Mika Nyyssölä

– giant killer –

May-21-2011

Pikapaketti lihaskasvuun!

Kesä on ihan korvilla.

Muskelit ovat muotia kesällä, joten nyt tarvitset pikapaketin, jolla saat habat ja rintalihakset kasvuun! Olen laatinut kunnon setin treenejä ja palautumista varten. Tällä paketilla saat nopeita tuloksia ja lihakset kasvuun. Näitä tuotteita ei myydä pakettihintaan fitnesstukulla, vaan olen itse laatinut ja rakentanut koko höskän. Mene siis tukun sivuille bannerini kautta ja hae nämä tuotteet yksitellen sieltä. Hintaa ei tule kuin vaivaiset 84,50 etkä maksa mitään postikuluja!

Pikapaketti lihaskasvuun:

 • Brutalin Cre-Atp
 • Star Nutritionin BCAA Hardcore
 • Star Nutritionin HMB
 • Gainer Pro
 • Kre Alkalyn Hardcore
 • Kreatine Monohydraatti

Brutal CRE-ATP

Brutal Cre-ATP sisältää kreatiinifosfaattia, pyruvaattia, NADHta, sitrulliinimalattia ja AAKGta. Nämä aineet lisäävät lihasten energiamäärää, mikä mahdollistaa kovempaa harjoittelua. Mitä kovempaa harjoittelet, sitä nopeammin pystyt rakentamaan rasvatonta lihasmassaa!

Annostus: 2 kapselia veden kera noin 20 minuuttia ennen harjoittelua.

Star Nutritionin BCAA ovh: 21,90

BCAA koostuu kolmesta aminohaposta, L-leusiini, L-isoleusiini ja L-valiini, jakelussa 2:1:1. BCAA kuuluvat välttämättömiin aminohapoihin, joita keho ei itse pysty muodostamaan, ja sen takia on saatava ruoan kautta. Ihmisen lihakset koostuvat kokonaisuudessaan 30% BCAAsta ja harjoittelun aikana näiden erittely lisääntyy. Varustamalla kehoa BCAA HARDCORElla, stimuloit jälleenrakennusta ja lihaskudoksen korjausta. BCAAlla on myös tilapäinen piristävä vaikutus alentamalla aminohappo tryptofaanin tasoa. Tryptofaani on sterotoniinin esiaste. BCAA Hardcore on siis erinomainen tehonlisääjä, täysin ilman kreatiinia, kofeiinia ja muita tavallisia tehoa lisääviä aineita.

Annostus:  Treenipäivät:  1 mittakauha sekoittuneena 3 dl:aan vettä. Juo ennen harjoitusta ja harjoituksen aikana, juo lisäksi 1 kauha veteen sekoittuneena treenin jokaisesta 45 minuutin jaksosta. Välipäivät:  Ota 1 mittakauha sekoitettuna 3 dl:aan vettä heti aamulla.

Star Nutritionin HMB ovh: 18,90

HMB (Beta-Hydroxy Beta-Metyylibutyraatti) on aine, jonka vaikutus on osoitettu tieteellisin tutkimuksin. Mitä enemmän harjoittelet, sitä enemmän lihasmassaa hajoaa. Palautuminen kestää pidempään, ja samanaikaisesti lihasten kasvattaminen vaikeutuu. Star Nutrition HMB pysäyttää tämän prosessin, ja voit harjoitella kovemmin ja useammin.

Annostus: Ota 6 kapselia tunti ennen treeniä sekä 6 kapselia heti treenin jälkeen. Välipäivinä: Ota 6 kapselia aamulla sekä 6 kapselia illalla. Kapselit niellään kokonaisina.

Gainer Pro ja Kre-Alkalyn yht ovh: 23,90

Gainer Pro on proteiinirikas hiilihydraattisekoitus maksimaalista energiavarastointia, lihaskehitystä ja palautumista varten. Vain 67 % hiilihydraatteja ja 24 % proteiineja. Sekoittuu ja imeytyy välittömästi.

Annos: 3 mitallista, 1,5 dl, noin 90 g

Kre-Alkalyn Hardcore

Jokainen kapseli sisältää 750 mg Kre-Alkalyynia, joka on välittömästi imeytyvän puskuroidun kreatiinin patentoitu muoto. Kre-Alkalyn Hardcorea tarvitsee nauttia ainoastaan ennen harjoitusta voiman, räjähtävyyden ja sarjakestävyyden lisääkiseksi.

Annostus: 1-2 kapselia 30 minuuttia ennen treeniä.

Creatine Monohydraatti ovh: 4,90

Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet kaikkien urheilua harrastavien saaneen lisää voimaa ja kestävyyttä tuotetta käyttämällä. Maitohappoa kestetään tällöin paremmin ja palautuminen nopeutuu. Kreatiinin avulla myös lihasmassa kasvaa. Star Nutritionin Kreatiinimonohydraatti on paljon käytetty ja vaaraton tehonlisääjä, jota monet eri urheilulajien harrastajat, jääkiekkoilijat, jalkapalloilijat, yleisurheilijat ja voimanharjoittelijat käyttävät.

Annostus: Päivät 1-5 Sekoita 1 tl (kukkurallinen) 2-4 dl:an vettä 4 kertaa päivässä, nauti eri aikoina päivän aikana.
Päivä 6-   Sekoita 1 tl (kukkurallinen) 2-4 dl:an vettä kerran päivässä. Nauti kreatiinia heti harjoittelun jälkeen. Nauti kreatiinia myös harjoittelun välipäivinä. Käytä Kreatiinimonohydraattia 4-10 viikon ajan, ja pidä sen jälkeen ainakin 4 viikon tauko.

Käytä näin:

 • Eli ota ennen treeniä: Cre-ATP:tä, BCAA:ta, HMB:tä ja Kre-Alkalyyniä
 • Treenin aikana: Juo veteen sekoitettua BCAA:ta
 • Treenin jälkeen palautusjuoma jossa on: Gainer Pro:ta, BCAA:ta ja Creatine Monohydraattia. Ota myös treenin jälkeen HMB:tä

Paketin hinta:

 • Brutal Cre-Atp: 14,90
 • Star Nutritionin BCAA: 21,90
 • Star Nutritionin HMB: 18,90
 • Gainer Pro ja Kre-Alkalyn yht: 23,90
 • Creatine Monohydraatti: 4,90

Yhteensä: 84,50

Ei paha hinta noin isosta setistä ja lihaskasvu on varma!

Posted under Uncategorized
 1. Mika Said,

  Kaikenlaista pakettia tuolla on jo. KAtsohan esim mun räätälöimä massive muscle growth stack tai diet stack

 2. Kune Said,

  ourait, pitääpä kattoa..josko ois vähä tuoreempaa settiä ku mitätuossa edellisen kans ajatuksissaan kahtelin..:D..ja sais mahdollisesti piakkoin tilaukseen ettei mee tyhjää treenit hukkaan.

 3. Kune Said,

  tuli tilattua tuo massive muscle growth, saa nähä kuis lähtee treenit kulukeen ja massa nousuun..:)

 4. sami Said,

  Moro Mika. Voisitko auttaa miestä mäessä? Oon treenannut 10v enkä tunnu saavan näkyvää tulosta juuri ollenkaa. Suurena ongelmana epäsäännöllinen työ, jonka takia ruokailun ja treenaamisen sovittaminen päivään on todella vaikeaa, johon tarvitsisinkin kokeneen konkarin apua ja neuvoa. Haluaisin myös tilata lisäravinteita ja muita laillisia aineita, joilla helpottaa tuloksien saavuttamista, suoraan sanottuna en ymmärrä niistä mitään.

 5. Mige Said,

  Katsoin mitä tämä setti maksaa:

  Brutalin Cre-Atp
  Star Nutritionin BCAA Hardcore
  Star Nutritionin HMB
  Gainer Pro
  Kre Alkalyn Hardcore
  Kreatine Monohydraatti

  aivan liikaa!! Onko jotain muuta halvempaa settiä 🙂

 6. Mika Said,

  Mige: Mika Nyyssölän Massive Muscle Growth Stack 74,90e

 7. Tea Said,

  Hei! Täytyykö odottaa 2h ruokailun jälkeen(tyhjä maha) ennen kuin ottaa BCAA:ta? Onko väliä ottaako ennen treeniä noin 10min tai treenin aikana? Vai voinko ottaa BCAA jo tunti aterian jälkeen, joka on sisältänyt proteiinia?

 8. Mika Said,

  Tea: ei tartte odottaa, ei ole väliä, voi ottaa.

 9. Sami Said,

  Moro! Mulla on tota star nutritionin bcaa octanea eli melkein samaa settiä kun tuossa sun listassa. Purkin kylessä lukee että vain yksi annos (3 mitallista) päivässä, eli voinko ottaa esim 1 mitallisen ennen reeniä 3 reenin aikana ja taas 1 reenin jälkeen vai miten jaottelen tuon octanen ottamisen?

 10. Mika Said,

  Sami: octane on intra eli treenin aikana juotava juoma, ei treenin jälkeen missään nimessä. Nauti esim Amino Pro Essentialssia treenin jälkeen.

 11. jartsi Said,

  Jos tulee sillon tällön pari reeniä päivää miten noita tulisi sillon syödä?

 12. Janne Said,

  Moro! Mulla tulee tossa puolen vuoden päästä 18 vuotta täyteen, niin kun tuota kreatiinia eikä BCAA:ta suositella alle 18 vuotialle. Jos käyttää niin tuleeko jotain terveyshaittoja vai kannattaako suosiolla jättää pois?

 13. Mika Said,

  Janne: ei tule terveyshaittoja.

 14. Miika Said,

  Hei. Kun näitä lisäravinteita käyttää esim. Kreatiinia ja BCAAta niin voiko ihan normaalisti juoda vaikkapa alkoholia kun tuota kahvia ei ainakaan suositella kreatiinin kanssa? Kiitos!

 15. Mika Said,

  Miika: Jaa niin, että viinaa mieluummin ku kahvia? Hmmm, hyvä idea! :’D

 16. Matasa Said,

  Hei.
  Mikä olis tän hetken tehopakkaus lihasten kasvuun aloittelijalle.?

 17. Mika Said,

  Matasa: Varmaan suurin piirtein noita samoja tuotteita. Kreatiini, whey, jne. plus tietty kunnon ruokaa tasaisin väliajoin!

Add A Comment