Mika Nyyssölä

– giant killer –

Dec-17-2017

Olkapäät Karin kanssa – Video

Heippa kaikille!

Oikein mukavaa sunnuntaita kaikille, hyvät lukijat. Eilen oltiin visiitillä Hämeenlinnassa ja käytiin Karin kanssa jumppailemassa Sporttimekassa olkapäät. Oli kiva jälleen jubailla salin omistajan, Bogdanoffin Simon kanssa ennen jumppia ja kysellä kuulumisia.

Päätettiin hyökätä kolmella erikoissetillä olkapäille. Ensin triplasetti viparit-pystärikone-viparit, sitten superina toisenlainen pystärikone-takaolkapääkone ja lopuksi triplana ristikkäistaljaveto narulla-olankohautus-viparit.

Toistoja tuli iso kasa ja intensiteetti pidettiin korkealla. Juuri tän tyyppisistä treeneistä pidän, joissa ei mennä niin isoihin painoihin, mutta säilytetään tiukka tahti läpi treenin. Olkapäät ovat kuitenkin suhteellisen pieni lihasryhmä ja varsin loukkaantumisaltis sellainen, joten kompensoidaan isot raudat kovalla volyymilla toimii todella hyvin, kannattaa testata itsekin.

Toimin hyvänä tukikeppinä Karille

Kuvailtiin hieman materiaalia tuosta olkasessiosta teille, niin pääsette seuraamaan jokaisesta kierroksesta mitä siellä käytännössä tapahtui. Videossa vielä yritän selostaa teille hieman tarkemmin mitä me tehdään.

Tässä tuo Sporttimekassa kuvattu treenivideokooste


HUOMIO HUOMIO!!

Älkäätten unohtako, tänään on viimeinen päivä hyödyntää Off the Hook -tarjous ja samalla osallistua mahtavaan kilpailuun, jossa palkintona yhdelle onnekkalle yli 100 euron edestä Giant Killer -tuotteita! Kirjaa, hupparia ja T-paitaa on tarjolla.

Off the Hook -tarjous ja ohjeet löytyvät alla olevasta linkistä:

Posted under Uncategorized
  1. Euro Said,

    Hyvä video. Kokeilen tätä olkapää-treeniä tänään salilla.

  2. Mika Said,

    Euro: Hyvä. Tuu sit kertoo mitä tykkäsit!

Add A Comment