Mika Nyyssölä

– giant killer –

Apr-6-2017

Huomenta Suomi -ohjelmassa vieraana!

Hello!

Tämä aamu lähti raikkaasti käyntiin, sillä heräsin kukonlaulun aikaan ylös ja suuntasin nokkani kohti Helsinkiä ja akateemista kirjakauppaa, jossa sijaitsee MTV3:sen Huomenta Suomi -ohjelman studio. Aamun ohjelmaan minut oltiin pyydetty mukaan, sillä uusi kirjani Giant Killerin tarina ja treeniopas on herättänyt mediassa kivasti huomiota ja tämän vuoksi minua on haluttu haastatella niin radiossa, kuin telkkarissakin. Erittäin mukavaahan se on, että uusi kirjani on saanut kiinnostusta ja näkyvyyttä ja ennen kaikkea se on myynyt fantastisen hyvin heti alkumetreiltä saakka.

Minun haastattelu löytyy kohdasta 1:24:00, klikkaa kuvaa alla ja pääset katsomoon katsomaan jaksoa:

Saavuin ajoissa paikalle ja soitin yhteyshenkilölle, että täällä ollaan, akateemisessa. Minut laitettiin heti maskiin, eli naama kuntoon maskeeraajan turvin. Paikalla oli turvamiehiä napit korvissa, mutta nämä taisivatkin olla jotain Petteri Orpon personal bodyguardeja tms? Itselläni oli kuitenkin ruhtinaallisesti aikaa mestoilla, joten löhöilin siellä soffalla ja odottelin rauhassa omaa vuoroani.

Saukkosen Mikan kanssa tehtiin pikku puffi vielä siinä ennen h-hetkeä ja sitten vain studioon istumaan ja seuraamaan miten uutiset ja sää ajettiin läpi ennen minun ensiesiintymistäni ohjelmassa. Hauska oli ylipäätään seurata tuota hektisyyttä ja suoran lähetyksen habitusta.

Sekunnilleen homma käyntiin ja klo 8:07 haastattelu starttasi.

Kirjani sai kivasti näkyvyyttä tuossa haastattelussa, josta olen erittäin iloinen.

Kokonaisuutena erittäin mukava ja positiivinen fiilis jäi tuosta Huomenta Suomen -haastattelusta. Toimittajat Mika ja Juhani olivat upeasti läsnä ja silmin nähden innostuneina lähetyksessä. Oikein hieno juttu oli päästä tuonne mukaan kokemaan tuo suoran lähetyksen hektisyys ja jännite.

Puitteethan tuolla akateemisen tiloissa on upeat ja se että studio on siinä samassa tilassa missä kirjakauppakin, tuo omanlaisensa tunnelman. Hyvin modernia menoa ja raikas fiilis.

Nyt on sitten oltu jos jonkinmoisissa jutuissa mukana, on Radio Aaltoa, Tilt -ohjelmaa ja Maikkaria plakkarissa. Katsotaan nyt mitä tässä vielä keksitään. Kivaa on eniweis ollut jokaisessa jutussa ja on ollut erittäin hienoa saada olla keulakuvana kehonrakennukselle sekä kuntosalikulttuurin puolestapuhujana. Positiivisella pöhinällä eteenpäin ja annetaan raikas ja iloinen kuva tästä touhusta. Me harrastajat kaikki tiedämme, että kuntosali on niin hyvä juttu ja sieltä saa mahtavan fiiliksen itselleen. Toivotaan, että harrastajia tulee vain lisää ja saadaan salikulttuuria nostatettua vain lisää täällä Suomessa.

Tuo 10 minuuttia Huomenta Suomessa oli toki lyhyen lyhyt hetki, mutta toivottavasti annettiin hyvä kuva ja fiilis niille ihmisille, jotka ei vielä toistaseksi ole kuntosaleja löytäneet. Sinne vain kaikki ikään katsomatta. Kuten haastattelussakin tuli todettua, treenaaminen ja punttien kolistelu ei ole niinkään ikäsidonnainen juttu. Bodaaminen on hyvin armollinen mitä ikään tulee. Vielä yli 40 vuotiaanakin voidaan menestyä ja kehittyä, se on vain halusta ja tahdosta kiinni. Koskaan et ole liian vanha aloittaaksesi lihaskuntoharjoittelua.

Että tällaista! 😀 Kiitos kaikille!

Äläkä unohda makeaa viikkoa! Tukulla valtava valikoima tarjouspatukoita. Klikkaa kuvaa alla ja pääset suoraan patukoihin käsiksi!

Posted under Uncategorized
 1. apina Said,

  Gaybodaus? 😀

 2. Mikko Said,

  Hyvä haastis, hienosti ohjasit pois tuon aine keskustelun harmi vaan että monet tuntuu siihen takertuvan kun on kehonrakennus kyseessä. Ei Teemu Selänteeltä kukaan uskalla kysyä samasta aiheesta 😀

 3. Mika Said,

  apina: Kerro lisää harrastuksestasi…

 4. HeQu Said,

  Hyvä Haastattelu! Ainut, mikä jäi harmittamaan on tuo iänikuinen D-kysymys, mutta loistavasti ohjasit keskustelun pois siitä. Ootan vielä innolla sitä päivää, kun haastattelussa kysytään hiihtäjältä tms sama kysymys yhtä avoimesti :D!
  Ei muuta kuin hyvää kevättä ja hyviä Treenejä! Toivottavasti taas pian pistätte striimin tulille Jukan kanssa niin voi siellä taas höpötellä!

 5. Mika Said,

  HeQu: Se on sitkeessä tuo juttu, mutta ei anneta sen häiritä. Me punttisalihemmot treenataan ja pidetään hyvää fiilistä yllä. Me kyllä tiedetään, että ylipäätään urheileminen on hyvä juttu ja se edistää terveyttä.

  Uutta striimiä odotellessa. 😀 YES!

 6. Hani Said,

  Vitsi mä diggaan sua. Vaikka oon nainen, niin haen sun videoista aina motivaatiot treeneihin. Sun asenne elämään on loistava.
  Tasaapainoinen suhtautuminen asioihin ja se sun kirjas. Löytyy hyllystä

 7. Mika Said,

  Hani: Saa kai sitä olla nainenkin ja silti digata vastakkaisen sukupuolen urheilijoista. Mäkin diggaan monesta mimmistä, jotka ovat fitnesslajissa mukana. Se on vaan hyvä juttu, että otetaan vaikutteita kaikista, toisistamme. 🙂 Mahtava kuulla että kirja löytyy sinultakin!

 8. allit Said,

  Mahtava ja hyvähenkinen haastattelu! Tuo apinan kommentti, itse kuulin kans et sanoit siinä alussa gaybodaus, hyvin todennäköisesti sanoit jotain aivan muuta 😀 Mut oikeesti varmasti myös ei-salimarkkujakin innostava haastattelu! Ps. Oisko mitään mahdollisuutta saada tätä blogia johonkin muotoon, mitä ois helpompi lukea puhelimen ruudulta? 🙂

 9. Antti Said,

  Luin juuri kirjasi yhdeltä istumalta ja sieltä tuli kyllä vanhallekin fanille paljon uutta tietoa. Pitää myös sanoa, etten ole ikinä nähnyt näin hienosti kuvitettua elämäkertateosta!
  Treenioppaankin lueskelin läpi ja siinä tuli kyllä esille tapa tehdä volyymitreeniä, jollaista en itse ole koskaan tehnyt. Varsinkin liikecombot olivat mielenkiintoisia ja ne lähtevät testiin heti ensi maanantaina!
  Onnittelut vielä kirjan hyvästä menestyksestä ja jaksamista koviin treeneihin, you’re the man!

 10. Mika Said,

  allit: Hahahaa, joo kieltämättä kuulosti kun menin kuuntelemaan tuon uudestaan. Siinä vissiin hieman änkytin ja sanoin jotain: kyl..ei… – Bodaus on… blaa blaa blaa. Kyllä sanasta tuli vaan koo-kirjain sanottua ja sit kun siihen lisäsi ei-sanan niin “kei” tuli suusta ulos. 😀 LOL!!! Hassua.

  Näköjään sitä ei osaa tollasissa tilanteissa kunnolla edes puhua vaan sanat puuroutuu. Kaipa se on tuollainen suoran lähetyksen hektinen jännite, joka vaikuttaa omaan puheeseen.

  Työn alla on blogin uudistaminen. Millä tavalla muuten blogi on mielestäsi hankala lukea kännykästä? Itse luen omastani blogia ja se on aivan samanlainen kuin tietokoneella, enkä näe siis siinä mitään hankalaa? Ihan vaan uudistusmielessä kyselen.

 11. Mika Said,

  Antti: Kiitos kommentistasi. Hieno kuulla, että treenioppaassa on elementtejä, jotka eivät ole ihan arkipäivää vielä sinulle. Rohkeasti vaan mene tuolle alueelle sisään ja voin luvata, että tulet löytämään aivan uuden lähestymistavan lihaksen kasvatukseen. 😀

 12. Kurimus Said,

  Hyvä haastis. Katsoin sen kun kävin kotosalla ja äitini tuli katsomaan ja sanoi että “jaa tämä onkin tää mikä aamulla tuli ja siinä oli toi mikä niin naureskeli ja höpötteli”. Tämä oli hienoa, koska äitini on 66-vuotias ja varmasti ajattelisi bodareista näkemättä perus stereotypia kaljupäätä.
  Sanoinkin että Nyyssölä on tommonen positiivinen ja tuo hyvin bodausta esille.
  Hyvä Mika!

 13. Mika Said,

  Kurimus: Jee! Jos 66-vuotias äiti tuollaista toteaa, niin silloin on hyvin onnistuttu tässä positiivisen mielikuvan synnyttämisestä tässä lajissa. Tänään just naureskeltiin yhden IFBB:n tuomarin kanssa puhelimessa, että “kyllä lihaksikkailla ihmisilläkin on tunteet”. 😀 Mekin ollaan ihmisiä. Joskus katsos se tuntuu unohtuvan, kun muskelimasat ovat syynissä ja stereotypiat jylläävät.

 14. allit Said,

  Haha, joo eihän siinä mitään, aloin jo miettiin et onko tämä gaybodaus joku bodauksen esihistoriallinen aste, kun kävit muutenkin lajin evoluutiota läpi. En uskaltanut kuitenkaan lähteä googlaamaan 😀 Mut loistavasti vedetty tästä huolimatta!

  Eli mietin et jos blogi olisi mahdollista muuttaa niin, että kun menet pc:llä, näet tämän version ja kun menet puhelimella, teksti ja kuvat asettuvat niin, ettei tarvitse sivusuunnassa rullata sivua lainkaan. Got what I ment? Kun ainakin omalla android-luurilla tuottaa liian hyvään tottuneelle pullamössölle päänvaivaa liika peukalon heiluttelu puhelimen näytöllä 🙂

 15. Mika Said,

  allit: Ymmärrän, pitää tutkia.

 16. Borderbeach Said,

  Ihan mahtava haastattelu taas kerran. Haastattelu ajat näissä sun kaikissa haastatteluissa tietenkin on olleet tosi lyhkäsiä ja siks ei kovin syvälle pääse pureutumaan mihinkään tiettyyn aiheeseen tai pääse antamaan isompaa kuvaa niille jotka ei kehonrakennuksesta tiedä mutta mahtavaa että juuri sinä olet päässyt edustamaan ja vaikuttamaan vahvasti eri medioissa koska sun elämänkatsomus on mahtava ja hymyilet todella useasti ja pyrit antamaan aina positiivisa viboja kaikille joka puolella! Pitää vielä itsekin tuo kirja hommata ja luin Jukan blogista että siellä on jotakin haasteitakin kuten joku 100 toiston prässijutut ja muut niin niitä odotan innolla kyllä. Myös siistiä päästä testaamaan reseptejä joita kirjaan on laitettu. Jukan arvostelun luettuani kyllä vaikutuin kirjan sisällöstä todella. Monipuolisen oloinen kirja ja pakko tässä hommata piahkoin. Palaan asiaan parin kuukauden päästä kun ostan kirjan ja pääsen kehittymään sun treeniohjelmalla ja katotaan minkälaista kehitystä saadaan aikaiseksi, varmastikin hurjaa! 🙂 Hyvää kevättä sinne Mikalle! P.S. Onko suunnitteilla millon kisaamista vielä vai ootko suunnitellu yhtään? Aiotko kisata ulkomailla seuraavan kerran vai Suomessa? Ja mitä mieltä kun tosi moni suomalainenkin natukisaaja sanoo että missään nimessä ei naturaalitreenaajan kannata joka kerta ajaa lihasta täysin loppuun joka kerta vaan mieluummin useaan kertaan ja jättää vähän tankkiin jokaista kertaa varten ja sitten kerran kuukauteen tyyliin semmonen overreaching-viikko?

 17. Mika Said,

  Borderbeach: Kisataan KV-kisoissa seuraavan kerran kun kisataan. Ajankohta ei toistaiseksi ole vielä tiedossa.

  Itse tykkään monijakoisesta treenaamisesta, jossa ajetaan lihas kunnolla loppuun. Pieniä lihaksia voi toki isojakoisellakin priorisoida ja treenata tiheämmin kuin isompia lihasryhmiä (jalat), usein itsekin teen esim extratreenin ojentajille tai haboille jonkun muun lihasryhmän päälle. Yksi liike voi olla tällöin kyseessä, joka jo itsessään aktivoi hypertrofiaa hieman.

Add A Comment