Mika Nyyssölä

– giant killer –

Oct-3-2017

OMG, Disturbin häiriöpäivät käynnissä – Voi veljet miten kovia tarjouksia!

Tervehdys!

Wazzuuup dyyds? Sadetta ja märkää puskee ulkona. Kastu sukatkin tuolla kävellessä, mutta ei anneta säiden haitata. Ei vaivuta synkkyyteen, eikä masennuta. Nyt on nimittäin aika ilolle ja riemulle, sillä Disturbilla on juuri nyt käynnissä sikamageet Häiriöpäivät! Paljon hyviä tarjouksia siisteistä kledjuista. Esim nuo kuvassa olevat mustat Disturb Clothingin kollarit Disturb -logolla on nyt vain 39,95€!

Esim CASH MONEYN -klopoja löytyy jopa -40% alennuksessa. Ei kastu sukat sateessa ja vaikka kastuisikin, niin silti näytät pirun hyvältä! Yakuza Inkin kollareita ja neuleita on myös tuolla jopa yli 40% alessa. Huh huh! Erittäin siisti keissi. 🙂 Tuossa kuvassa mulla on päällä aivan fantastisen pehmeä Sectionin neuletakki, joka myöskin löytyy tarjouksessa, 39,95€. Vähän Sectionin tyylinen neuletakkimallisto Carisma irtoaa jopa -40% alennuksella.

Häiriöpäivät ovat käynnissä ens maanantaihin 9.10 saakka. Käy siis tsekkaa tarjoukset ja tee löytöjä! BOOM! Klikkaa kuvaa alla ja pääset häiriköimään!

Posted under Uncategorized

Add A Comment