Mika Nyyssölä

– giant killer –

Mar-7-2017

Lomille lompsista ja muuta hassua!

Morjensta vaan kaikille!

Pieni loma on aina paikallaan, kun tietää, että seuraavalla viikolla on hullunmylly ja miestä viedään joka paikkaan. Kirjahan se sieltä siis julkaistaan loppuviikosta ja on kaikennäköistä kissanristiäistä sen tiimoilta tiedossa. Senpä takia piti taktisesti ottaa tällainen pikku latausloma ja paeta lämpöseen ihan vähäksi aikaa.

Just huomasin, että seuraavissa kolmessa kuvassa on kaikissa yksi yhteinen asia. 😀

Aamupalalla, namskista

Altailla ottamassa talven rusketukset

Reissussa kun ollaan, pitää sielläkin rutiinit ylläpitää eli aamupala, salitreenit, lepoa, ruokaa, lepoa, ruokaa, shoppailua, ruokaa, ruokaa ja vähän juomaa… 😀 En tykkää lomasta, joka on buukattu täyteen suuniteltua menoa, vaan pitkin matkaa tehdään sitä mikä tuntuu kivalta. Ei tarvitse olla minuutti-aikataulu, joka sitten itsessään tuottaa stressiä. Intuitiivisesti keksitään tekemistä tai sitten ei tehdä mitään, jos siltä tuntuu. Yhden päivän voi aivan hyvin vaikka viettää altailla lukemassa jotain kirjaa tai sitten istua tapasbaarissa särpien cervezaa ja napostellen pähkinöitä. Minulle pääasia on, että fiilis on rento ja stressivapaa.

Vessapose, klassinen

Jumppien jälkeen on pakko posetella…

Ja vielä yksi, ettei ihan pääse tunnelma latistumaan. 😀

Treenit on sujuneet ihmeen hyvin jo ennen reissua ja reissun aikanakin. Olen saanut pikkasen painoakin takaisin ja ruoka on alkanut maistumaan. Kirjan vuoksi aiheutuneet kiireet ja stressi vaikutti vahvasti treeneihin ja kroppa kuihtu melkoisesti. Dieettiäkin kun piti vetää kirjan kuvauksia varten jo itsessäänkin näivetti olemusta, mutta halusin kuviin kuitenkin hieman kireämmän lookin, joka onnistuikin ihan mainiosti. 3 kuukauden kiristely oli todella tehokasta. Painohan putosi sieltä 89 kilosta 82 kiloon ja pääosin kaikki lähti nesteinä ja läskinä. Näköjään sitä saa vielä vanhanakin kropan näyttämään 25 vuotiaalta suht helposti muutamassa kuukaudessa. Kun sen osaa, niin sen osaa. 😉

Ennen reissua salilla. Juomapullona Smartshake Camo! Tulossa Fitnesstukulle pian.

Apuliikesarjat menossa! 💥👊💥 #boom #smartshakecamo #smartshakepink #dyyd

A post shared by Mika Nyyssölä (@nyyssis) on

Smartshake tulossa myös pinkkinä! Ja (huoh) jälleen tuplat.

Kirja on siis painettu ja valmiina. Kustannusyhtiö Docendo on kovasti innoissaan kirjasta ja pitää sitä ehdottomasti alaa mullistavana teoksena. Docendo kertoo seuraavaa:

Miten luokan pienimmästä ja hennoimmasta pojasta tuli Suomen kautta-aikain menestyneimpiä kehonrakentajia. Mika Nyyssölän tarina ja matka huipulle on kiinnostava urheiluteos. Se on myös poikkeuksellisen oivaltava treeniopas. Ainutlaatuista kirjassa on huippu-urheilijan näkökulma ja Nyyssölän visuaalinen kädenjälki yhdessä huippugraafikko Jouni Lehtosen kanssa.

Mika Nyyssölä, 40, on Suomen sosiaalisessa mediassa seuratuin kehonrakentaja juuri tällä hetkellä. Yli satatuhatta fania seuraa hänen tekemisiään hänen omilla verkkosivuillaan, Facebookissa, Instagramissa ja YouTubessa. Mikan kilpailu-ura huipentui vuoden 2015 Arnold Amateur Europe -kilpailun voittoon, Suomessa ja muissa Pohjoismaissa hän on ollut voittamaton jo vuosikausia.

Hänen suosionsa ei perustu pelkästään kilpailulliseen menestykseen, vaan ennen kaikkea hänen räiskyvään ja monipuoliseen persoonaansa, jossa maailman huippu on saavutettu vuosia jatkuneella kovalla tavoitteellisella työllä, mutta samalla iloisella ja positiivisella asenteella elämästä nauttien. Kirja kertoo Mikan koko tarinan lapsuudesta nykyhetkeen.

Mika on toisaalta tavallinen ja tunnollinen työssä käyvä aviomies, toisaalta kovaa ja säännöllisesti treenaava urheilija ja toisaalta taiteilija, muusikko ja taitava kokki. Raskaan treenin vastapainona hän piirtää, säveltää suosittua tunnelmamusiikkia ja kokkaa kulloisenkin ruokavaliotilanteen mukaisia herkullisia ruokia. Kun on aika valmistautua kilpailuihin, Mika valmistaa itselleen maistuvia ja terveellisiä dieettiruokia, joiden ei todellakaan tarvitse olla mautonta mössöä.

Mikan kilpailu-ura huipentui vuoden 2015 Arnold Amateur Europe -kilpailun voittoon, Suomessa ja muissa Pohjoismaissa hän on ollut voittamaton jo vuosikausia.

Kirjassa on esitelty seikkaperäisesti Mikan oma harjoitusfilosofia ja annettu myös laajat käytännön ohjeet, jolla mukauttaa treeniohjelmaa omaan kuntotasoon. Mikan lähestymistapa painoharjoitteluun on varsin omintakeinen, ja kirjan harjoittelua kuvaava osuus olisikin hyvää luettavaa kaikille urheilua harrastaville. Kantavana teemana on, että tuloksia tulee ajan kanssa ja työtä tehden.

Kirjan tekstit ovat Mika Nyyssölän ja kokeneen kuntoilu- ja voimailutoimittajan Jouni Virtamon käsialaa, ulkoasun on suunnitellut graafikko Jouni Lehtonen. Mika Nyyssölä osallistui vahvasti kirjan ulkoasun hiomiseen, valokuvien valintaan ja tiettyjen asetelmien muotoilemiseen. Upea teos on työryhmän saumattoman yhteistyön tulos. Tavoitteena oli tehdä vuoden kaunein kirja, aivan erilainen kirja, jossa jokainen aukeama on erilainen ja yllättää lukijan.

Kirja on 10.3 saakka mahdollista tilata ennakkoon Docendolta, jolloin siihen saa vielä signeerauksen mukaan. Sen jälkeen kirjaa toki saa tilattua kotiin, mutta ei enää minun nimmarilla.

Klikkaa kuvaa alla ja pääset vielä tilaamaan tuon teoksen ennakkoon signeerauksella.

*****

Jukalta pieni muistutus kaikille myös tätäkin kautta. Elikkä Jukan ja Jarin nettivalmennus starttaa jälleen. Kesäksi Kuntoon sekä muita erilaisia valmennuksia on saatavilla nyt!!

Lisätietoa TÄÄLTÄ!!

*****

Jep, kannattaa tutustua hommaan, sieltä saa kyllä ammattitaitoista valmennusta. Ja jos ei moinen kiinnosta juuri nyt, niin kirjassahan on sitten myös kaikki tarpeellinen itsensä valmentamiseen. Treenioppaassa esim on innovatiivinen systeemi omien treeniohjelmien luomiseen. Haluatko treenata voimapainotteisesti vai volyymipainotteisesti? Vai haluatko sekoittaa näitä luodaksesi monipuolisen systeemin? Kaikki tämä ja paljon muuta löytyy siis kirjasta.

Ja tähän väliin Mikan väsynyttä huumoria kuvan muodossa.

Viime Nyyssölä Bros Experimentissä soitettiin Mikelle suorassa lähetyksessä ja paljastettiin, että ollaan suunnittelemassa jotain yhteistä hauskaa. Gymlogeja ei tulla ainakaan toistaiseksi tekemään lisää. FoodCornerit taasen ovat mahdollisia sekä paljon muuta. Mike tulee myös vieraaksi tulevaisuudessa johonkin livestriimiin. 😀 Voi siitä tulee hulvatonta. Muistakaa hei aina seurata Nyyssölä Bros:sin juttuja, siellä sattuu ja tapahtuu aina kaikkea häröä ja kun ollaan suorassa lähetyksessä niin sensuuriakaan ei voida harjoittaa.

Edellisessä Jarin pää savusi, LOL!!

Hei ja loppuun vielä hyvä tärppi jengille, joka haluaa laadukasta proteiinia edukkaasti!! Mix&Match diili sisältää 4 x 1 kilon Whey-80 protskusäkkiä. Valkkaa itse maut jokaiseen ja maksa yhteensä vain 54,32. Ei tuu paha kilohinta. Pistäkää vaikka kimppaan tulemaan tilaus! Klikkaa kuvaa tuossa alla ja pääset suoraan tarjoukseen kiinni! DYYDS!!

Posted under Uncategorized
 1. Parantainen Said,

  Missä oot ?

 2. Mika Said,

  Parantainen: Fuertessa

 3. kakkapoksu Said,

  Moi Mika! Ja paljon onnea kirjan julkaisusta!

  Millasilla painoilla yleensä treenaat tavallisessa penkkipunnerruksessa, noin niinkuin prosenttia maksimista (%)? Ja suositko itse millaista oteleveyttä?

 4. Mika Said,

  Kakkapoksu: 70-80% maksimeista toisinaan. Maksimileveys jotta saan maksimivenytyksen rinnalle.

 5. Teemu Said,

  Etkö koe noista makeutusaineista (aspartaami) olevan mitään haittaa?

 6. Jamppa Said,

  Koska te ootte tehnyt sovinnon Miken kans? Mahtava juttu onhan Team m&m kaivattukin ja kauan 🙂 Kirja menee heti ostoon kun kirjakauppaan ilmestyy 🙂

 7. Baboom Said,

  Pihvi tummuu ansaitulla lomalla. 🙂 Milloin Mika nouset lavalle seuraavan kerran ja onko Suomessa vai ulkomailla kisat?

 8. Mika Said,

  Teemu: Määrällisesti niitä tulee elimistöön niin vähän, ettei niistä oikeesti ole mitään haittaa.

 9. Mika Said,

  Jamppa: Mä en henkilökohtaisesti tykkää julkisuudessa ruotia henkilökohtaisia asioita. Mutta sanotaan näin, että se aikanaan Miken avautuminen on Miken puolesta pyydetty anteeksi ja minun puolesta annettu anteeksi. Tarviiko tästä sen enempää julkisesti keskustella? Mun mielestä tällaiset asiat yleensäkin aikuiset ihmiset keskustelevat keskenään läpi ja puhki, ei missään blogeissa tai foorumeilla.

 10. Mika Said,

  Baboom: Ensi kisat varmaan ensi vuonna. KV-tasoa tai sit käydään kiusaamassa kotimaan hemmoja.

 11. Tamar Said,

  Hei Mika,
  Onko mahdollista tilata kirja ulkomaalle?

 12. Mika Said,

  Tamar: Ota yhteyttä Docendoon. http://www.docendo.fi

 13. Jamppa Said,

  Oon ollut siinä luulossa, että täällä saa heittää kyssäriä kaikesta mitä tänne kirjoitat. Onko muita aiheita mitä ei saa kommentoida, ihan vaan tiedoksi tulevaisuuden varalle?

 14. Mika Said,

  Jamppa: Kysy mitä haluat, mä vastaan jos vastaan.

Add A Comment