisten ja miinuskaloreiden kanssa. Kreatiinia en välttämättä käyttäisi jos painoa alas haluaisin.

 42. serpa Said,

  Okei kiitos!

  Mun ei välttämättä hirveästi tartte painoo pudottaa, ehkä enemmän vaa kiinteyttää kroppaa ja samalla siinä sitte varmaa tippuu 2-3 kg pois. Kuitenikin haluisin pitää lihaskasvun hyvänä. Pystyisitkö suositella jtn ton kreatiinin kylkiäisiks?

 43. Juse Said,

  Moro Mika! Elikkäs olen tämmöne 16 vuotias urheilijanuori, ja treenaan viikossa ohjatusti 8 kertaa plus sen lisäksi satunnaisesti käyn tekemässä vapaa-ajalla puntin jne. Tuohon kahdeksaan kertaan sisältyy sekä lentopalloa ja painonnostoa, joista lentopallo on päälajini. Palautusjuomana olen käyttänyt jo kauemman aikaa whey 80:stä, ja nyt hiljattain olen alkanut ottamaan ennen treeniä tuota Kre-alkalyn Hardcorea. Mitä mieltä olet, kannattaisko mun alkaa ottamaan nuiden lisäksi vielä tuota monohydraattia? Ja jos alan, nii ei kai siitä kai mitään haittakaan ole? Vai?

 44. Harsan-68 Said,

  Mitenkäs on? Kun luin jostain jostain että ihminen pystyy hyödyntämään vain 20g proteiinia kerralla. Loppu kertyisi laardiksi kroppaan.Mutta millä aikavälillä?

 45. Mika Said,

  Harsan-68: mitenkäs on? Siinäpä pulma. 🙂

 46. Pete Said,

  Terve! Näitä sivuja oon paljo lueskellu ja oon yrittäny ettiä vastausta mutta sellaista en oo vielä löytäny. Oon 20v ja juuri armeijassa, salilla on tullu käytyä ja lihastakin tuntuu yllättävän helposti kerääntyvän. Armeijassa on muutama kilo painosta lähteny, ainoastaan maha on vähän ongelma kun ei meinaa läski lähteä 😀 Eli itte kysymykseen. Oon ajatellu että alkaisin vähän kovempaa treenaamaan ja ajattelin ravintoa netistä vähän tilailla. Niin onko pelkoa että esim nuolla mömmöillä mitä oot ylös listannu, niin maha kasvaa ja muutenki läskiä kerääntyy lisää? 🙂 Vähän sekavaa tekstiä mutta toivottavasti ymmärrät mitä tarkootan. Eli tiivistettynä pitääkö aluksi polttaa kaikki läski pois, vai voiko huoletta alkaa treenaamaan lisäravinteiden kans? Kiitos jo etukäteen jos viitsisit vähä ammattilaisena selventää! 🙂

 47. Mika Said,

  Pete: treenaa nyt vaan ihan huoletta. Kyllä se läski lähtee ajan kanssa ihan sitä mukaan kun saat lisättyä sitä lihasmassaa.

 48. Kune Said,

  moro, on tainnut tuotteet muuttua tuolta fitnestukulta, kun en näitä yllä olevia tuotteitä löytänyt..

 49. Mika Said,

  Kune: luet tuossa vuoden 2011 postausta, mitä luulet?

 50. Kune Said,

  Joo hoksasin jälestäpäin, onko tulossa samantyylistä pakettiä lähiaikoina, kun ei oikeen ite tiedä noista, ettei tulis hankittua ns turhan päivästä?

 51. Mika Said,

  Kaikenlaista pakettia tuolla on jo. KAtsohan esim mun räätälöimä massive muscle growth stack tai diet stack

 52. Kune Said,

  ourait, pitääpä kattoa..josko ois vähä tuoreempaa settiä ku mitätuossa edellisen kans ajatuksissaan kahtelin..:D..ja sais mahdollisesti piakkoin tilaukseen ettei mee tyhjää treenit hukkaan.

 53. Kune Said,

  tuli tilattua tuo massive muscle growth, saa nähä kuis lähtee treenit kulukeen ja massa nousuun..:)

 54. sami Said,

  Moro Mika. Voisitko auttaa miestä mäessä? Oon treenannut 10v enkä tunnu saavan näkyvää tulosta juuri ollenkaa. Suurena ongelmana epäsäännöllinen työ, jonka takia ruokailun ja treenaamisen sovittaminen päivään on todella vaikeaa, johon tarvitsisinkin kokeneen konkarin apua ja neuvoa. Haluaisin myös tilata lisäravinteita ja muita laillisia aineita, joilla helpottaa tuloksien saavuttamista, suoraan sanottuna en ymmärrä niistä mitään.

 55. Mige Said,

  Katsoin mitä tämä setti maksaa:

  Brutalin Cre-Atp
  Star Nutritionin BCAA Hardcore
  Star Nutritionin HMB
  Gainer Pro
  Kre Alkalyn Hardcore
  Kreatine Monohydraatti

  aivan liikaa!! Onko jotain muuta halvempaa settiä 🙂

 56. Mika Said,

  Mige: Mika Nyyssölän Massive Muscle Growth Stack 74,90e

 57. Tea Said,

  Hei! Täytyykö odottaa 2h ruokailun jälkeen(tyhjä maha) ennen kuin ottaa BCAA:ta? Onko väliä ottaako ennen treeniä noin 10min tai treenin aikana? Vai voinko ottaa BCAA jo tunti aterian jälkeen, joka on sisältänyt proteiinia?

 58. Mika Said,

  Tea: ei tartte odottaa, ei ole väliä, voi ottaa.

 59. Sami Said,

  Moro! Mulla on tota star nutritionin bcaa octanea eli melkein samaa settiä kun tuossa sun listassa. Purkin kylessä lukee että vain yksi annos (3 mitallista) päivässä, eli voinko ottaa esim 1 mitallisen ennen reeniä 3 reenin aikana ja taas 1 reenin jälkeen vai miten jaottelen tuon octanen ottamisen?

 60. Mika Said,

  Sami: octane on intra eli treenin aikana juotava juoma, ei treenin jälkeen missään nimessä. Nauti esim Amino Pro Essentialssia treenin jälkeen.

 61. jartsi Said,

  Jos tulee sillon tällön pari reeniä päivää miten noita tulisi sillon syödä?

 62. Janne Said,

  Moro! Mulla tulee tossa puolen vuoden päästä 18 vuotta täyteen, niin kun tuota kreatiinia eikä BCAA:ta suositella alle 18 vuotialle. Jos käyttää niin tuleeko jotain terveyshaittoja vai kannattaako suosiolla jättää pois?

 63. Mika Said,

  Janne: ei tule terveyshaittoja.

 64. Miika Said,

  Hei. Kun näitä lisäravinteita käyttää esim. Kreatiinia ja BCAAta niin voiko ihan normaalisti juoda vaikkapa alkoholia kun tuota kahvia ei ainakaan suositella kreatiinin kanssa? Kiitos!

 65. Mika Said,

  Miika: Jaa niin, että viinaa mieluummin ku kahvia? Hmmm, hyvä idea! :’D

 66. Matasa Said,

  Hei.
  Mikä olis tän hetken tehopakkaus lihasten kasvuun aloittelijalle.?

 67. Mika Said,

  Matasa: Varmaan suurin piirtein noita samoja tuotteita. Kreatiini, whey, jne. plus tietty kunnon ruokaa tasaisin väliajoin!

Add A Comment