Mika Nyyssölä

– giant killer –

Apr-26-2013

High Octane!

Terve!

Star Nutritionin ihka ensimmäinen Intra-Workout on vihdoin saapunut valikoimaan! Tuote on nimeltään Octane.

Octane on treenien aikana nautittava juoma, joka antaa lisää suoritustehoa! Sisältää BCAA:ta, L-glutamiinia, sitrulliinimalaattia ja B6-vitamiinia.

 • Stimulanttivapaa tehonlisääjä
 • Lihasvoimaa lisäävä vaikutus
 • Edistää palautumista
 • Useita hyviä, raikkaita makuja

octane

Täytyy sanoa, että tätä on kyllä odotettu jo pitkään. Monilla muilla merkeillä on näitä introja ollut jo jonkin aikaa ja on erittäin hienoa, että myös Star Nutrition sai kehiteltyä omansa. Itselleni on tulossa jo yksi purkki Octanea makuna Apple! Voin melkein vannoa, että jos et ole nopea, nämä viedään käsistä ja jäät ilman.

Pistä siis klikaten tuosta bannerista sivun ylhäällä, niin pääset välittömästi tukun sivuille poistamaan omat octaanit!

Star Nutritionin Octane sisältää tarkkaan valitun koostumuksen aminohappoja, jotka eri tavoin parantavat treeniesi laatua stimuloimalla suoritusmekanismeja. Octane sisältää runsaasti haaraketjuisia aminohappoja L-Leusiinia, L-Isoleusiinia ja L-Valiinia, jotka stimuloivat proteiinisynteesiä samalla kun ne ehkäisevät lihasproteiinin hajoamista ja henkistä väsymystä. Octanessa on myös L-Glutamiinia, joka on lihaskudoksessa yleisimmin esiintyvä aminohappo. Jokainen annos antaa myös 1000 mg Sitrulliinimalaattia, aminohappoa, joka nostaa veren typpioksidipitoisuutta (NO) ja aikaansaa voimakkaan pumpin.

Kaikki Octanen sisältämät aminohapot ovat vapaassa muodossa, jolloin ne ovat lihasten käytettävissä todella nopeasti. Nopea imeytyminen merkitsee parempaa insuliinin vapautumista ja voimakasta proteiinisynteesin stimulaatiota.

Aminohappojen lisäksi Octane sisältää elektrolyyttejä, jotka vastustavat kropan kuivumista ja mineraalien puutosta. Tuotteessa on myös B6-Vitamiinia, joka kiihdyttää aminohapposynteesiä ja parantaa muiden ainesosien imeytymistä elimistöön.

Annosta kohden:

 • 7000 mg haaraketjuisia aminohappoja (BCAA)
 • 2500 mg L-glutamiinia
 • 1000 mg sitrulliinimalaattia

Käyttöohjeet ja päivittäinen annossuositus: Sekoita 1 annos (3 mitallista / 14 g jauhetta) 250 ml:aan vettä ja juo ennen treeniä ja treenin aikana. 1 annos antaa 10,5 g aminohappoja.

Tämä lisäravinne nousee välittömästi mun “must-have” -listalle, mitä tulee lisäravinteisiin, joilla on oikeasti jotain merkitystä kehityksen kannalta!

Posted under Uncategorized
 1. kunnon poika Said,

  miten muute mika lasket rasvat dieetillä? tää on ollu mulle ongelma..ku jos esim paistan broilerin suikaleita pannulla oliiviöljyssä(10g) ja syön sen kahdessa osassa nii en oo varma paljonko siinä on sitä oliiviöljyä? miten rasvat lasketaan helpoiten vai pitääkö nekin punnita jotenki? LOOOL! 😀

 2. Mika Said,

  kunnon poika: ethän sä tiedäkään paljonko sitä rasvaa imeytyy siihen kanaan. Mä paistoin ilman öljyä kanat. Joku juo rasvaa suoraan pullosta, toinen lorottaa sitä riisin sekaan.

 3. KS Said,

  Ootko Nyysis kuullu sellasta bändiä ku Austrian Death Machine? Otappa haltuu esim tää: GET TO THE CHOPPA: http://www.youtube.com/watch?v=xannopwR_bE
  mahtavaa settiä 😀

 4. Thmz Said,

  Tilasin jo purkillisen omenan makuisena, bannerin kautta muiden herkkujen kanssa! Otatko Mika hiilaria intra-workout juoman yhteydessä esim. maltosta?

 5. weivi Said,

  eikö se oo helppo laskea jos syöt saman päivän aikana molemmat puolet kanasuikaleista 😀

 6. Mika Said,

  Thmz: en ota. Juon maltot palkkarissa.

 7. Albert Said,

  Tilattu plus uudet rannetuet ja starnutritionin maltoa 😛 bantserin kautta töttäkäi!

 8. Mika Said,

  Albert: Nö töttäkäi! DYYYYD! 😀

 9. Albert Said,

  Sanonu tän aikasemminki, mutta pakko hokea: this blog absolutely fantastic! Mietin vaa, että mistä hemmetistä sä revit nää aiheet, koska tääl ei kuitenkaa toisteta samoja asioita/aiheita.. Helvetin vakuuttavaa! =) KEEP GOING!!

 10. Jamppa Said,

  Rasvoja en paljon laske mutta käytän tätä lähinnä proteiinien laskemiseen, http://finland.somefood.org ,tuolta voi ladata ruokapäiväkirjan ja sinne voi lisätä itse tuotteita. Päivän syömiset näkee sieltä kätevästi.

 11. Mikko Said,

  mooii… Mites tämä tuote eroaa tästä tuotteesta Amino-Pro Essential?

 12. Mika Said,

  Albert: Jaa-a, sitä mä itekki välillä ihmettelen. Mä ku oon sellainen talipää ja mielikuvitukseton tyyppi, niin ihme että tätä seuraa niinkin paljon jengii?

 13. Mika Said,

  Mikko: katohan tuoteselosteesta!

 14. Mikko Said,

  😉

 15. Alatalo Said,

  mitäs mieltä tästä?
  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288560485750.html

 16. jjope Said,

  Täs o sellanen blogi kota jaksaa todellaki seurata… ei oo sitä samaa hölöpötystä vaan asiasta toisee ja siitä seuraavaan 10/10 jatka mika samaa rataa 🙂

 17. QuudiZ Said,

  Olis nasta saada lisää tietoa noista elektrolyyteistä, jotka vastustavat kropan kuivumista ja mineraalien puutosta. Kuulemman tehoaa superisti enemmän kun popsii iltaisin magnesiumia. Luin joskus englannin kielisen artikkelin elektrolyyteistä USA:n tunnetulta body-saitilta ja oli kyllä mielenkiintoista luettavaa. Saattaa olla että tulevaisuudessa puhutaan enemmän ja enemmän näistä elektrolyyteistä ym. mikä on tällä hetkellä vielä aika pimennossa suurelta osalta väestöä.

  Offtopic: Thanks DYYD tästä blogista, ilman suurempaa nuoleskelua pakko todeta tämän olevan ihan Suomen top5 blogi-stuffia. Hyvää tajunnan virtaa. Laitoin duunin kautta blogisi yhteen skabaan jossa etsitään Euroopan parhaimpia blogeja, missä yhdistyy a) tietämys b) kirjoittaminen c) kuvat ja d) muiden auttaminen. Mielestäni olet parhaimpia esimerkkejä tässä maassa ja ansaitset siitä muutakin kuin lämmintä kättä. Katsellaan 😉

 18. Mika Said,

  Alastalo: öö, mitä mieltä mun pitäis olla? 😀 Ei tuu nyt mitään mielipidettä suuntaan tai toiseen. Stevia maistuu pahalle.

 19. Mika Said,

  QuudiZ: oho! Kuulostaapa aika mageelta. Tuskin kuitenkaan joku bodarin blogi tollaisessa menestyykään vaikka kuvat tosin on moni Mike käsialaa ja huippulaatua. Saako siitä palkinnoksi jotain kivaa?

 20. Keijo Said,

  sekotatko mika jotain hiilihydraattia octaneen ? Ja mitä mieltä olet jos sekoittaaa octanea hartsporttiin ?

 21. Mika Said,

  Keijo: en ole vielä octanea saanut, mutten kyllä aio mitään maltoa siihen laittaa.

 22. Joni Said,

  Moikka! Otetaanko toi yksi annos ennen treeniä vai treenin aikana?

 23. Mika Said,

  Joni: juo treenin aikana.

 24. Joni Said,

  Okei kiitos. Tilattu on viellä odottelen että tulee paketti kotiin 🙂

 25. juska Said,

  Tuleeko liikaa aminoja jos ottaa bcaa:t purkista ennen treeniä ja octanen treenin aikana?

 26. Mika Said,

  juska: ei tule.

 27. Peeter Said,

  Meinaako tuo, että otan 1 annoksen ennen treeniä juon sen ja sitten sama satsi treenin aikana ja kun tuossa lukee 250 ml vettä niin voihan sitä vettä lisätä treenin aikana?

 28. Mika Said,

  Peeter: itse laitan treenin ajaksi 3 mitallista octanea ja sheikkeri täyteen vettä. Lisään vettä vielä treenin aikana.

 29. Janne Said,

  Moro! Mulla toi Mutantin BCAA käytössä tällä hetkellä. Tarkotus ois Octaneen siirtyä jossain vaiheessa. Mites toi annostus kun 250ml vettä vaan suositellaan ja tulee ainakin tällä hetkellä salilla juotua toista litraa vettä, niin miten ton octanen kanssa? Voiko esim lisätä vettä treenin aikana vai miten itse teet? Lisäksi pari tyhmää kysymystä. Voiko käyttää kreatiinin kanssa, ja Octanehan ajaa saman asian ku toi normi BCAA, että sitä ei tavitsisi käyttää enää? Kiitos vastauksista!:)

 30. Mika Said,

  Janne: Laita 3 mitallista ja vettä täyteen sheikkeriin. Lisää sit vettä sen mukaan ku janottaa. Voi käyttää kreatiiniakin.

 31. Allu Said,

  Treenaan aina tunnin verran niin onko siinä järkeä jos just ennen treeniä juo octanet? Vai onko hyöty paljonkin suurempi treenin yhteydessä samalla juoden?

 32. Mika Said,

  Allu: Elikkä ennen treeniä suosittelen, että joisit aminohappoja ja vaikka kreatiinia siihen sekaan. Treenin aikana sitten octane, jotta saat pitkin treeniä lisää aminohappoja elimistöön.

Add A Comment