Mika Nyyssölä

– giant killer –

Jun-11-2018

Nyt mennään isoilla raudoilla selkätreenit.

Moikka!

Kehonrakennus on paljolti sitä, että treenataan hyvin tuntumahakuisesti ja puhtaalla tekniikalla. On kuitenkin hyvä välillä poiketa perusrutiineista ja ottaa sinne tänne väliin huolellisesti suunniteltuja perus voimatreenejäkin. Mennään siis isommilla raudoilla ja pidemmillä paulautuksilla. Voiman ja volyymin välillä pallottelu on omasta mielestäni ihan fiksua. Annetaan lihaksille erilaista ärsykettä ja pidetään kokonaisuus monipuolisena.

Perinteisesti käytän paljon erikoistekniikoita ja teen korkealla intensiteetillä suurimman osan treeneistäni. Vastapainona otan voimatreenejä, jotka sisältävät lähinnä suoria sarjoja isommilla painoilla. Pidän treenin silloin hyvin simppelinä ja suoraviivaisena. Tulevassa treeniatlaksessa perehdytään syvemmin tähän tapaan ja se varmasti aukeaa monelle vielä lisää, kun näkevät nämä laatimani treeniohjelmat kirjasta.

Eilen siis ryskättiin kovaa selkää ja mukana keikkui Gopro-kamerakin, joten nyt tuosta sessiosta on videomatskua teille. Kolmella liikkeellä mentiin, suoria settejä, hikeä, rautaa ja tekemisen makua. Jos video herätti kysymyksiä, niin antaa palaa vaan kommenttiosippn vaan kommenttia rohkeasti. 🙂

Go Nyyssis! E21 – Old School Heavy Back

KESÄN TARJOUSKOODIT LOPPUVAT!!

Tänään muuten ihan vika tsänssi käydä hyödyntämässä nuo kesän alekoodit!! Vielä ehtii!!

Klikkaa kuvaa alla ja käy tilaamassa!

Posted under Uncategorized
  1. Hesekiel Said,

    Aamukahvilla lueskelin sarjakuvat mm. Mustanaamion, jonka selkä muistutti tuttua kaveria… M.Nyyssölää!! Illalla tein vielä tarkemman tilanne tsekkauksen ja kyllä sinä viet selkäposessa mielestäni Mustanaamiota 75-25!

    Saisko sulta vielä tarkemman kisa-analyysin, jossa kisaavat M.Nyyssölä vs. Mustanaamio? Teikäläisellä on vertailussa viimeiset kisakuvat ja Mustanaamio antaa hiukan tasoitusta, kun ei uskalla kisata ilman kumipukua. Toki voi muitakin sankareita ottaa mukaan, jos vain uskaltavat esim. hämähäkkimies, tarzan, lepakkomies jne.

    Tuomareiksi sinun lisäksi Mike ainakin ja Utti. Ja ei mitään pilkettä silmäkulmaan, vaan veristä taistoa ja vertailuja sekä analyysiä kisaajista ja voittajasta!

  2. Mika Said,

    Hesekiel: Hahahaa!

Add A Comment