Mika Nyyssölä

– giant killer –

Jan-12-2018

Nyyssis Puhuu!! E01 – Aamushow

Heippa-rallaa!

Ja näin vihdoin saatiin ensimmäinen Mika Puhuu!! -aamushow upattua YouTubeen asti. Pieniä teknisiä vaikeuksia oli videon editoinnissa ja tämän vuoksi julkaisu viivästyi nyt tällä tavalla. Aamulla oli kuitenkin Twitchissä livelähetys jo kahdeksan jälkeen käynnissä ja katsojiakin riitti kivasti parin tunnin lähetyksen ajaksi.

Episodi 01 on nyt kuitenkin done ja sen voi katsoa nyt jälkikäteen YouTubesta tai täältä blogista. Aiheena oli vanheneminen, superfoodit, Vitaprana -tuotesarja, kisaaminen ja paljon muuta. Tervetuloa mukaan katsomaan ja kuuntelemaan jaksoa.

Mika Puhuu!! E01 – Aamushow

VIDEOSSA NÄKYI NÄITÄ TUOTTEITA:


Whey-80 vain 9,90€/kilo

Vielä on huippudiili voimassa tukulla pari päivää. Whey-80 on superhyperhalvalla! 9,90€/kilo!! KÄY OSTAMASSA, VIELÄ EHTII!!

Klikkaa kuvaa alla!!

Ja näitä makean nälkää taittamaan! Marssia ja Snickersiä halvalla!

Posted under Uncategorized
 1. Dyyd Said,

  Morjens Mika! Hyvää kamaa jälleen kerran tämä go nyyssis -konsepti. Äijän touhuja jo yli 10v epäsäännöllisen säännöllisesti seuranneena, pakko sanoo et homma toimii edelleen. Ite myös sitä mieltä, että on tää blogi kuutenki se ns. kivijalka ja varsinki pitkäaikasempien seuraajien ykkösmesta. Tsemii hommiin DYYD! 😎👊

 2. Mika Said,

  Dyyd: Hei kiitos kommentista. 🙂 Kiva kuulla, että wörkkii vieläkin nää videot ja touhut. Ite diggaan näiden tekemisestä ja matskun tuottamisesta. Kaipa se sit näkyy kans näillä videoilla? Tärkeintähän on, että homma mitä tekee, on kivaa.

 3. Vault Dweller Said,

  Hei aivan mahtavaa settiä Mika! Vapaa päivänä piiiitkä aamiainen ja äijän höpöttelyä taustalla – aivan paras startti päivälle. Päälle vielä jämäkkä selkäjumppa niin avot! Hyvää matskua! Keep up posting duuud!

 4. Mika Said,

  Vault Dweller: Sikasiistii, että diggaat!

Add A Comment