Mika Nyyssölä

– giant killer –

May-18-2017

Nyyssölän veljekset syvähaastattelussa!

Heippa taas!

Hassusti tulee näitä Alonan videoita aika tiuhaan tahtiin, mutta me näitä tehtiinkin tarkoituksella yhteen syssyyn useampi. Alona on pitkään halunnut saada meidät molemmat, eli minut ja veljeni Jukan samaan haastatteluun. Nyt vihdoin se tuossa taannoin onnistui ja saimme aikataulut osumaan yksiin. Oikein hauska keissi tuosta tuli ja viinilasillinen kirvoitti vielä lisää ja antoi pontta tarinaniskentään. Lupa nauraa! Alonan oma blogi AlonaTv löytyy TÄÄLTÄ!

Tässä video:

Mun kirjan voi tosiaan hommata vaikka Fitnesstukulta! Klikkaa kuvaa alla ja pääset suoraan kirjaan käsiksi!

Ja hei, Twitch asiaa. Huomenna aamulla jälleen pieni pelistriimi päälle. Käy pistämään mun Twitch -kanava seurantaan. Mene: https://twitch.tv/nyyssis

Kanavalla on paljon ihan keskustelulähetyksiä, joihin voit osallistua. Vastailen siellä paljon kysymyksiin chatissa, eli tervetuloa vaan sinne mukaan. Siellä on erittäin asiallinen ja fiksu keskusteluyhteisö. Sinne mukaan vaan! Pelistriimeistä yleensä ilmoitan etukäteen.

Ja hei, muistahan tilata väh 80€ niin saat tosiaan -40% alennusta Giant Killer T-paidasta! Kassalla koodilaatikkoon koodi: GK40

Posted under Uncategorized
  1. Geralt vanha homo Said,

    Moro Nyyssiis, mitä luulet tuleeko tästä kovaa kamaa: http://nordic.ign.com/the-witcher-3/2715/news/netflix-to-produce-the-witcher-tv-series?

    Eli Witcheristä uus TV-sarja. Veikkauksia pääosajäbästä?

  2. Mika Said,

    Geralt: Pakko tulla. Ainakin siihen on kaikki valmiudet. Netflixillä on rajaton määrä rahaa tuottaa laadukasta materiaalia. Itse kirjailija on messissä sekä pelisarjaan välianimaatiot tehnyt yhtiö on mukana produktiossa. Pakko sen on olla hyvä! Vahva toive olisi Mads Mikkelsen Geraltin rooliin! Sopisi kyllä!

Add A Comment