Mika Nyyssölä

– giant killer –

Apr-30-2013

Aidot epäkkäät

Hihii! Tossa joku epäili epäkkäitteni aitoutta, kun olin laittanut Octanesta mainosleiskan blogiini. ONhan ne aika muhkeat, mutta nuo hartiat eivät tosiaankaan ole photaroitu vaikka ne siltä kyllä näyttävätkin!

Tässä siis tuo mainosleiska ja epäilystä herättäneet epäkkäät:

Octane mainos

Tässä taasen se ihka alkuperäinen kuva:

epäkkäät ovat aidot!

Kuten huomaatte, aidot ovat! 😀 Taustasta vain irrotettu, kun mainoksissa käytetään.

Epäkkäät on ollut mulle nuorempana vähän niin kuin pakkomielle. Tuli seurattua noita pellepainijuttuja vähän tiiviimminkin ja mun feivöritti painija oli Bill Goldberg. Sillä oli (ja on yhä) Ihan järkyn cooli fysiikka ja massiiviset epäkkäät. Meikä sitten salilla pumpaili noita epäkkäitä ja haaveilin, että kasvaisivat samoihin mittoihin. No eihän ne tietty Goldbergin tasolle kasvaneet, mutta näköjään ihan riittävästi, että joku tänä päivänäkin epäilee aitoutta.

Tässä gymlogistakin tuttu ja tehokas epäkäsharjoite:

Usein teen vain yhden liikkeen epäkkäille, joka on olankohautus. Otan isot malmit ja vetoremmeillä kietaisen ne tiukasti kiinni. Painot saa olla isot, mulla käytössä yleensä 50-60kg hanttelit. Teen 20 pysäytettyä kohautusta ja 10 ilman pysäytystä, eli 30 toistoa per sarja, 3-5 sarjaa. Vetää ihan huolella hapoille ja äitiä tulee ikävä joka sarjassa. Ne pysäytykset ovat kans kunnon pysäytyksiä, sekunti pari ylhäällä ja sit uudestaan. Vain ne vikat 10 saa olla sellaisia pumppihytkytyksiä. Yksi liike riittää ja itse teen tän kerran kahteen viikkoon, mutta jos haluan vähän painetta lisää niin tätä voi tehdä vaikka 3 kertaa per viikko.

Kyllä lähtee epäkkäät kasvamaan ja good bye joutsenkaula!

Posted under Uncategorized
  1. Hmm Said,

    Lisäkysymys… Suositteletko nuorille kuitenkin kreatiinia ja Bcaa:ta?

  2. Mika Said,

    Hmm: Olen moneen otteeseen sanonut, ettei nuorten (alle18vee) tarvitse käyttää lisäravinteita vaan riittää, kun syödään monipuolista ruokaa. Ruuasta saa kaikki tarvittavat ravinteet. Urheileminen on myös suotavaa, kunhan ei mennä liiallisuuksiin siinäkään.

Add A Comment