Mika Nyyssölä

– giant killer –

Dec-26-2017

Go Nyyssis! E05 – Olkapäät

Morotus!

Pyhien aikana ei kauheesti tullut salilla käytyä. Dieetin pistin hetkeksi poikki ja syötiin perinteisesti Jouluruokaa. Possua, perunaa ja laatikoita. Vaimo väsäsi lohirullan ja leipoi tähtitorttuja. Itse nautiskelin ruokien lisäksi herkullisia oluita ja jouluglögiä. Tänään kuitenkin takaisin sorvin ääreen ja käväisin Myyrissä nakuttelemassa olkapäät pumppiin. Tuosta sessiosta vielä videokin tuli kuvattua, joten näette, ystävät rakkaat, mikä pöhinä siellä oli Tapaninpäivänä.

Setit olivat seuraavat:

  • Pääliike supersettinä, arnold -press sekä viparit sivuille. 15+30. Progressiivisesti 16kg-26kg 2 kilon korotuksilla.
  • 2. liike, viparit maaten takaolkapäille 5 x 30 toistoa 6kg kässäreillä.
  • 3. liike, etuviparit levypainolla klusterisetti. 2 x 10+10+10 toistoa 15kg.
  • 4. liike viparikoneessa 100 toistoa.

Tässä tuo uusin jakso. Go Nyyssis! E05 – Olkapäät

VIDEOSSA VILAHTELI NÄITÄ TUOTTEITA:


Välipäivien alessa on vaikka mitä kivaa ja nyt on vielä ilmainen toimitus! Käy tsekkaamassa:

Posted under Uncategorized
  1. Janne Said,

    Morjes! Vieläkö tulee tehtyä ihan perinteistä pystypunnerrusta tangolla seisaalteen, kuten joskus muutama vuosi sitten teit paljonkin? Vai oletko korvannut sen täysin Arnold pressillä? Itse tykästyin kovin tuohon seisaalteen punnerrukseen, vielä kun sai mestarilta tehokkaan vinkin siihen “niiaukseen”, niin on vähän hellempi liike olkapäille kun tekee isommilla romuilla. Hyvää uutta vuotta!

  2. Mika Said,

    Janne: En kauheesti ole tehnyt viime aikoina. Pitäis varmaan ottaa takaisin ohjelmaan mukaan. Mun olkapää ei tahdo vaan enää kestää noita perinteisellä otteellä tehtyjä. Esim tukkipunnerrustyylillä on parempi. Eli että ote olisi hammerina.

Add A Comment