Mika Nyyssölä

– giant killer –

May-9-2017

Jalkatreenit Alonan kanssa!

Moikka!

Otsikko on hyvin selkeä ja oikeastaan kertoo olennaisen. Se mitä otsikko ei kerro ja mikä videossa tulee kuitenkin ilmi on, että Alonalle jalkojen treenaaminen on ollut pitkän aikaa hyvinkin haasteellista. Alaselän vaivat ja muutenkin se yleisfiilis jalkojen jumppaamisesta on ollut jokseenkin epämiellyttävä. Näihin kaikkiin löydetään ratkaisut videolla ja ylitetään itsemme moninkertaisesti.

Vihdoin siis tuo Alonan “pelkäämä” jalkajumppa minun kanssani on ulkona ja nähtävissä! Tsekkaa se ja näe mitä oikeastaan siellä tapahtui. Kiitos Alonalle, että uskalsit lähteä leikkiin mukaan. Se opetus ehkä videosta lähinnä tulvii on, että jokaiseen ongelmaan löytyy melko varmasti aina joku ratkaisu. Vammat ja kivut voidaan useimmiten kiertää jollain tavalla ja saadaan treeneistä mielekkäitä ja ennen kaikkea riittävän tehokkaita.

Tässä tuo video:

Muistakaahan muuten, että Tukulla on juhlaviikot meneillään. Ihan kipeitä tarjouksia sekä tietenkin kaikki tilaukset saat postikuluitta!

Octane 2 yhden hinnalla! Huh!! Klikkaa kuvaa alla.

***

Melkoisen hauska oli tosiaan tuo eilinen Twitch -livestriimi. Ensimmäinen virallinen striimi keskellä päivää. Vähän peliä, alkoholia ja naposteltavaa. Kaiken kukkuraksi, kun olin jo “päikkäreillä” (nukkumassa absinttia pois), sain Twitchiltä mailia ja minulle tarjottiin kumppanuutta. BOOM. Kaksi viikkoa striimausta ja sitten tuli tämä. Aika nice! Kiitos kaikille seuraajille ja jatketaan samoilla linjoilla, muistakaa kertoa myös kavereille, että täällä on kanava, jossa on aika hyvä meno. Positiivista hyvyyttä ja välillä vähän sairasta huumoria… 😀 –> Mene tuonne: https://twitch.tv/nyyssis ja laita kanava seurantaan!

Posted under Uncategorized
 1. LL Said,

  Moro MIka,

  Testasin tänään tuota systeemiä mitä teitte Alonan kaa ja pakko sanoa, että hyvin toimi. Ainut hankala oli saada jalkaprässin sarjapaino kohdalleen ja vasta 4 sarjassa huomasin että tämä paino rupeaa olemaan sopiva tai ehkä vielä vähän lisääkin saisi. Mutta joo seuraavalla kerralla tietää sitten paremmin ja osaa alottaa suoraan sarjat oikeasta painosta. Reidenojennuslaitteessa alussa valittu paino sattui olemaan todella passeli. Jäädään nyt odottamaan vastaavaa videota takareisiin kohdistuen!

 2. meth Said,

  Tullut huomattua, että kommenttien määrät sinun blogipostauksissa ovat vähentyneet. Mistä arvelet tämän johtuvan? Onko lukijamäärät kuitenkin pysyneet samana?

 3. Mika Said,

  LL: Pointtina on siis nostaa painoja progressiivisesti, ei lähteä suoraan tietystä, isommasta painosta liikkeelle. Eli niiden ekojen sarjojen on tarkoituskin olla helpompia, kuin viimeisten. Prässejä on toki erilaisia ja toisiin voi ladata tuhottoman määrän rautaa eikä se vastus vastaa kuin jotain muutamaa sataa kiloa tuollaisessa vanhanaikaisessa prässissä. Sellaisissa tapauksissa katsot vaan, että lisäät riittävän määrän rautaa per kierros. Mehän esim lisättiin 50kg joka kierrokselle (tai minä lisäsin itselleni). Jos sulla on sellainen loivempi prässi niin voit lisätä vaikka 100kg per kierros.

 4. Mika Said,

  meth: Vastaan kommentteihin yleensä päivän tai kahden viiveellä. Ihmiset haluavat nopeasti vastauksia ja kun esim olen aika aktiivinen Twitchissä ja vastailen siellä kysymyksiin niin ihmiset käyttävän nykyään muita kanavia kysyäkseen ja kommentoidakseen. Ei blogissa koskaan ole ollut mitään valtavaa kommenttimäärää, ellei jotain erikoista ole siellä. Mutta kyllä nuo livestriimit ja muut kanavat ovat todellakin hieman pudottaneet kommenttien määrää. Kävijämäärät pysyneet samoina.

Add A Comment