Mika Nyyssölä

– giant killer –

Nov-3-2017

Aleilua ja kahvaloisia!

Hello dyyds!

Oikein iloista iltaa kaikille siellä kotosalla. Käväisin tänään pikku jumpilla, mutta yhä riivaa tuo illkeä flunssa eikä se tunnu hellittävän. Huomasin jumppaillessa, ettei oikein tehoja löytynyt ja kummasti väsytti. Kurkku kipeä ja yhä vain jatkuu päänsärky. Ei tässä ihan terveitä olla vieläkään ja sen kyllä huomasi.

Olin saanut ennen reissua Myyrin Kuntokeskusta varten pienen tuliaisen Lohjan Gym Onelta. Nimittäin erittäin hyvän tuntuisen moniotekahvan taljoja varten. Itse pidän lapiokahvoista, joissa ote on luonnollisin eikä olkapäät väänny väärään asentoon. Itsellä varsinkin nuo olkapäät ovat herkät pomppimaan pois paikoiltaan, joten suorat tangot eivät ole niitä olkaystävällisimpiä kahvoja.

Tässä se on!

Moniotekahvalla voi ottaa kapeamman tai hieman leveämmän otteen. Oteleveydet ovat juuri siltä väliltä, missä ovat normi lapiokahva ja kapeaa rusettikahvaa menee. Joskus liian leveäkin oteleveys lapiokahvassa ei tunnu ihan parhaalta, joten nyt on valinnan varaa eri leveyksille.

Keskellä olevien reikien ansiosta myös ristikkäistaljassa voi tehdä hauista ja ojentajia hammerina. Monipuolinen kahva siis kyseessä.

Käykää tsekkaamassa uusi kahva Myyrin Kuntokeskuksesta!


Koko Disturb on nyt -25% alennuksessa! BOOM!!

Tarjoukset voimassa alkaen nyt ja päättyen sunnuntaina 5.11.17. Klikkaa yllä olevaa banneria ja pääset sivuille suoraan shoppailemaan! Siistiä!


Ja hei, Isänpäivä tosiaan lähestyy!

Isänpäivä on ens viikon sunnuntaina 12.11. Hyvä, ellei jopa loistava lahjaidea on tietysti Mika Nyyssölä – Giant Killerin tarina ja treeniopas! Voit tilata kirja vaikka tuosta alla olevasta bannerista kilkkaamalla. Fitnesstukun sivuilla kirjaa saa 24,90€ hintaan.

Posted under Uncategorized
  1. Vesku Said,

    Monestikko vuodessa sairastat tuon ainaisen lentsun? Ihme juttu tuokin kun jotkut syö päin persettä ja elää miten elää niin sairastavat kerran ehkä vuodessa. Näköjään loppujen lopuksi ravinnolla ei olekaan niin hirveän suuri merkitys tuossa, vaan geeneillä?

  2. Mika Said,

    Vesku: En ole vuosiin esim syönyt yhtäkään antibioottikuuria. Flunssa nyt tulee jos tulee, mutta yleensä ei kauheen pahana. Joku epäili että tatuoinnin ottaminen olisi osasyynä ollut tuohon flunssaan, kun iski pari päivää sen jälkeen. Stressi ja kipu olisi laskenut immuniteettia tai jotain? En itse oikein osaa tohon sanoa mitään. Yleensä nää menee mulla parissa päivässä ohi, mutta nyt ollut koko ajan menoa ja melskettä vaikka olenkin ollut kipeenä. Ehkä se levon puute tavallaan myös on pitkittänyt tätä? Vaikea sanoa. En mä mitenkään poikkeuksellisen usein ole kipeenä kuitenkaan.

Add A Comment