Mika Nyyssölä

– giant killer –

May-16-2017

Giant Killer T-paitaa? – Yeah BOOM!

Moi!

Jatketaan kreiseillä diileillä. Nyt extra special diili mun blogini lukijoille. Nimittäin yleensä ei näistä mun vaatemerkin tuotteista irtoa alennuksia, sillä ne ovat limited editioneita, eivätkä kuulu perusvalikoimaan. Mutta nyt DYYDS, kun ostat vähintään 80€ tuotteita fitnesstukulta, saat Giant Killer t-paidasta -40% alennusta!!

Klikkaa kuvaa ja kassalla laita koodilaatikkoon koodi: GK40

Yksi koodi per asiakas. Voimassa tämän viikon, sunnuntaihin klo 23:59 saakka!

Muista myös puddingit!

Yeah beibe!

Eilen käytiin jälleen Aksun kanssa jumpilla. Tehtiin selkää minun vetämänä ja kylläpä oli selkä pumpissa. Tahti oli aika raju ja jopa keuhkoissa vähän tuntui, kun ekassa liikeparissa taidettiin vetää kaiken kaikkiaan 360 toistoa yhteensä. Hyvä fiilis oli ja Aksu sai paljon ideoita omaan tekemiseensä.

Loppuun toki pienet poseeraukset

Posted under Uncategorized
 1. Leek Said,

  Tossa lueskelin että sulla olisi tuo bakerin kysta vaivannut jossain vaiheessa. Epäilen tässä onko itsellänikin sama sillä vasemmassa polvitaipeessa jonkin lainen patti ja kipua tuntuu kun jalan koukistaa. Miten pääsit aikanaan vaivasta eroon?

 2. Mika Said,

  Leek: ON mulla se kysta siellä vieläkin ja se vaivasi juuri tänään, kun tein jalkaprässiä täydellä liikeradalla. Se on jännä, että välillä se on ikään kuin täysin pois ja välillä se kipu käväisee siellä aivan kuin muistuttaakseen, että täällä ollaan vielä. Pistävä kipu joka vie voiman jalasta pois, lamaannuttaa suoraan sanoen jalan.

 3. Jamppa Said,

  Onkos koska tulossa seuraava FMM? Viime videon julkaisusta tuntuu olevan ikuisuus 😀

 4. Mika Said,

  Jamppa: Veikkaan, että kesällä

Add A Comment