Mika Nyyssölä

– giant killer –

Apr-4-2017

Makeanhimoa ja uusimman Nyyssölä Bros -jakson kooste!

Moikka!

Kyllä meitä hemmotellaan, nimittäin tukulla on käynnissä Sweet Week. Makeita tarjouksia vallan. Pääset tsekkaamaan tuotteet klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

Poimin tähän mielestäni tosi varteenotettavat herkut, joista itse pidän valtavasti. Jokainen kuva johtaa suoraan tuotteeseen, jotta voit helposti katsoa vaikka makroarvot patukoista.

Best Bar on ihan tajuttoman herkullinen patukka, Lemon Cheese Cake sulaa suussa ja muutkin maut ovat fantastisen hyviä.

Mars Protskupatukka on perhanan hyvä versio legendaarisesta suklaapatukasta. Oivallinen vaihtoehto perinteisen herkuttelun sijaan.

Snickersin kohdalla sama juttu. Maku on saatu erittäin hyvin kohdilleen.

Chew Chew on uutuus patukkamarkkinoilla. Koostumus muistuttaa ennemminkin Maoam -karkkia kuin protskupatukkaa. Herkullinen karkkipatukka ja tuossa on käsittämättömästi 15g protskua per patukka. Hedelmätoffeen maku ja koostumus. Törkeen herkullisia makuvaihtoehtoja!

Tuollaisia nameja olis tarjolla tuolla ja nuo mun poiminnat ovat omia suosikkejani. Siellä on toki paljon muutakin, eli sinne vaan kurkkimaan lisää.

***

Nyyssölä Bros Experiment -live talkshow on ollut valtavan suosittu uusi formaatti Twitch kanavalla, jossa me Jukan kanssa vietetään perjantai-iltaa viinilasillisen ja pelien kanssa. Välillä mukana on yllätysvieraita, ylläripuheluita, give away-palkintoja sun muuta hauskaa. Pelataan uusia ja vanhoja pelejä, käydään casinolla pyörittämässä hedelmäpelejä ja iskemässä korttia. Toisinaan mennään syvällisempiin keskusteluihin ja toisinaan taas liidellään aika pinnan rajassa. Koko homman idea on hauskanpito ja sen kuvaaminen suorassa lähetyksessä ilman sen kummempaa käsikirjoitusta.

Jaksoja on tähän mennessä tullut ulos kolme kappaletta ja nuo ovat olleet mahdollista nähdä Nyyssölä Bros Experiment -kanavalla YouTubessa.

Viimeisin jakso on vihdoin saatu YouTubeen kahden tunnin koosteena.

Jokainen jakso on ns K-18 leimalla, eli emme suosittele näiden katsomista jos olet alle 18 vuotias. Stuntit, joita teemme videolla on toteutettu valvotuissa olosuhteissa ja olemme myös itse koulutettuja alan ammattilaisia jokaisessa tehdyssä tempussa. Älä koskaan tee näitä temppuja itse kotona. 🙂

Uusimmassa episodissa live lähetystä seurasi parhaimmillaan yli 700 ihmistä. Jugi pelaa -kanavalla on yli 2500 seuraajaa ja olemme jokaisen episodin kohdalla kasvattaneet katsojamääriä edelliseen nähden ja seuraajia saamme jatkuvasti lisää. Tule sinäkin seuraamaan Jugipelaa -kanavaa ja meidän perjantai-illan livelähetyksiä TÄÄLTÄ!

Elämän pitää olla täynnä huumoria ja hyvää mieltä. Itse pyrin onnellisuuteen ja hyvään oloon. Hyvä olo ja hyvä mieli tulee yleensä omista teoista ja omasta elämänkatsomuksesta. Se miten maailman näkee, vaikuttaa voimakkaasti siihen, miten sen kokee. Oletko niitä ihmisiä, jotka näkevät lasin puoli tyhjänä vai näetkö lasin puoliksi täynnä? Löydätkö arjesta ilon hetkiä vai onko perusarki pelkkää tasaista harmaata, tylsää ja masentavaa?

Mielestäni maailmaan mahtuu niin optimisteja kuin pessimistejäkin. Kaipa molempia tarvitaan luomaan jotain outoa tasapainoa tässä yhteiskunnassa? Mene ja tiedä. Tunnen monta pessimistiä, mutta näiden ihmisten pessimistisyys saa minut vaan enemmän optimistiseksi ja toiveikkaaksi. Tässä kohtaa tulee jälleen se karkkipussi-ilmiö, eli että karkkipussissa on oltava niitä “pahanmakuisia” karkkeja, jotta ne hyvänmakuiset nousevat arvoon arvaamattomaan. Kontrastia ei olisi, jos kaikki karkit olisivat vain niitä hyviä. Kun sekaan ujutetaan niitä ns. pahoja karkkeja (siis ne jotka jokaisesta sekoituspussista jää viimeiseksi syötäväksi) hyvien arvo nousee ja jopa maku niissä paranee.

Ehkäpä siis pessimisteilläkin on tarkoituksensa? Ehkä heidän pessimistisyys pitää yltiöpäisen optimistisuuden kurissa ja pudottaa positiivisuuden taivaissa leijuvat yksilöt maan tasalle. Näin pysyy tasapaino kaikessa, sillä mistä sitä tietää mitä tapahtuisi, jos maailmassa olisi vain iloa ja positiivisuutta? Ehkä ihmiset räjähtäisivät ilosta? Saattaisiko tulla se klassinen “itku pitkästä ilosta”-efekti, jos positiivisuudella ei olisi näitä vakavahenkisiä, huumorintajuttomia ja jalat maassa olevia ilon tukahduttajia?

Sanotaan siis näin, että molempia ihmistyyppejä tarvitaan keskuudessamme. Jep, tällaista pohdintaa tällä kertaa. Jos tämä kirvoitti miettimään näitä asioita, niin pistä ihmeessä kommenttia tänne ja jatketaan filosofointia. 😉

Posted under Uncategorized
 1. AK Said,

  Moikka! Loistava kirja!!! Kiitos siitä tuhannesti! 🙂
  Kiinnostaisi tietää sivun 196 treeniohjelman ensimmäinen treenipäivä, Maanantaita ei siis näy kokonaan. Olenkin koittanut arvailla sitä:DD
  Yt: fanisi

  MA| ?

  TI| Aamu: Etureidet
  Ip: Olkapäät

  KE| Aamu: Rinta
  Ip: pelkkä cardio+ poseerausta

  TO| Aamu: takareidet
  Ip: Selkä

  PE| Aamu: Olkapäät
  Ip: Ojentajat

 2. Tomber Said,

  Onko milloin tulossa nyyssölä bros 4 striimi ?

 3. Jii Said,

  Se, että suhtaudut elämään positiivisuuden kautta ja pyrit aina sinne valoisan puolelle, on tosi inspiroivaa ja ikävän harvinaista tässä maassa ja näinä aikoina. Oman kokemuksen mukaan valtaosa elää sellaista “sitten kun”-elämää, että sitten kun saan sitä tai tätä tai tienaan tämän verran tai saan sen duunin ja sen auton ja sen asunnon niin SITTEN olen onnellinen. Ja sen kaiken saavutettuaan ihmettelee että vieläkään ei ole onnellinen olo. Se onnellisuus kun ei ole niistä olosuhteista kiinni, se on valinta ja katsantokanta joka pitää itse tehdä. Löytää ne jutut jotka on hyvin ja arvostaa niitä, pyrkiä korjaamaan ne jutut jotka ei ole hyvin, ja ne mille ei voi itse mitään – niistä ei kannata murhetta kantaa. Kiitos Mika hienosta blogista, ja hienosta elämänasenteesta.

 4. Niko Said,

  Itse olen hyvin pessimistinen usein, mutta kuten sanotaan pessimisti ei pety on pitänyt omassa elämässä hyvin paikkansa. Tavallaan se onnistumisen ilo on suurempi kun ei usko siihen että onnistuu, eli se tulee yllärinä.

  Mutta kääntöpuolensakin sillä on, nuoren elämän aikana sitä huomaa että ei oikein osaa luottaa omaan osaamiseen ja se epäonnistumisen ja syrjäytymisen pelko koputtaa olkapäätä sekä ei pessimistinen ajattelutapa ole oikeastaan yhtään auttanut itseäni vastoinkäymisten kohdalla, sitä vaan alkaa enemmän alakuloisemmaksi ja itseään syyllistäväksi.

  Yritän etten kauheasti ottaisi asioista stressiä, se on vaikea tavoite mutta tavoittelemisen arvoinen. Huumori on tosin vahva omassakin elämässä ja yrittää osata nauraa myös itselleen, huumori ja haaveilu pitää. Eteenpäin sanoi mummo lumessa, auttamisesta tulee hyvä mieli eilenkin autoin vanhusta siinä tunsin että nyt tein jotain oikein.

  Ps. Blogejasi on viihdyttävä lukea.

 5. RTGU Said,

  Oma asennoituminen sekä suhtautuminen asioihin vaikuttaa vaan niin järkyttävän paljon ympäristöön, omaan tekemiseen joka elämän osa-alueella ja ennen kaikkea omaan elämän sisältöön ja hyvinvointiin. Olen itse ajan myötä sulkenut ihmisiä pois ympäriltä jotka tuovat omaa negatiivisuuttaan turhaan esille jatkuvasti, sillä sekin tarttuu ja vie ajan myötä helposti mukanaan. On niin monta kertaa nähty, että positiivisuus ja halu nähdä mahdollisuus eikä uhka kiteytyy esim. poikkeuksetta huippu-urheilussa. Voittajat näkevät mahdollisuuden ja kääntävät joka kiven rohkeasti kun häviäjä alkaa pelätä että häviänköhän minä ja antavat pelon ja epäilyksen epäonnistumisesta hiipiä puseroon. Tämä negaatio kun tapahtuu tulos ei takuulla ole optimi. Toki elämässä tietynlainen haastaja ja oppositio on hyvä olla, jotta kehityksentekijät eli positiiviset ihmiset saavat haasteen ja löytävät entistä parempia ratkaisutapoja. Se että kaatuu on monesti väistämätön vahinko, mutta se mitä teet seuraavaksi on jokaisesta itsestään kiinni.

 6. Mika Said,

  AK: Saattoi olla kädet siinä

 7. Mika Said,

  Tomber: Ei olla lyöty lukkoon vielä. Uskoisin, että parin viikon sisään.

 8. Mika Said,

  Jii: Kiitos kommentista. Komppaan kyllä kaiken tuon mitä sanot.

 9. Mika Said,

  Niko: On sulla varmasti paljon optimistista persoonaakin sisälläsi. Ehket vain uskalla tuoda sitä esille juuri tuon epäonnistumisen pelon vuoksi?

 10. Mika Said,

  RTGU: Toi on hyvin totta. Elämässä on onneksi mahdollisuus valita ystävät, joiden kanssa on. Negatiiviset ihmiset todellakin kannattaa unohtaa, jos ne tuo synkkyyttä elämään. Valinnoista todellakin elämä rakentuu, “valintojen maailma”, kuten Kummelissakin vitsailtiin.

  Hyvää kevään jatkoa ja kohti uusia haasteita!

Add A Comment