Mika Nyyssölä

– giant killer –

Oct-10-2009

Mikan erikoisliikeneuvoja: Pystysoutu V-kahvalla

Okra.

Tänään tutustutaan jo aiemminkin esiteltyyn pystysoutuun V-kahvalla. Pystysoutu on erinomainen liike olkapäille ja epäkkäille. Monelta se vain jää tekemättä liikkeen hankaluuden vuoksi. Liikettä tangolla tehdessä ranteet kääntyvät epäluonnolliseen asentoon. Toisin on, kun liike tehdään V-kahvalla. Liike on luonnollinen ja itseasiassa jopa miellyttävä ranteille.

Liikerata voi olla suhteellisen lyhyt, eli kahvaa ei tarvitse viedä otsaan asti, riittää kun vie kahvan rinnuksille. Lyhyt liike säästää myös olkapäitä ja kiertäjäkalvosimia. Kaikesta huolimatta sivuolkapäät tekevät kuitenkin kovaa työtä ja painoa saa lisätä mukavasti jokaisella sarjalla. Koita pitää mielikuva, että kyynärpäistä lähtisi pienet langat jotka vetävät käsiäsi ylöspäin. Erinomainen viimeistelyliike olkapäille tai hyvä lämmittelyliike koville punnerruksille.

Tässä oheisvideo liikkeestä:

Posted under Uncategorized
 1. Hilkka Said,

  Terve Mika täältä Shanghaista,

  kiva lukee edelleen sun blogia, kuuluu vakiolukemiseen. Ja kun Kiinan tasavalta plokkas tuon Youtuben pois, niin hyvä kun viitsit kertoa noista liikkeistä. Ja kiitos kisakoosteesta, sekin oli herkkupala.

  Eipä muuta kuin kovia treenejä ja hyviä fiiliksiä!

 2. Mika Said,

  Moi Hilkka! Kiva kuulla susta piiitkästä aikaa. Milloin olet tulossa Suomeen? Kyllä blogia päivitellään melkein päivittäin. Hauska kuulla, että jaksat yhä lueskella juttusiani.

  Vai kiina on taas ollut ilkeä kansalaisilleen? Hyi niitä. Toivottavasti oot tykännyt asua siellä.

Add A Comment