Mika Nyyssölä

– giant killer –

May-8-2017

Fitnesstukku 10 vuotta!

Moikka!

Wautsi wau, Fitnesstukku on sitten saanut upean vuosijuhlan aikaiseksi, sillä lafka täyttää juuri 10 vuotta ja sitä juhlitaan upeilla tarjouksilla. Itse tulin Fitnesstukun kuvioihin mukaan vasta vuonna 2010 alkuvuodesta, joten en ole ihan kymmentä vuotta päässyt kokemaan tätä hienoutta, mutta voi veljet on tää ollut kivaa aikaa ja paljon on oppinut matkan varrella. Parastahan tässä on ollut tuo seuraajien suuri joukko, joka on yhtä lailla huomannut miten laadukkaita tuotteita tukulla on ja kuinka nuo hinnat ollaan saatu edukkaiksi kaikille.

Ihan alkuun on luonnollisesti tarjottava se paras tuote ja tarjous mitä itsekin lähtisin aivan ensimmäiseksi hyödyntämään! Elikkä Octane 2 yhden hinnalla! Ei muuta kuin klikkaamaan kuvaa alla ja pääset suoraan upeaan tarjoukseen kiinni!

Käykää ihmeessä poistamassa Octanet itsellenne ennen kuin ne loppuvat varastosta!!

***

Twitch -live strem gameplay!! Twitch.tv/nyyssis käykäähän laittamassa seurantaan! Tänään puskettiin kunnon pelistriimiä ulos ja väillä pohdiskeltiin treenaamisesta sun muusta lifestylestä! Oikein hauska live show saatiin aikaiseksi.  Lähinnä fiilis oli sellainen, että tän tekeminen on todella lähellä sydäntä. Moni kyseli henkilökohtaisia asioita ja yritin parhaani mukaan vastailla niihin.

Pääasia on, että pidetään hauskaa, syödään, juodaan ja otetaan rennosti1!

Tästä voit katosoa jälkekäteen jakson!

Katso suoraa videota Nyyssis www.twitch.tvsta

Posted under Uncategorized
  1. Lihis Said,

    Pystytkö Mika yhtään sanoo mihin asti tää tarjous on voimassa?

  2. Mika Said,

    Lihis: oisko tän viikon voimassa?

  3. LL Said,

    Moro MIka,

    nyt tulee kyssäriä liittyen tuohon Witcher peliin. Olen juuri hommannut ps 4 ja kun katsoin tuota Twitch striimaustasi niin tuo peli näytti todella mielenkiintoselta ja hyvältä. MItä mieltä olet onko kannattavinta aloittaa pelaamaan kyseistä peliä ihan ensimmäisestä pelistä lähtien vai onko mielekästä suoraan ostaa uusin versio? Lä’hinnä sitä mietin, että miten paljon pelien tarinat tai kulku liittyvät toisiinsa.

  4. Mika Said,

    LL: Tuo lisäosa käsittääkseni vaatii, että omistat Witcher kolmosen. Suosittelen kyllä ehdottomasti että pelaat peliä kronologisesti ihan alusta. En siis tarkoita, että hankkisit witcher ykkösen, en usko että sitä edes saa mistään, mutta tämä kolmos osa ehdottomasti alusta ja sitten etenet siitä niihin lisäosiin. Upea pelikokemus.

Add A Comment