Mika Nyyssölä

– giant killer –

Mar-17-2017

Fantastista palautetta kirjasta ja superdiiliä!

Moikkis!

Pahoittelen ihan alkuun, kun yhä jaksan kirjoittaa tästä kirjasta but bare with me, kirja julkaistiin eilen ja se on minulle eräänlainen virstanpylväs elämässäni. Olen tosi tosi innoissani, enkä vain malta olla hissukseen. This is me. 😀

Media paukutti eilen kivasti kirjaa ja tänäänkin on iso juttu Iltalehdessä, käyhän ostamassa lehti!

Iltasanomissa oli muutamakin juttu, tässä yksi:

Vastaanotto

Ja palaute ihmisiltä on ollut aivan fantastinen! Ei yhtä ainoaa negatiivista palautetta, ellei nyt huomioida sitä miinusta, että kirja olisi kuulemma saanut olla sivumäärältään vielä isompi.

 • anonyym1
  • Aivan mahtava kirja! postista saapui tänään. Erittäin avartava ja yksityiskohtainen teos, visualisesti erityisen loistava! kuvien suuri määrä ei todellakaan haitannut, koska kuvat oli sijoiteltu todella taitavasti tekstien sekaan ja erillisille sivuille! lyhyesti ja ytimekkäästi aivan 10/10!
 • Jussi
  • Yllätyin todella kun sain tämän kirjan, erittäin hyvin tehty visuaalisia yksityiskohtia myöten. Hyviä treeniohjeita ja olipa mukana ruokavinkkejäkin. Tässä kirja johon palataan uudestaan ja uudestaan, kiitos!
 • Carnage
  • Nyt on kirjaa luettu ensimmäiset 20 sivua ja vie todella hyvin mennessään, olis mennyt paljon enemmänkin kerralla mut en halua lukea kirjaa nopeasti läpi vaan säästelen sitä hyviä lukuhetkiä varten. Kiitos !
 • Töpö
  • Onnittelut kirjasta! Sain sen juuri luettua (koukkuunhan siihen jäi) ja mahtavaa luettavaa ja katseltavaa tuo oli! Ainoa miinuspuoli on, että oisi saanut olla pidempi 😀
 • Samppulli
  • Aiivan uskomattoman hyvä kirja!👍 en vielä loppuun asti kerennyt koska pitää nukkuakkin yövuoron jälkeen että jaksaa teiän twitchejä katella illemmalla 😀 tuolle 60-61 sivun kaasuhanat aukes jutulle repesin kyllä aivan täysin 😂 ehkä se oli ihan hyvä juttu että päästeli pikku tuhnuja sielä lavalla 😂 mutta tosi hyvää työtä ja tosi mahtavaa luettavaa! BOOM!👊
 • Ovaali
  • Visuaalisesti todella komea kirja. Eilen en vielä ehtinyt pahemmin lukemaan, mutta piti silti selata läpi alusta loppuun.
   Lukemisen jälkeen kirjalle on “kunniapaikka” kotisalin lasivitriinissä laatuviskien joukossa.:oops:
   Olet Mika mulle Arnoldin kaltainen motivaattori. Kiitos kirjasta ja kaikesta muustakin matskusta!
 • Max
  • Uuden kirjan tuoksu ja kuppi kahvia, tiedossa on siis hyvä ilta. Erittäin rock-henkinen teos, upeita valokuvia ja kuvituksia. Kun sain kirjan kätösiini niin ensimmäisen ajatus, tähän on panostettu ja tämä kirja on tehty tunteella. Upea visuaalinen teos 👊🏼
 • Joonas
  • Tänään saapu kirja postin mukana. Nopeella vilkaisulla näyttää tosi mageelle!
 • Anton
  • Kiitoksia kirjasta ihan sika makee:)

Ja palautetta tulee koko ajan lisää!

Hyvin moni pitää juuri kirjan visuaalisuudesta ja runsaasta kuvamäärästä sekä kuvituksesta. Se on kieltämättä hienoa kuulla, sillä juuri näihin osa-alueisiin ollaan panostettukin. Treenioppaasta olen myös todella ylpeä, sillä siinä oleva systeemi on uniikki. Systeemillä pystytään varioimaan niin paljon erilaisia treenejä valmiiden esimerkkien avulla, että yksikään treeni ei ole täysin samanlainen. Se luo mielenkiintoa treenaamiseen ja tekee treenien suunnittelun hauskaksi!

Kuvitusta minun omasta kynästäni vuosien varrelta:

Olen erittäin iloinen saadusta vastaanotosta kirjaa kohtaan. Olen suorastaan hämmästynyt. Kirja on myynyt monessa paikassa tosi hyvin, jopa tietyistä kirjakaupoista kirja on jo loppuunmyyty. Suosittelen siis kiireen vilkkaa hakemaan teoksen, sillä menee vähintään 4 viikkoa, ennen kuin uusi painos saadaan valmiiksi. Se tulee loppumaan ennen sitä, sen melkein voin takuu varmasti ennustaa.

Kirjan voit tilata vaikka Fitnesstukulta:

Tänään kirjan juhlistamista myös Nyyssölä Bros Experiment -ohjelmassa!

Twitch -lähetys starttaa klo 17 tänään JugiPelaa -kanavalla!

Annamme myös ensimmäisen painoserän kirjan omistuskirjoituksella yhdelle onnekkaalle suorassa lähetyksessä! Olkaa siis mukana, koska kyseinen kirja on arvokas. Toista samanlaista ei tule olemaan. 🙂

Sitten vielä yksi aivan MAHTAVA juttu, joka on pakko mainita blogissa. Nimittäin hyvin lyhytikäinen tarjous on käynnissä Chained Nutritionilta. Loistavia tarjouksia koko viikonlopun ajan. Klikkaa kuvaa alla ja pääset suoraan tsekkaamaan tarjouksia! Kannattaa käyttää tämä tarjous! JOPA OFF THE HOOK on siellä -30% TARJOUKSESSA!! BOOM!

Synephrinet, rippedit, Triple Kreatiinit, Beef protskut ja monet muut loistavat tuotteet ovat todella tuntuvissa alennuksissa!! Ole nopea, sillä nämä myydään varmasti loppuun. Diili on voimassa sunnuntai-iltaan saakka.

Posted under Uncategorized
 1. Töpö Said,

  Ootko ikinä aatellut alkavasi panostaa taiteeseen vielä enemmän? Noin niinkuin että alkaisit tekemään sarjakuvia, tauluja yms. Kysyntää niillekkin varmasti olisi, yllätyin kirjan luettuani kuinka lahjakas oletkaan myös kynä kädessä! Aikaa ja vaivaa tuokin vaatisi tietenkin🤔

 2. Mika Said,

  Töpö: Olen ajatellut. Aika tosin on juuri nyt kortilla ja pitää hieman priorisoida mihin panostaa. Ehkä oman uran jälkeen voisi ryhtyä sci-fi -sarjakuvapiirtäjäksi?

 3. söpöhmomo Said,

  onnittelut ite en oo kirjaa vielä hankkinu mutta kiinnostais kovasti kerranki mennä ostamaan ihan itse ihan oikea kirja.

 4. Etwo Said,

  Hyvältä näyttää kirja nopean selaamisen jälkeen! Vielä en ole kerinnyt lukea, mutta selattu on läpi yksivuotiaan tyttären kanssa 😀 hänen oli pakko saada katsoa kirjaa ja naureskella kuville ja halailla lapsuuskuvia 😀
  Toivottavasti pian kerkeää syventymään 🙂

 5. juusto_pallero Said,

  tännekkin saapui kirja eilen. en kirjojen lukemista harrasta ja tämä oli eka ostamani kirja. tuli eilen luettua 20 sivua, oli kello jo niin paljon että piti mennä nukkumaan, ei millään olisi kyllä malttanut 🙂 upea teos ja hyvin luettavaa! eiköhän tää oo semmonen homma mitä saa vähän pidempään hehkuttaa! 🙂

 6. Jake Said,

  Onko kirjaa saatavilla e-kirjana? Olisi kätevä ladata se koneelle ja lukea reissussa niin ei tarvitse raahata mitään kirjoja mukana.

 7. TP Said,

  Jopa oli komia kirja postilaatikossa! Kannet jo vakuutti, mahtipontisen tyylikkäät. Läpi jo selaillu ja yllätyksenä tuli kyl sun taiteelliset taidot. Tosi hienoja töitä! Erityiset pisteet tekstin jaottelusta sopiviin palasiin… En itse tykkää lukea pitkiä putkeen kirjoitettuja pätkiä. Taitaakin olla 2. ns. vapaa-ajan kirja minkä oon ostanu ja esille pääsee. Kiitokset Mikalle ja tiimille myös!

 8. Seba Said,

  Mika on vaan niin sydämmellinen jätkä, että ei sille voi kun toivottaa kaikkea hyvää jatkoon.

 9. Dude-87 Said,

  Tämän kirjan sain käsiini jo maanantaina ja mietinkin, että mokasiko kirjakauppa, kun ennakko varaajana sain kirjan jo noutaa. Itse kirja tulikin sitten luettua melkein ensi istumalta, ja se oli myös ennakko oletus, että tämä kirja vie mennessään. Visuaalista ilmettä on hehkutettu paljon ja ei syyttä, se on kyllä todella hienosti toteutettu. Pidin erityisesti kirjan alusta, jossa käytiin läpi nuoruutta, perhettä yms..Siinä tuli samalla tiettyä nostalgian tunnetta, sillä se kuulosti muuttoineen ja Amiga500:neen hyvin paljon omalta nuoruudelta. Se kirjan alkuosa osoitti myös sen, että menestykseen voi ihan tavallisista perheoloista ja matkalle on mahtunut vastoinkäymisiä, koulukiusaamista jne..Se oli hyvin rohkaisevaa tekstiä sen suhteen, että kaikki lopuksi kiinni omasta itsestään kiinni ja siitä halusta saavuttaa jotain.

  Kisojen läpikäynti oli hyvin selkeästi jaoteltu ja siellä olikin tuotu ihan koomisiakin asioita esille, mitkä ei ole aiemmin tullut esille missään foorumeilla. Yhdessä kohdassa tuli sellainen tunne, että ihan kuin olisi lukenut yhden sivun kahteen kertaan, kun tuntui olevan vähä toistoa. En nyt negatiiviseksi asiaksi tuota sano, harvoinpa toistoa täysin pystyy välttämään ikinä ja ei se ole varmasti tarkoituskaan.

  Pidin erityisesti Mikan sarjakuva piirrustuksista ja pelkäsin aluksi, että lisäravinteiden piilomainontaa olisi upotettu kirjaan. Näin ei onneksi käynyt ja lisäravinteista osattiin kirjoittaa puolueettomasti.

  Ei mennyt rahat hukkaan ja kavereillekin on lukemista suositeltu. Arvosana: 9,5/10

 10. Miro Said,

  Kerennyt alle 100 sivua lukea, ja vaikuttaa todella hyvältä ja motivoivalta kirjalta! Tietää kyllä että on onnistunut elämässään sekä tavoitteissaan, kun sinusta julkaistaan kirja. 😀

  Onnea!

 11. Mika Said,

  Juusto_pallero: mahtavaa on kuulla kuinka moni tyyppi, sinäkin mukaan lukien, on sellaisia, jotka ei yleensä kirjoja ostele mutta tässä kohtaa ollaan tehty poikkeus. Olen hyvin otettu tästä! Kiitos!

 12. Mika Said,

  Jake: ei ainakaan vielä ole saatavilla.

 13. Mika Said,

  TP: kiitos. Tähän helppolukuisuuteen olin erityisesti kiinnittänyt huomiota. Olin tiiviissä yhteistyössä taittajan kanssa ja vaadin, että kirjan on oltava hyvin helppolukuista, lehtiartikkelimaista taittoa, joka on hyvin harvinaista kirjoissa.

  Mulla oli äärimmäisen vahva visio kirjasta ja sen ulkoasusta. Sen piti vedota myös niihin ihmisiin jotka eivät lue normaalisti mitään kirjoja. Tässä ollaan varmasti onnistuttukin? 🙂

 14. Mika Said,

  Seba: Kiitoksia!!

 15. Mika Said,

  Dune-87: kiitos paljon kattavasta arvostelustasi. Toisto varmasti johtui siitä, että itse halusin kirjaan omia anekdootteja toimittajan haastattelujen pohjalta tehtyjen tekstien lisäksi. Tämä toki aiheutti sitä, että omissa muistumissa joissain tarinoissa mentiin hieman syvemmälle, kun leipätekstissä asia mainittiin lähinnä pintaraapaisuna.

 16. Mika Said,

  Miro: kiitoksia! Kiva kuulla että pidät kirjasta!

 17. TP Said,

  Mika: on kyllä tosissaan onnistuttu tuossa artikkelimaisessa jaottelusta. Yleensä itsellä kirjan luku pysähtyy alkuunsa jo siihen kun sitä tekstiä näyttää olevan päättymättömästi silmän kantamattomiin ja kappale vaihtuu vasta 10-20 sivun päästä, jos sillonkaan. Tämä sinun kirja puolestaan on toinen ääripää, sopivalla jaottelulla ja mielenkiintoisilla erilaisilla ja persoonallisilla kuvilla oikein houkuttelee lukemaan. Mukava lukea ihmisestä, jota on mielenkiinnolla seurannu vuosia. Ja kirja helppolukuista ilman että vaatisi suurempaa perehtymistä ja intohimoa kehonrakennukseen. Huippu kirja myös tällaselle perus puntti harrastajalle. Oma 2v poikakin heti kysy kansikuvan nähdessään, että onko tuo Mikan kirja ja kuvat piti saaha selattua heti, olin toisena vuorossa 🙂

 18. pistepiste Said,

  Moi taas mika. Oon täällä anonyymina sua kyseenalaistamassa ja tökkimässä, jotta persoonaasi saisin
  nähdä. Otaksun että julkisuus on sulle sen aspektin tuonut jo mitä näyttää itsestään ja kuinka diplomaattisesti kysyjille vastata. Vaikkakaan kyse ei ole ihmisten miellyttämisestä. Nooo höpölöpö ei sillä väliä… 🙂 mietin vaan että minkälaisia tulevaisuuden suunnitelmia sulla on, mitä haluat elämältä saada ja mitä antaa? Noin niinku muuten kuin kropan muokkaamisen historiallasi. Ehkä sekin on kuin leasing sopimus, ajallinen omistus ja ajallinen ”kukoistus”. Mietin vaan että kun oot aika ekstrovertti ihminen niin minkälaisia haaveita sulla olis, haluatko toimia ihmisten parissa/apuna..Oma sali? Valmennusta? Tv sarja? …tai jotain tämmösii. Onks sulla niinku toista intohimoa? Eilen näin tällasen mua puhuttelevan bussipysäkki mainoksen missä luki vaan ”Mitä haluaisit jos saisit olla sinä?”
  Hyvää kevättä kuiten 🙂 Tuun nykäsee hihasta jos joskus sut livenä nään

 19. Vilu Said,

  Monessa paikassa jo kehunut(mm striimissä, kiitos siitäkin, aivan timanttista settiä!), mutta kehutaan vielä lisää. Todella visuaalisesti nätti kaikin tavoin, erityisesti omat piirrokset ja pienet yksityiskohdat kuten “sotkuiset” sivut jne. Treeniopaspuolesta sen verran, että aivan uudenlainen suunta reenin rakentamiseen kyllä tulee tuossa, ei ole itse tullut mieleenkään kyseistä tapaa ja on todella hienoa näin 6 vuotta jo reenanneena saada uusia lähestymistapoja reenin rakentamiseen ja muokkaamiseen, erittäin hieno teos kaikin puolin siis! Kiitos ja buum dyyd!

 20. Mika Said,

  TP: On kyllä mahtava kuulla tämä! Kiitos paljon!

 21. Mika Said,

  Pistepiste: Mulla ei ole koskaan ollut oikeastaan mitään selkeitä suunnitelmia elämälleni, muuta kuin että saisi nauttia elämästä. Meen pitkälti päivä kerrallaan ja pyrin onnellisuuteen. Annan elämän tuoda sen mitä se tuo. Moni asia on tullut mun kohdalla sen suuremmin ilman omaa pyrkimystä. Esim tämä kirja, mua pyydettiin tehdä tämä, en itse lähtenyt etsimään kustantajaa ja hattu kourassa pyytänyt saada tehdä moista. Mä tykkään vaan antaa virran viedä ja katsoa mihin päädyn. Jotain ohjailua toki pitää itse tehdä ja tavoitteita pitää asettaa mutta esim tämä bodauskin, mulle ehdotettiin, että haluanko lähteä siihen messiin. Sanoin että mikä ettei, hyvä päätös, kun ajattelee missä ollaan tämä päivänä? 😄

 22. Mika Said,

  Vilu: Erittäin hienoa kuulla juuri tämä, että tuo lähestymistapa treenaamiseen on sinulle uutta ja se houkuttelee itsessään testaamaan. Saat varmasti ideoita lisää ja testaamalla, varioimalla ja rakentamalla noista esimerkeistä huippu tehokkaita treenejä aikaseksi!

 23. Julle Said,

  Moi! Kirja on luettu läpi ja täytyy sanoa että oli todella mielenkiintoinen ja helppolukuinen kirja! Pieni miinus tulee siitä, että kirjoitusvirheitä oli jokseenkin paljon mutta muuten aivan loistava!

 24. Jouni Said,

  Pätevä ja mukavasti soljuva kirja. Ostin eilen ja nyt luettu. 😀

  Ravintopuolelle olisin kaivannut lisää kättä pidempää, mutta olenkin aika kyltymätön ruokahifistelijä. Treeniopas kuitenkin ansaitsee erityiskiitokset. Harmillisesti on tässä nettivalmennus käynnissä, niin ei ainakaan heti pääse kokeilemaan treenejä käytännössä. Toisaalta sitä jäi miettimään, että näillä kirjan eväillähän Mika voisi polkaista pystyyn vaikka omankin nettivalmennuksen… 🙂

  Ortoreksiaan taipuvaisen fitness-kulttuurin vastapainona annat myös oikein normalisoivaa esimerkkiä siitä, että aivan huipullekin pääsee, vaikka syö ravintolassa ja juo joskus punkkuakin. Puhtaasti, tai jopa virheettömästi, ei tarvitse syödä 100% ajasta.

 25. Kalle Said,

  Innolla jo kirjaa pitemmän aikaa odottelin ja nyt jo luettu kannesta kanteen. Harvoin kirjoja tulee luettua, mutta tämä olo kyllä pakko ostos ja ei kyllä pettänyt. Upea ja visuaalinen kirja jota voi kyllä suositella kaikille!

 26. Mika Said,

  Julle: 9kpl kirjoitusvirhettä ollaan jäljitetty kirjasta. Se on loppupeleissä suhteellisen vähän reilu 200 sivuun.

 27. Mika Said,

  Jouni: tähän opukseen päätettiin keskittyä pääasiallisesti omaelämäkertaan ja treenioppaaseen. Ravintopuoli, lisäravinteet ja dieettihommat tarkoituksella jätettiin suppeaksi, koska tosiaan sivuja saimme vain 200 käyttöön.

 28. Mika Said,

  Kalle: kiitos kommentistasi. On ilo lukea näitä!

 29. JonihanSe Said,

  Kirja tuli nimmarilla varustettuna ja ei voi muuta sanoa ku et mahtava setti kannesta kanteen! 🙂

 30. Eetu Said,

  Moi,

  Heräsi sellanen kysymys, että elätätkö kokonaan itsesi fitness hommilla? Vai kerkeätkö käydä myös päivätöissä kaiken tämän lisäksi?

 31. Antti Said,

  Kirja hommattu viime viikonloppuna GoExpo messuilta. En juurikaan kirjoja ostele, mutta tämä lähti kyllä heti mukaan pikaisen selauksen jälkeen. Täynnä mielenkiintoisia juttuja, ja parit vinkit otankin heti käyttöön. Rehellisesti sanottuna en odottanut mitään ihmeitä treenioppaasta, koska treenioppaita on tullut luettua/ihmeteltyä netissä melkoisesti ja täten en uskonut, että tämä toisi mitään uutta. Mutta sehän olikin oikein mainio, ja treeniohjelma lähteekin kokeiluun heti, kun nykyinen ohjelma on vedetty pois alta.

 32. Mika Said,

  JonihanSe: Kiitos kiitos!

 33. Mika Said,

  Eetu: Käyn päivätöissä

 34. Mika Said,

  Antti: Siellä on paljonkin noita ohjelmia, sillä voit varioida päivän jumppia melkoisesti valmiiden esimerkkien avulla.

 35. Samppulli Said,

  Ei voi muuta sanoa kuin hattua nostaa! 😁 ihailen kyllä sun elämäntyyliä ei ressata turhia ja eletään täysillä 👍 kiitellään ja onnitellaan ny vielä kerran ja tuo tosiaankin nostaa motivaatiota aivan pöhölönä 😂 nyt vaan rakentamaan itelle sopivaa reeniohjelmaa 👊

 36. Mika Said,

  Samppuli: Kiitos sinulle. Hyviä treenejä!

Add A Comment