Mika Nyyssölä

– giant killer –

Mar-2-2017

Megauutinen! – Monsteridiili käyntiin!

Moikka!!

Hei hei hei, nyt on kova juttu. Nimittäin erittäin haluttu supertarjous starttaa pitkästä aikaa blogissa! Monsteridiili on todella kovan luokan diili, koska alennus tuossa on tuntuva. Ostat 100€ tuotteita Fitnesstukulta, siis ihan mitä tahansa tuotteita ja saat 30€ alennusta. Yes, 30 egeä on iso raha ja sen todellakin saa kunhan ostoksen yltää sinne sataseen.

BOOM!!

Homma on helppoakin helpompi! Klikkaa kuvaa alla, kasaa ostoskoriin haluamasi tuotteet ja kassalla ollessasi kirjoita alennuskoodit laatikkoon koodi: NYYSSISMA17

Saat 30€ alennusta vaikka mukana olisikin tarjoustuotteita. Pääasia on, että kokonaissumma on väh sata euroa. 1 koodi per asiakas! Tämä Monsteridiili on voimassa vain 5.3 klo 23:59 asti. Ole siis nopea ja hyödynnä tarjous nyt!!

Vihje: Gaspilla on rannetuet muuten -24% alennuksessa. Tsekkaa ihmeessä tuo tarjous. Erittäin hyvät rannetuet. Kuvaa klikkaamalla pääset tsekkaamaan tuotteen!

***

Ja näin se viikko tahtoo tulla arjen osalta päätökseen. Huomenna on jo perjantai ja mitä se tarkoittaa on luonnollisesti Nyyssölä Bros Experiment Twitch-liveiltaa. Twitch Stream starttaa klo 18, olkaa mukana. 🙂

BOOM! Perhaps the most epic Stream ever!

Kuva: Mika Liukkonen

Muistakaa myös subscribata YouTuben uudelle Nyyssölä Bros Experiment -kanavalle!! Sieltä näet jälkikäteen koko striimit ja niistä tehdyt koosteet sekä muita experimenttejä tulevaisuudessa. Hulvatonta menoa, kuten aina.

Jep, eli eipä muuta enää tähän hätään, kuin pistäkää tilauksia menemään ja hyödyntäkää tuo Monsteridiili. Nähdään huomenna Twitchissä!

Posted under Uncategorized
 1. Ja Said,

  Moro Mika,kirjaa odotellessa 🙂 Huomannut taas viime aikoina,että sinulla jopa aika korkeitakin toistoja
  30- käsille kuin jaloillekkin. Itsekkin aina näitä miettinyt,jos ottaisi kokeiluun pitkä sarjat.
  Oletko selkeesti huomannut kehitystä jopa näinkin pitkillä sarjoilla.

 2. -aki- Said,

  Kuules dyyyyd!! 105€ maksoi tilaus. Miinus 30€ ja sain vielä kaupan päälle ilmaisen pyyhkeen!!!
  Kiitos Mika! Sanoisin, että melko hyvä monsteridiili 🙂

 3. Onakal Said,

  Diili hyödynnetty. Bannerin kautta, tottakai!

 4. Mika Said,

  Ja: Olen todellakin. Pitkät sarjat kyllä kasvattaa lihasta, kunhan niitä osaa juuri oikeisiin paikkoihin lisäillä. Välillä tietysti isompaakin rautaa ja hieman lyhyempää sarjaa.

 5. Mika Said,

  -aki-: Loistavaa!! Kiva kun kelpasi!

 6. Mika N Said,

  Morjensta! Saako tulevaa kirjaa mistään kivijalkaliikkeestä heti julkaisupäivänä?

 7. Mika Said,

  Mika N: uskoisin että esim Suomalaisesta saa sen joko 16. tai 17. päivä.

 8. Jarno Said,

  Moro Mika, koskas tuo streami tulee youtubeen? Jäi pehkana välistä ja odottanut jo, että koska se tuleeeeee tuonne Bros kanavalle! 🙂

 9. Mika Said,

  Jarno: Siellä on nyt kooste

Add A Comment