Mika Nyyssölä

– giant killer –

Aug-30-2013

Kireys kireys kireys

Se olis näköjään jälleen taas vuosi vaihtunut mittaristossa?

Eipä tuo haitanne, olo on ku teinillä, eikä ikä tunnu painavan missään. Kroppa pelaa paremmin kuin koskaan, salilla kulkee todella hyvin treenit. Tulokset nousee koko ajan. Flunssaa lukuunottamatta poika on iskussa. Fyysisesti elämäni kunnossa ja henkisesti juuri kivasti jäänyt jälkeen. 😀 hahahaa! Sitähän on just niin vanha kuin kokee olevansa. Ja mä koen tällä hetkellä olevani vasta alkutaipaleella.

Sitä kun on muutenkin ollut aina vähän myöhäiskypsä. Vika maitohammas lähti ysillä, parta alkoi kasvaa intin jälkeen ja rintakarvatkin vasta kolmenkympin jälkeen… 😀 Ja jos mennään varhaislapsuuteen niin mähän olin yksivuotiaaksi asti kalju. Mutsi kutsui mua Kekkoseksi, kun olin kalju. Tosin sit ku se tukka kasvoi niin poishan se ei tule koskaan lähtemään. Ei tule onneksi pälvikaljua tai muita pellehermanneja tähän muuten niin tyhjään kalloon.

Kisoja sitten huomenna katsomaan. Muistakaa nyt kisaajat, että tärkein kriteeri siellä lavalla on se kireys. Jos kolme asiaa pitäisi nimetä tärkeysjärjestyksessä, mitkä bodauksessa (Suomessa) painaa eniten ne olisivat:

 1. kireys
 2. kireys
 3. kireys

Tässä vähän koipia kisa-aamulta viime vuonna, kun kireys ja lihaspaine olivat kohdillaan:

IMG_1004

Ja tässä tuplat takaa bäckstägellä:

tuplat takaa_bäkkärillä

Posted under Uncategorized
 1. Toni Said,

  Aivan sanoinkuvaamattoman komeeta! Kyllä “vanha”kin vissiin jaksaa? 😀
  Vaihdetaanko jalkoja? 😉

 2. Juba Said,

  Onnea synttärisankarille! (30v?)

 3. Timo Said,

  Kireeltä näyttää. Ja toi yläselän symmetrisyys on ihan käsittämätön !!

 4. Jaakkima Said,

  Onneksi olkoon! Joutuu synttärisankarin kunniaksi tilaaman bannerin kautta läjän ravinteita ^^
  Keep up the good work!

 5. Jani Said,

  Onnea matkaan! 🙂

 6. Mika Said,

  Juba: ei ihan, 27 tuli täyteen.

 7. Mika Said,

  Jaakkima: loistavaa! Kiitooos! 🙂

 8. Adonismassa-Jani Said,

  Pakko kyllä todeta sen olevan hienoa, että meillä on Suomen BB-scenessä teikäläisen kaltainen höpönassu, joka jaksaa päivitellä blogia, ja tehdä aktiivisesti informatiivisia sekä viihdyttäviä videoita kehoiluun liittyen (Mikelle myös kiitokset). En voi luetella kovin montaa asiaa, jotka piristävät päivää samalla tavalla kuin Nyyssölän menninkäisnauru.

  Synttärionnea vielä täältäkin päin!

 9. Matti Said,

  Sir Mika,

  Onnittelut vanhenemisen johdosta. Noista jaloista tulikin mieleeni kysymys, että jos näin yli 40v äijänä käyn pelaamassa lätkää 3 x vko [ma-ke-pe] voinko treenata jalkoja salilla? Pelkään ettei kehity kun ei välttämättä ehdi palautua. Mikä on muuten mielestäsi hyvä palautusaika lihakselle, 48h?

  Kiitos hyvistä vinkeistä so far sosiaalisessa mediassa.

  Terv,
  Matti

 10. hermanderos Said,

  Eikö lihasmassasta oo laval mitään hyötyä?

 11. Joni Said,

  Selkä on kyllä niinku parempiki veistos 😉

 12. chq- Said,

  Ei oo kuule ees paha! Mullon 24 mittarissa ja yks maitohammas tönöttää vielä paikallaan ;D

 13. Are Said,

  Ootko Nyyssis tutustunu Bulletproof dieettin ja siihen kahviin? Mitä mieltä oot niistä?

 14. tommi Said,

  Paljon onnea! Komea oli kisakunto viime vuonna, innolla odotellaan seuraavaa kertaa kun näkee Nyyssiksen lavakunnossa. 🙂

 15. Mika Said,

  hermanderos: ei, jos sen päällä on läskiä.

 16. riku Said,

  Toi sun vasemman olkapään onkalo on ihan julmettu, tilavuuus varmaan jtn 10 litraa.

 17. Lappu Said,

  Jos tavotellaan täydellistä kireyttä, kuinka suuri merkitys on kivennäisaineilla?

 18. Jani Said,

  Tohon selkäkuvaan miekka käteen ja manowarin levyn kanteen. Huomenna tuun vonkaa sulta nimmarin habaan…

 19. Joni Said,

  Mitäs Mika on mieltä subwaysta, tuntuu että porukka luulee laihtuvansa subia syömällä 😀 Sitten tungetaan kaiken maailman majoneesit väliin.

 20. Mika Said,

  riku: LOL!! vasemman olkapään onkalo… Repesin! 😀

 21. Mika Said,

  Lappu: Jos lähdetään siitä olettamuksesta, että dieetti on onnistunut ja kroppa on viikkoa ennen kisaa siinä kunnossa, että kireystaso on äärimmäinen, voidaan viimeistelyllä rakentaa se täydellinen kireys. Tämä siis tarkoittaa äärimmäisen kuivaa ihoa ja paineista lihasta. MErkitys on huomattava ainoastaan silloin, jos kunto on äärimmäinen. Aina pitää muistaa, että vikan viikon viimeistelyllä ei voida korvata kuukausien dieettiä.

 22. joni Said,

  Nää päivitykset on kyllä mukavaa piristystä ja mukava että joku pro jätkä noin avoimesti jakaa tietoa. Ite oon nyt jonku kk kulkenu salilla ja kaikista vlogeista on ollu paljon apua vaikka itellä onki tavotteena ns sopusuhtainen urheilullinen kropan tynkä . Ja tsemppiä kisoihin mika. Toivottavasti jaksat jatkossaki pitää näitä sivuja yllä.

 23. Mika Said,

  Joni: Eiks subista saa nykyisin rakennettua omia salaatteja? Se patonki lähinnä on tossa se ongelma niille joilla on ylipainoa ja ongelma siitä.

 24. hesekiel Said,

  MIltä tuntuu palata Lahden expoon ja fiilistellä viimevuotista menestystä? =D

 25. hex Said,

  mitäs vitamiineja suosittelisit tuolta tukusta? kaikki vitskut käy myös D-vitamin 😉 bannerin kautta voisin tilailla!

 26. Jenny Said,

  Hei!

  Sulla on aivan uskomaton keho!! Olen katsonut Gymlogeja ja olen nauttinut todella niistä. Minä tilasin sen kanavan, koska saan sieltä inspiraatiota omaan kuntoiluun. En ehkä halua olla tuollainen, mutta edes on sopusuhtainen tyttö. Olen käynyt viime talvena kuntosalilla ja hiihtämässä. Minä ajattelin taas aloittaa kuntosalilla käyntiä ja ehkä alkaa sitten hiihtää, kun tulee lunta. Minulla on pituutta about 153 ja painoa 56-57 kg. Se vähän vaihtelee aika usein, koska tietty kuukautiset vaikuttaa elimistön toimintaa varsinkin naisilla tai tytöillä. Minulla on haaveena saada sellainen suhtnormaali kroppa jossa ei pömpötä maha. Siis tarkoitan että haluan saada sixpäckin, mutta äiti ja ystävät ei oikein ymmärrä sitä. Minä ymmärrän jos minä teen töitä sen eteen ja sitten voi olla että se tuhoutuu, mutta haluaisin olla pysyvästi sopusuhtainen. Olen siis 18-vuotta vanha. Olisi kiva että vastaisit!! Olet yksi mun innoittajistani mutta myös sinun kaveri. Ootte ihania.

 27. Miller Said,

  http://www.youtube.com/watch?v=Un2TmYf0O38
  Onnea Mika!

 28. Mika Said,

  hesekiel: kivalta. hyviä muistoja Lahdesta!

 29. donnn Said,

  Nyyssölä mitä luulet miksi Bulli ei pärjänny ny viikonloppuna? Oliko se kireys bullilla ongelmana… vai?

 30. valtsu Said,

  Kiitos Mika kun jaksat päivitellä tätä blogia ja duunata muitakin projekteja tänne inttervepsiin. Mukavaa kateltavaa.

  Meikä on ens lauantaina käymässä ohimennen Helsingissä, ja ajattelin siinä ajan kuluksi käydä tuolla Mayorsilla reenailemassa. Mihin aikaan siellä kannattaa olla jos haluaa ruinata nimmareita =)

 31. Mika Said,

  Jenny: Kiva kuulla että saat motivaatiota blogista ja videoista. Olet tietty melko nuori vielä ja vie aikaa saada sixpack, varsinkin tytöillä. Treenaat vaan tasapuolisesti koko kropaa salilla, liikut riittävästi ja syöt terveellisesti niin aivan varmasti tulet saamaan sen sixpäckin. Tsemppiä!

 32. Mika Said,

  donnn: Kun kyseessä on maailman huiput niin rakenne on lajissa äärimmäisen isossa osassa. Kapeaniveliset ja ampiaisvyötäröiset miehet massiivisilla lihaksilla yksinkertaisesti näyttävät niin julmetun paljon isommilta kuin Bull. Kyse on puhtaasti illuusiosta näyttää isolta ja estetiikka kärsii jos näitä ominaisuuksia ei kisaajalla ole.

 33. Mika Said,

  valtsu: en ossoo sannoo

 34. Hesekiel Said,

  Kylläpä sun selästä erottuu monta asiaa… ensinnäkin kaksi nyrkkeilyhanskaa vastakkain ja kaksi pientä lapsen jalkaa!? Jotenkin tulee mieleen muisteläiskätestit, joissa olen nähnyt vaikka mitä!

  Näkeekö muut samoja asioita vai pitäisikö varmistaa lääkitys kohdilleen?? =D

Add A Comment