Mika Nyyssölä

– giant killer –

May-3-2018

Penkkipunnerrus Workshop – Tule mukaan!

Moikka!

Sunnuntaina 20.5.2018 Myyrin Kuntokeskuksessa on tarjolla kaikille halukkaille penkkipunnerrus workshop. Pidän klo 12 eteenpäin salilla penkkikurssin, jossa perehdytään penkkitekniikkaan ja kaikkeen mitä ylipäätään voidaan huomioida paremman tuloksen saavuttamiseen. Penkkipunnerrus on yksi teknisimpiä liikkeitä mitä salilla voi tehdä ja kieltämättä penkkaus on se kuningaslaji kansan keskuudessa. Hyvin usein penkkitulos määrittelee miten kova kukin on. Penkki on tavallaan eräänlainen kulminaatio kaikelle mitä salilla tehdään. Aikanaan Gymlogeissakin vitsailin, miten ravintolassa tullaan lihaksikkaalta kaverilta kysymään “Paljo penkki”? Harvemmin kysytään mikä on kyykky ykkönen tai kuinka hyvin pystypunnerruksessa malmi liikkuu. Se on se penkkitulos, jonka jokainen edes jollain tasolla ymmärtää, ja tämä tulos halutaan aina tietää.

Penkkaaminen ylipäätään on todella herkkä laji, joka ei anna tuumaakaan anteeksi. Jos on huono päivä, niin se näkyy tuloksessa. Juuri penkissä on niin helppo tehdä teknisesti nosto väärin ja tätä kautta saatetaan ihmetellä, miksi tulosta ei tule. Pelkästään tekniikan korjaaminen voi tuoda jopa kymmeniä kiloja maksimitulokseen lisää.

Ilmoittaudu siis joko Myyrin Kuntokeskuksessa olevaan listaan tai laita tekstaria Nikolle (puh 040 5710 711). Klo 12 startataan workshop eli ole ajoissa paikalla. Pistetään penkkitekniikat kuntoon.

Myyrin Kuntokeskuksessa on myös loistava kesätarjous. 3kk kortin saat vain 100€ hintaan!!


Toukokuun tarjouksiin pääset alla olevista kuvista!

Posted under Uncategorized
 1. juusto_pallero Said,

  pitääpä tulla oppimaan 🙂 katotaanko tossa ihan henkilökohtasesti penkki kuntoon vai onko niinku tekniikka esittely? onko kurssille jotain max. osallistuja määrää?

 2. Janne Said,

  Onpas tämä hiljentyny tämä sun blogin kommenttiosio! Vai onko keskustelu siirtyny muualle? Mäki alotin tätä lukemaan jo vuonna 2011 ja sillon oli ihan eri meininki. En toki itekkää oo nyt niin aktiivisesti seurannu, mutta sillontällön, meinaa toi puolitoistavuotias kälävi pitää vähä “kiireisenä”. Olis mahtava päästä mestarin penkkikouluun, mutta ei viitti täältä perähikiältä lähtee 2 tunnin ja 20euron koulun takia ajelemaan 6h päähän. 😛 hyvää kesän odotusta Mika, ja kovia reenejä dyyyyd!

 3. Mika Said,

  Juusto Pallero: Ei ole max määrää. Tuskin tulee niin paljon väkeä, että pitäis joku yläraja miettiä 🙂

 4. Mika Said,

  Janne: Blogit on vissiin kokeneet vähän inflaatiota? Nykyisin on muotia kaikki live -jutut. Mutta on täällä vielä jonkin verran lukijoita, ei vaan kauheen ahkerasti enää kommentoida. Sinänsä harmi, koska onhan tää kaikki kuitenkin ihan kivaa, kun on omat kotisivut ja julkaistaan päivityksiä. Ei kaiken aktiviteetin tarvitse siirtyä tonne snapchattiin ja instaan sekä noihin live feedeihin, my story juttuihin. Mä kyl tykkään yhä tehdä ihan perinteisiä blogipäivityksiä.

Add A Comment