Mika Nyyssölä

– giant killer –

Dec-8-2012

Gymlog 34 – 15 minuutin olkapäät

Moi!

Eilen olikin aika hektinen päivä. Yle kuvasi kuningaskuluttajaan jakson luomumunien kimppatilauksesta. Jaksossa seurataan munien matkaa Lappeenrannasta luomufarmilta Helsinkiin Mayorsille, jossa jengi tulee hakemaan omat munansa pois. Samalla vähän haastatellaan Perus-Pertti-Bodaria (se olin sit niinku mä), miksi esim juuri kehonrakentajat syövät niin paljon munia?  Toivottavasti en antanut itsestäni ihan ASS-kuvaa? 🙂 Kuningaskuluttajan luomumuna-jakso tulee ulos 15.tammikuuta ykköseltä. Muistakaa tsekata jakso niin saadaan kaikki nauraa sitten ihan huolella, kuinka Nyyssölä taas kerran nolaa itsensä.

Nolaamistahan tapahtuu joka Gymlog-jaksossa, joten siinä ei mitään uutta. Tällä kertaa nolausjaksossa on vuorossa 15 minuutin olkapäät. Ihan yhtä helvettiä oli kuvata tuo jakso. Forkut lopetti yhteistyönsä jo vipareissa ja pystysoutu 33 kilon tangolla oli sellaista säätämistä. Nyt täytyy sanoa jälkifiiliksistä, että pahiten kipeenä ovat epäkkäät, sitten tulevat olkapäät. Mulla ottaa aina noi trapsit hittiä vaikkei niillä pitäisikään niin paljon nostaa, kun kyseessä oli olkapäätreeni. En vain voi sille mitään, että ne aktivoituvat niin voimakkaasti.

Tänään muuten olen itäkeskuksen Fitnesstukun myymälässä jakamassa nimmareita klo 12-14 välisenä aikana. Jakavat siellä 50 ensimmäiselle Body-lehden kisanumeron, jossa meikä kannessa. Sen saa halutessaan minun nimmmarilla. 🙂 Tervetuloa vaan kaikki moikkaamaan!

-Mika

Posted under Uncategorized
 1. Mika Said,

  Brutaly: miten olis, jos tekisit selän ja olkapäät omana ja rinta ja kädet omana päivänä?

 2. brutaly Said,

  tota vois kokeilla! pakkotoistosta varmaa löytys ohjelmaki tolle?

 3. Tuomas Said,

  4 sarjaa penkkiä, chest flyseja 3 sarjaa. 100 toistoa vipareita ja samoin 130 toistoa pystysoutua (yht. nämä kaksi n.14 min), 4 sarjaa taljassa ojentajia, ojentajaprässiä 4 sarjaa ja vatsoja 8 sarjaa. Aikaa meni noin 40 minuuttia ja loppuun asti tehtiin. Aika tiukka setti. 🙂

 4. Pete Said,

  Tuli tänä iltana väännettyä tuo vartin olkapääjumppa.. Aamulla saattaa tarvita töissä tekokäsiä!

 5. Ari Said,

  Terve, puristusvoimasta tuli mieleen, että onko sulla kokemusta Fat Gripeistä? http://www.fatgripz.com/
  Noiden tarkoituksenahan olisi parantaa puristusvoimaa? Ilmeisesti enemmän painonnostajille tarkoitettuja kuitenkin. Toimivatkohan oikeasti vai ovatko vain mainosmiesten hömpötyksiä?

 6. Mika Said,

  Ari: meidänkin salilta löytyy noi, mut enpä ole kokeillut. Varmaan joo enempi painonnostajien juttuja.

 7. hostile Said,

  Kiitokset tästä!

  Voin kertoa että useamman vuoden olen treenannut eikä koskaan ole ollut hartiat näin kipeät seuraavana päivänä kun nyt on

  tehtiin:

  100x penkki (30 failureen+20+20+20+10)
  100x viparit (25 failureen+20+20+20+15)
  100x pystysoutu (30 failureen+ 25 failureen+ 20 failureen+ ja loput failureen pikku erissä)

  30 minuuttia kesto eli tähän samaa tahtiin 3-10 sekunnin palautuksilla.

 8. Juha Said,

  Pitää kyllä sanoa että onnex duunissa on ollut rauhallista ja ehtinyt katsomaan oikeastaan kaikki Gymlogit putkeen. Aivan käsittämättömän hyvää settiä! Ja varsinkin kun hra Nyyssölä ei selkeestikkään ota elämää liian vakavasti (=turha jeesustelu loistaa poissaolollaan!!!). Samoin kasapäin hyviä tipsejä omaan reeniin!

  seuraavia jaksoja odotellessa …

Add A Comment