Mika Nyyssölä

– giant killer –

Jan-15-2018

Markkinoiden paras palkkari!? – Tarjousta ja kilpailua messissä (mukana myös Go Nyyssis! -video)

Morjensta rallaa!

Nyt on kaikkea kivaa tiedossa. Otetaan ihan ekaksi käsittelyyn tämä otsikon hurja väite, että tietäisin mikä on markkinoiden paras palkkari. Sen voin suoraan sanoa, että tämä palkkari on ehdottomasti yksi niistä viimeistellyimmistä ja täydellisimmistä palkkareista mitä on markkinoilla. Joku vois heittää, että hifistely-palkkari on kyseessä, mutta näin se vaan on, tämä palkkari on kutakuinkin täydellinen.

Kyse on Chained Nutritionin BOLT Hardcore -palautusjuomasta! Boltissa on käytetty raaka-aineena seuraavia: Optipep™, Vitargo™, Creapure™ ja Palatinos™.


Chained Nutritionin Bolt Hardcore on ainutlaatuinen ja ylellinen palautumisjauhe, jolle ei löydy vastusta lisäravinnemarkkinoilta. Bolt Hardcore sisältää juuri ne ravinteet, jotka kroppa tarvitsee rankkojen treenien jälkeen palautuakseen parhaimmalla ja nopeimmalla tavalla!Bolt Hardcore ei sisällä halpoja täyteaineita vaan ainoastaan ainesosia, joilla on dokumentoitu positiivinen vaikutus palautumiseen, lihasmassan kasvattamiseen ja korkean suorituskyvyn ylläpitämiseen rankkojen treeniperiodien aikana. Hydrolysoitu heraproteiini Optipep™esipilkottuine proteiiniketjuineen varustaa kropan di- ja tripeptideillä, jotka imeytyvät nopeammin kuin luonnollinen heraproteiini.

Bolt Hardcoren hiilihydraatit imeytyvät täydellisesti kehon glykogeenivarastoihin, joissa ne täydentävät energiavarastoja treenin jälkeen. Kreatiinimonohydraatti täyttää lihasten kreatiinifosfaattitasot. Kreatiini on luonnollinen aine, joka nostaa suorituskykyä intensiivisen korkeisiin toistomääriin perustuvan lyhytkestoisen treenin yhteydessä.


Itse olen jo pitkään käyttänyt palkkarina Bolttia ja olen ennenkin tästä pöhissyt. Bolt ei jostain syystä vaan ole saanut ihmeemmin näkyvyyttä eikä kovin moni siitä edes tiedä. Nyt on aika muuttaa tämä asia. Bolt on simppelisti laadukkain ja kokonaisvaltaisin palautusjuoma mitä markkinoilta löytyy. Ja jos nyt ikinä mihinkään lisäravinteeseen olisi tarvetta panostaa, niin palkkari on se lisäravinne. Tärkeintä mitä voit kehollesi tehdä, on luoda anabolinen tila kovan treenin jälkeen ja ravita elimistöä oikeilla ravinteilla mahdollisimman nopeasti jumpan jälkeen. Bolt luo insulinogeenisen tilan elimistöön ja kreatiinista lähtien tuotteet, joita Boltiin on lisätty, edesauttaa nopeaa palautumista.

Normaalisti Bolt on melko hintava ja syystäkin, koska raaka-aineet ovat huippulaatua. Nyt kuitenkin olen saanut neuvoteltua eksklusiivisen tarjouksen teille blogini lukijat. Boltin saa tämän viikon ajan -35% alennuksella!! Vain blogini kautta. Suosittelen testaamaan tätä tuotetta. Et tule pettymään.

Hupparia ja kirjaa jälleen palkintoina!

Viikon ajaksi laitetaan vielä tämän upean tarjouksen kylkeen Giant Killer -kilpailu, joten tilaa tukulta Bolt ja/tai muita tuotteita ja voit vielä voittaa itsellesi Giant Killerin tarina ja treenioppaan nimmarilla sekä Giant Killerin legendaarisen hupparin!!

Ohjeet ovat tutut:

 • Klikkaa alla olevaa BOLT-banneria ja pääset suoraan BOLTiin käsiksi
 • Tee ostoksesi normaalisti ja mene kassalle
 • Kassalla kirjoita alekoodilaatikkoon koodi: BOLTBEIBE35
 • Tilauksestasi saat tilausnumeron, jolla voit osallistua kilpailuun!!
 • Kirjoita blogiini tilausnumero ja minkä koon haluat hupparista

Tulkaa mukaan skabaan ja käykää tilaamassa itsellenne BOLT tarjoushintaan tai mitä nyt haluatte ikinä tilatakaan tukulta. Viikko aikaa hyödyntää tarjous eli su 21.1 klo 23:59 päättyy tarjous ja kisa. Kaikki messiin! Tsemppiä!


Go Nyyssis! E09 – Bulkkisafkaa opiskelijabudjetilla

Edellisessä Go Nyyssis! -keittiöepisodissa sain kommentin, jossa todettiin, ettei opiskelijabudjetilla olisi varaa syödä laittamiani ruokia. Lupasin siinä kommentoijalle, että seuraavalla kerralla laitetaan budjettisapuskaa. Päätin siis mennä ruokakauppaan taskussani vain 6 euroa ja tarkoituksenani ostaa yhden päivän ruoat. Bulkkisapuskaa eli paljon ruokaa ja mahdollisimman terveellistä sellaista. 6 euroa on kuitenkin hyvin pieni summa eikä sillä ainakaan herkkuja ostella.

Mitä ruokaa sitten tehtiin ja saatiinko siitä edes hyvänmakuista? Entä saatiinko määrällisesti koko päivän ruuat ostettua alle kuudella eurolla? Vastaukset näihin kysymyksiin saat videosta, olkaa hyvä.

Go Nyyssis! E09 – Bulkkisafkaa opiskelijabudjetilla tulee tässä:

VIDEOSSA NÄKYI NÄITÄ TUOTTEITA:
Cajun Lovers Seasoning
Garlic Lovers Seasoning
Jamaican Jerk Seasoning
Flavor God kaikki mausteet
Vitaprana Luomukookosöljy


Kermainen tomaattijauhelihakastike spagetilla

Go Nyyssis! -jaksossa tehtiin kermainen tomaattijauhelihakastike ja keitettiin spagettia sen kylkeen. Ruoka on simppeli valmistaa.

Tarvitset:

 • 2 sipulia
 • 400g sika-nautaa (9,5% rasvaa)
 • 1 prk paseerattua tomaattia
 • 1 prk ruokakerma
 • 500g spagettia
 • chiliä, valkosipulia, suolaa, mausteita maun mukaan

Valmistus:

Pilko sipulit. Toinen sipuleista soseutetaan paseeratun tomaatin ja ruokakerman kanssa. Lisää kastikkeeseen chiliä, valksipulia ja muita mausteita.

Paista jauheliha, lisää suolaa ja mausteita, lisää toinen pilkottu sipuli sekaan. Kaada kastike lopuksi mukaan. Hauduta pitkään pienellä lämmöllä. Keitä spagetti ja nauti!

Posted under Uncategorized
 1. Teijo Nykänen Said,

  F1265102 XL

 2. Ville Putkonen Said,

  Lisää näitä,Mikan jutut 10+ 😂💪

 3. K.S Said,

  Tervehdys,

  Mikä tekee mielestäsi boltista ylivertaisen palkkarin esim verrattuna savolaisen afterzoneen? Jälkimmäisenä mainitussa on imo täysin ylivertainen ravintokoostumus, ja mielestäni bolt ei tässä suhteessa pärjää mainitulle tuoteelle. Olen itsekin kyllä kuullut posiitiivista palautetta boltista, mutta kyllä afterzone menee ravintosisällöltään mielestäni heittämällä yli. Sisältääkö afterzone sinulle esim joitakin ainesosia joita et halua käyttää tmv? Kiitos
  jo etukäteen, jos ehdit vastailemaan.

 4. Mika Said,

  K.S: Boltissa Optipep™, Vitargo™, Creapure™ ja Palatinos™. Erittäin kova hi-tech kombo ravinteita. Tutustu noihin linkkeihin.
  Optipep: https://carbery.com/nutrition/our-products/optipep/
  Vitargo: http://www.vitargo.com/vitargo/
  Creapure: https://www.creapure.com/en/creapure/what-creapure
  Palatinos: http://www.beneo.com/Ingredients/Human_Nutrition/Functional_Carbohydrates/Palatinose/

  Ei siinä, afterzone on kans jäätävän kova. BOLT kuitenkin nyt kovassa diilissä. Suosittelen testaamaan!

 5. Joonas K Said,

  Ruokavinkit on aina tervetulleita, niitä on mukava lueskella / katsoa. Keep up the good work! Niin ja se tilaus: #F1267314, M

 6. Borderbeach Said,

  Katoin videon Youtuben puolelta ja vissiin sanoit että 4000kcal tulis tuosta mutta eihän tuosta saa millään 4000. Jää abouttiarallaa nuilla määrillä siihen 3000kcal vai laskeskelinkonihan väärin? 😀 Pitää tänään testata kyseinen resepti!

 7. Mika P Said,

  tilaus: #F1268839, S. toivottavasti myös maku on hyvä tossa palkkarissa

 8. Timo Said,

  F1269151 Huppari koko L 🙂

 9. Mika Said,

  Borderbeach: Jos syö sen kilon spagettia, siitä tulee jo pelkästään yli 3500 kaloria.

 10. Mika Said,

  Mika P: Itseasiassa on tosi hyvä!

 11. Mikko T Said,

  F1269789 Huppari kokoa xl

 12. Mikko W Said,

  F1274359 Huppari xl

 13. Etwo Said,

  F1265391 olis tilausnumero ja suuri toive saada huppari kokoa XL 🙂

 14. Mika S Said,

  Tilaus # F1276985. HUppari saisi olla kokoa XL

 15. RaakaArska Said,

  F1278560

 16. Tommi S Said,

  Tilaus # F1278904. Huppari koko M

 17. Janne Said,

  Tilaus # F1272765 ja XXL

 18. Joni Said,

  Tilaus: F1280455 Huppari: koko M

 19. Esa A Said,

  F1280611 xxxl

 20. Markus Said,

  F1278948 koko m. Ennenki tullu ostettua bolttia, hyvää settiä.

 21. Jari P Said,

  Tilaus # F1281180 Huppari L Dyyyyd

 22. Tomi Said,

  Tilauksesi # on: F1281341.
  Koko M.

 23. Mika Ailu Said,

  F1273943
  Huppari kokoa xl
  Bolt testiin 😀

 24. Toni Tiainen Said,

  F1281504 ja xl

 25. Mikä Ailu Said,

  F1273943
  Xl

 26. juusto_pallero Said,

  F1281927, L koko ois varmaa passeli 🙂

 27. Pete Said,

  F1282684 ja XL

Add A Comment