Mika Nyyssölä

– giant killer –

May-4-2018

Maailman herkullisin patukka jauheeksi?

Morjensta kaikille!

Oikein pirteää perjantaita kaikille lukijoille. Itse tässä kahvikupin ja nuudeleiden ääressä nauttimassa kesälomista. Jep, varhainen kesäloma tuli napattua tällä kertaa. Pari viikkoa nyt ja sitten itseasiassa kulttuuritalon SM-kisojen jälkeen syksyllä toiset kaksi viikkoa. Ollaan sitten kiltisti töissä silloin, kun muut lomailevat.

Itse asiaan, sain käsiini aivan uuden uutukaisen proteiinijauheiden valtavasta kirjosta. Meille kaikkille tutut Goodlife protskupatukat on muunnettu nyt protskujauheeksi. Itse olin todella innoissani tästä, sillä patukat ovat aivan sairaan hyvän makuisia ja odotukset näistä jauheista oli korkealla.

Ei muuta kuin testiin jauhe ja nyt on todettava, että maku on todella herkullinen. Tähän kun lisätään vielä, että hinta tälle maukkaalle protskujauheelle on saatu pidettyä kohtuullisena, niin uskoisin tämän kyllä myyvän todella hyvin. Suosittelen testaamaan, joko ihan yksittäin tai tuollaisena neljän maun yhteispakettina, jossa on -20% alennuskin mukana.

Klikkaa kuvaa ja pääset suoraan näihin käsiksi:

Hyvänmakuinen & korkealaatuinen

 • Uusi, paranneltu resepti ja design
 • Äärimmäisen hyvänmakuinen ja täyteläinen
 • 20 g proteiinia annosta kohden
 • 1,5–2 g sokeria annosta kohden
 • Neljä pirtelömäistä makua
 • Ei lisättyjä aminohappoja – vain laadukasta proteiinia

Inspiraatio Goodlife-patukoista

Kuten nimikin kertoo, Goodlife Protein Powder on kehitetty Goodlife-proteiinipatukoiden makumaailman pohjalta. Tämä tuote on ensisijaisesti sinulle, joka haluat todella maukkaan proteiinijauheen, mutta et halua tehdä kompromissia sisällön suhteen.

Hinta & maku

Goodlife Protein Powder on kehitetty “Fantastinen maku huokeaan hintaan”-periaatteen pohjalta. Voit valita näiden herkullisten makujen välillä: Chocolate Brownie, Strawberry Milkshake, Salted Caramel ja Cookies & Cream

Proteiinirikas & vähäkalorinen

Maun lisäksi proteiinijauheen tulee luonnollisesti olla erinomainen myös ravintoarvoiltaan. Jokainen annos Goolife Protein Powderia antaa 20 g proteiinia ja vain 110 kcal energiaa.

Annostus: Sekoita 0,8 dl (≈30 g) jauhetta 250 ml vettä tai maitoa. Nauti milloin tahansa päivän aikana, esimerkiksi harjoittelun yhteydessä tai välipalaksi.

Posted under Uncategorized
 1. eonian Said,

  millast musaa kuuntelet? tykkäätkö bändistä nimeltä Dimmu Borgir? Tuli eile uus lätty EONIAN..kuunteles piruuttaa ku oot ton lihan lisäks musiikki miehiä. Hyvää kevättä sulle.

 2. Juakkima Said,

  Moi, onko tuo sun uuden kirjan ennakkotilaus loppu jo? Sivu antaa ihme hintoja kirjalle eikä anna tilata 😮

 3. Mika Said,

  eonian: Kaikki menee melkeinpä. Dimmun vanhaa tuotantoa on tullut joskus kuunneltua.

 4. Mika Said,

  JUakkima: Ei ole kyllä mihinkään loppunut. En tiedä mikä sun selaimessa on vikana, oisko joku adblocki päällä tms, jos ei sivut toimi kunnolla. Itse pääsin reissunkin päältä kirjakauppa.comin sivuille ja normisti näyttäis hinnan jne. tästä: https://www.kirjakauppa.com/mika-nyyssola-giant-killerin-treeniatlas-jouni-virtamo-jouni-lehtonen.html

 5. Juakkima Said,

  Moi,

  Joo kyllä tuohon sivulle pääsee hyvin ja näyttää hinnan sun muut oikein, mutta kun laitan tilausmääräksi 2kpl ja menen seuraavaan vaiheeseen missä pitää laittaa postinumerot sun muut, niin kirjan yksikköhinnat muuttuvat miten sattuu, esim nyt kun koitin niin tarjosi kirjaa hintaan 18,57€. Kun ostoskorin päivittää niin hinta muuttuu joka kerta, eikä sivulla ole ollenkaan tilausnappia. Kaverin koneella sama homma kun kysyin jos hän tilaisi kirjat kun oma jotenki pragaa. Laitoin kyllä viestiä vielä suoraan kirjakauppa.comiin ja kysyin mikä homma tai mitä en tajua 😀 Katsotaan mitä tapahtuu, kyllä kirja haetaan viimeistään kaupasta jos ei lähe pelittään 😀 !

 6. Mika Said,

  Juakkima: Testasin kanssa ja laitoin 2 kirjaa tilaukseen. Ilmoittaa jotain, että kirja loppu varastosta. LOL!! Eihän sitä olla edes vielä julkaistu. Jotain tuolla on nyt vituillaan ja mä kans laitoin viestiä Jouneille, että käy testaamassa tota. Niille sivun ylläpitäjille pitää välittömästi saada tietoa eteenpäin. Tämä peli ei vetele saatana!! 😀 Korjataan tilanne asap!!

Add A Comment