Mika Nyyssölä

– giant killer –

Mar-20-2017

Leffapäivä Miken kanssa plus Goodlife-patukkaa – Puoleen hintaan!

Heippa!

Tässä olen onnistunut yhden hyvän jumpan heittämään loppu viikosta ja melkeinpä heti sen päälle onnistuin hommaamaan jälleen jonkin sortin inhottavan flunssan ja yskällä vielä! Ei oo todellista. Mulle hyvin usein just lomien jälkeen iskee joku pöpö päälle. Mistähän sellainen voi johtua?

Treenit olivat kyllä oikein hyvät ennen flunssia. Selkää ja ojentajia tuli tehtyä ja sain erinomaisen hyvän tuntuman treeneihin. Käytössä oli yksi treenikirjan lempparikomboista, eli ylätalja/pullover supersetti, jonka kruunasin vipuvarsimasiinalla sivuttain. Pidän erittäin paljon siitä, että käytän isompaa painoa pääliikkeessä ja sitten pusken sen päälle eristävämpää liikettä valtavalla toistomäärällä, ikään kuin ajan vielä entisestään verta lihakseen. Moinen toimii törkeen hyvin. Tsekkaa kirjasta mistä on kyse.

Treeni melkein ohi ja voittopose meneillään! 😀

Miken kanssa käytiin tänään leffassa tsekkaamassa Kong Skull island. Myöhemmin tulossa jotain matskuakin tästä päivästä. Leffa oli varsin mainio.

Tsekattiin Kongi 3D:nä ja se kyllä kannatti. Tehosteet ja 3D -efektit olivat varsin hienoja ja upeasti tehtyjä. Erittäin siistejä kamera-ajoja ja vauhtia sai kokea elokuvassa. Casting oli hyvä, Samuel L. Jackson oma itsensä, John C. Reilly veti huumorivivahteisen roolinsa muttei onneksi ampunut yli omalla karaktäärillään. Juoni oli oikeastaan lähes loppuun asti mainio. Hieman loppua kohden perus pahisrymistely ja epäloogiset toiminnat ärsytti, ja sortuminen siihen klassiseen lopputaistelukolisteluun, joka on melkein aina kaikissa leffoissa.

Hienoja yllätyksiä oli kuitenkin leffassa, jotka säpsäytti ja sai pientä lisäfiilistä aikaseksi. Pidin kyllä tämän klassisen apinan uusiokäyttöä hyvänä ja varsinkin King Kongin rooli elokuvassa oli ennalta-arvaamaton. Muut oloit olivat aidosti ällöttäviä ja koko saaren ekosysteemi saa kyllä katsojan kylmille väreille. Jo tehosteiden vuoksi kannattaa tsekata leffa. Vauhdikas pätkä, jonka parissa kaksi tuntia vierähtää nopeaan.

3,5/5

Ja tiedättekö mitä!?

Nyt pamahtaa King Kongimaisesti hurja diili Goodlife -patukoista! Klassiset Goodlifet ja Goodlife Low Sugarit molemmat ovat PUOLEEN HINTAAN! Klikkaa kuvaa alla ja pääset suoraan tarjoukseen käsiksi!

Voimassa vain 3 päivää, eli 22.3 asti. Muistahan siis hyödyntää!

Posted under Uncategorized
 1. Aaro Huttunen Said,

  Onhan tuo leffa näillä arvosteluilla käytävä tsekkaamassa! Pojat ilmeisesti itelleen koko katsomon varanneet… 😉

 2. Juakkima Said,

  Ainakin semmoisen löpinän olen lukenut että jos on stressaava ja kuormittava duuni ja elämäntyyli, niin stressihormonit pitävät immuunitason korkealla. Kun kroppa ja aivot saavat lomalla ns. Luvan rentoutua niin immuunitaso laskee ja voi flunssa iskeä. Moni kokee flunssan oireita esim kun on ollu pari päivää kesälomalla.

 3. HeimoHuima Said,

  mitä mieltä Mika on uusimmasta resident evilistä?

  ja toine kyssäri mitä mieltä bradlycastleberrystä jos oot seurannu? 🙂

 4. Koistinen79 Said,

  Mainiota! Te ootte kyllä se ainoa, aito ja oikea härkäparivaljakko. Mukavaa alkanutta kevättä! 🙂

 5. Mika Said,

  Aaro Huttunen: Joo, yksityisnäytös! 😀

 6. Mika Said,

  Juakkima: Kova stressi ei käsittääkseni kuitenkaan ole kauhean hyvä asia ihmiselle?

 7. Mika Said,

  HeimoHuima: En ole pelannut, enkä tiedä kuka tämä henkilö on.

 8. Mika Said,

  Koistinen79: Samoin!

 9. Larsson Said,

  Hei ensinnäkin onnea paljon tuosta kirjasta 🙂 Kirja on luettu ja tuli tilattua ennakkoon jo. Mielenkiintoista luettavaa oli ja hienoja kuviakin mukana siinä. Tuon kirjan treeniopas osio on aivan huikea kyl. Tää blogi on kyl tosi mielenkiintoinen ku tääl on välil muutakin ku pelkkään reenaamiseen liittyviä juttuja. Ne fitnessmyytinmurtajat on myös sellasta settiä että saa nauraa aina huolella. Tosi paljon saanu hyviä vinkkejä kyl sun sivuilta omiin reeneihin ja syömisiin ym et kiitos niistä.

 10. Mika Said,

  Larsson: Kiitos itsellesi. On aina hienoa kuulla palautetta.

Add A Comment