Mika Nyyssölä

– giant killer –

Feb-2-2018

Nyyssis Puhuu!! E03 – Aamushow

Moikka!

Uutta aamushowta taas ulkona!

Tuossa jubaillaan jälleen treenaamisesta ja ajankohtaisista peleistä sekä TV-sarjoista. Tänäänhän tuli ulos mieletöttömän hyvän näköinen sarja Altered Carbon. Blade Runner tyylinen sarja ainakin trailerin perusteella vaikuttaa melkoisen isolla budjetilla tehdyltä ja vielä kun tietää, että sarja perustuu ihka oikeaan kirjasarjaan, niin useimmiten tällaiset ovat syvempiä kuin puhtaasti telkkariin suunnitellut sarjan. Otetaan vaikka Game of Thrones, niin tässäkin hyvin tnäkee sen, että henkilöhahmot ovat syvällisiä, tarina on monisäikeinen ja populaa on paljon. Altered Carbon, suomeksi Muuntohiili siis Netflixillä.

Nyyssis Puhuu!! E03 – Aamushow

TSEKKAA MUN SUOSIKKITUOTTEET TÄÄLTÄ

Jubaillaan myös peleistä ja miten yllätyksekseni petyin Monster Hunter World -peliin. Kökköäkin kökömpi ja über lapsellinen (lue japanilainen). Ehkä tuo japskihönkäys ei vaan iske minuun? En tiedä. Olin pettynyt ainakin näin aluksi muutamat tunnit pelanneena.

En edes ihan osaa pukea sanoiksi, mikä tuossa pelissä mättää, mutta joku siinä mättää. Open World -ei tunnu vapaalta. Pienetkin puskikot ovat esteenä liikkumiselle. Ääninäyttelijät eivät puhu kaikki vuorosanoja, vaan aloittaa lauseen ja sen jälkeen joutuu itse lukemaan loput. Lapsellisia hahmoja ja yliampuvia aseita, jotka todellisuudessa painaisi varmaan tuhat kiloa, mutta näillä hahamot pystyy mätkimään ihan huoletta monsuja kumoon. Taistelut ovat hankalia eikä kamera suuntaudu oikeaan paikkaan. Joutuu ensin kääntämään kameraa ja sen jälkeen vielä hahmoa, ennen kuin edes saa miekalla ehkä osuman monsteriin. Monsut liikkuu ja taistelee hyvin konemaisesti ja ne ovat hyvin hankalia päihittää (ainakin alussa). Aseita pitää joka välissä teroittaa ja huoltaa. Potionien ja energiajuomien nauttiminen kesken taistelun on aikaa vievää ja joudut suorastaan pakenemaan paikalta yhden energiajuoman juodaksesi.

Kun peli on pelkkää mättämistä ja aseilla kolistelua, luulisi sen olevan supersiistiä ja innostavaa. Itse olen pelannut paljon eri pelejä, joissa taistelusysteemit ovat huomattavasti siistimpiä, kuten: Shadow of War, Witcher 3, Fallout 4, Assassin’s Creed Origins, jne jne. Hyvin vanhahatava pelimoottori tuntuu ja sen jopa aistii pelatessa. Bugeja on paljon, jotka varmasti korjaantuvat päivituyksissä, mutta tuskin nämä peliä pelastavat. Pitänee pelata tätä vielä jossain välissä, mutta suutuspäissäni menin kompensoimaan tän fiiliksen ja ostin Assassin’s Creed Origins -pelin, jota itseasiassa pelasinkin tänään Twitchissä. Tästä tulee oma jaksonsa Nyyssis Pelaa!! -sarjassa.


Muista käydä hyödyntämässä huikee supertarjous ja osallistu kilpailuun. Tää on enää tovin voimassa!

Klikkaa kuvaa ja pääset ohjeisiin käsiksi:

Posted under Uncategorized
 1. Suvi Said,

  Hei nyt on ihan pakko tulla kommentoimaan sun mahtavaa somesisältöö ja muutenki meininkiä. Oon vasta kuukaus takaperin alkanu aktiivisemmin seurailmemaan sun juttujas ja jumalauta että on tällänen pikku siimaneito imeny motivaatioo itteensä! Ihan uskomattoman mieletöntä sisältöö, eritoten just nää go nyysiis ja nyyssis puhuu sarjat on ollu hemmetin hyvin toteutettuja. Näitä tulee kuunneltua aina ku kävelee aamulla töihin, töistä kotiin tai vaikka aerobista tehdessä.
  Ostin myös giantkiller kirjan parisen viikkoo sitten ja siinähän se parissa illassa tuli luettua kannesta kanteen, super mielenkiintonen.

  Ei muutaku jatka samaan malliin ja kiitos loistavasta sisällöstä ja motivaatiosta! 🙂

 2. Mika Said,

  Suvi: Moikka Suvi. Tosi mahtavaa kuulla, että nämä mun videot/podcastit on mukavaa kuunneltavaa ja katseltavaa. Lisää tulee koko ajan ja pyrin kyllä pitämään positiivisen ja hauskan linjan näissä sarjoissa loppuun asti. Vierailijoitakin tullaan ottamaan jossain kohtaa lisää, kuten nyt Kardaani ja Tontsa niin Go Nyyssis! -treeneihin, kuin Nyyssis Puhuu!! -keskusteluihin.

  Kiva myös kuulla, että kirja oli mielenkiintoinen. Siihen tungettiin paljon aikaa, vaivaa ja rakkautta.

 3. Mikko Said,

  Moi Mika! Aluksi haluan sanoa, että on ihan huippua nämä Go Nyyssis-sarjat! Olen kauan aikaa seuraillut kaikkien bodyukkojen menoa somessa, mutta jotenkin nämä sinun matskut kyllä uppoaa todella hyvin. Nämä aamushowt sopivat kyllä loistavasti kun ajaa hieman pitempää matkaa niin kuunneltavaksi taustalle. Jatka näiden tekemistä samaan malliin!
  Sitten vielä olisi pari kysymystä tänne loppuun, eli mitä mieltä olet sairaana treenaamisesta? Tarkoitan tällä lähinnä sitä, että jätätkö itse treenit välistä jos huomaat vähänkin normaalista poikkeavan olon, vai menetkö siitä huolimatta tykittämää salille? Ja vielä yksi, olen nyt 6kk ajan treenannut seuraavanlaisella jaotuksella = voima/volyymi/voima/tuplatreenit ja kierto on alkanut alusta. Yksi kierto kestää siis neljä viikkoa esim. voima 1 viikko, volyymi 1 viikko, voima 1 viikko, tuplat 1 viikko jne. Nyt kun kesä alkaa hiipimään tuolta lähemmäksi ja olen suunnitellut dieettiä, niin mietin jos muuttaisin tuon volyymi/raskas/volyymi/tuplat. Olisiko tuossa mielestäsi mitään järkeä?

 4. Mika Said,

  Mikko: Kiva kuulla, että uppoaa nää meikäläisen videot. Jatketaan kyllä näitä niin kauan kuin koen tämän mielekkääksi tekemiseksi.

  Vastaus kipeenä treenaamiseen. Kauheen hankalaahan se on kuulostella omaa olotilaa. Pikku köhä tai väsynyt olo ei vielä saa minua ainakaan jäämään himaan. Heti kun on esim kuumetta, kurkku kipeä tai olen tosi flunssainen, jään kyllä himaan. Kipeenä ei kyllä missään nimessä saisi treenata.

  Ihan ovela tuo sun kierto. Itse jättäisin kokonaan voimatreenit pois, kun olisin dieetillä. Eli pelkästään volyymiä ja noita tuplia. Tehostaisin mahdollisimman paljon kulutusta.

Add A Comment