Mika Nyyssölä

– giant killer –

Apr-30-2013

Aidot epäkkäät

Hihii! Tossa joku epäili epäkkäitteni aitoutta, kun olin laittanut Octanesta mainosleiskan blogiini. ONhan ne aika muhkeat, mutta nuo hartiat eivät tosiaankaan ole photaroitu vaikka ne siltä kyllä näyttävätkin!

Tässä siis tuo mainosleiska ja epäilystä herättäneet epäkkäät:

Octane mainos

Tässä taasen se ihka alkuperäinen kuva:

epäkkäät ovat aidot!

Kuten huomaatte, aidot ovat! 😀 Taustasta vain irrotettu, kun mainoksissa käytetään.

Epäkkäät on ollut mulle nuorempana vähän niin kuin pakkomielle. Tuli seurattua noita pellepainijuttuja vähän tiiviimminkin ja mun feivöritti painija oli Bill Goldberg. Sillä oli (ja on yhä) Ihan järkyn cooli fysiikka ja massiiviset epäkkäät. Meikä sitten salilla pumpaili noita epäkkäitä ja haaveilin, että kasvaisivat samoihin mittoihin. No eihän ne tietty Goldbergin tasolle kasvaneet, mutta näköjään ihan riittävästi, että joku tänä päivänäkin epäilee aitoutta.

Tässä gymlogistakin tuttu ja tehokas epäkäsharjoite:

Usein teen vain yhden liikkeen epäkkäille, joka on olankohautus. Otan isot malmit ja vetoremmeillä kietaisen ne tiukasti kiinni. Painot saa olla isot, mulla käytössä yleensä 50-60kg hanttelit. Teen 20 pysäytettyä kohautusta ja 10 ilman pysäytystä, eli 30 toistoa per sarja, 3-5 sarjaa. Vetää ihan huolella hapoille ja äitiä tulee ikävä joka sarjassa. Ne pysäytykset ovat kans kunnon pysäytyksiä, sekunti pari ylhäällä ja sit uudestaan. Vain ne vikat 10 saa olla sellaisia pumppihytkytyksiä. Yksi liike riittää ja itse teen tän kerran kahteen viikkoon, mutta jos haluan vähän painetta lisää niin tätä voi tehdä vaikka 3 kertaa per viikko.

Kyllä lähtee epäkkäät kasvamaan ja good bye joutsenkaula!

Posted under Uncategorized
 1. Tad Said,

  Komiat on epäkkäät! Tuolle gymlogissa ollelle joutsenkaula-jutulle tuli kyllä reipeiltyä huolella 😀

 2. Neme Said,

  Goldberg, hell yeah!
  Ei moni nostele Big Showta Jackhammeriin http://www.youtube.com/watch?v=Pl-Sd8nw8c8 ja onhan tuo entrance ikimuistoinen http://www.youtube.com/watch?v=SsSkL6K4PBk 🙂

 3. Viiskasi Said,

  jätkäl on kyl aika tyylikkäät trapsit. Itelle trapsit on ollu lähinnä ongelma, vaikka kuin keskittyy ja tekee ilman cheattia, ni ottaa varsiki olkapää-treenis suhteellisen paljon hittiä. Mistä johtuu et ne on melkoset ja hartialinja epätasapainossa, siis mulla. Trapseja en tee itsessään ollenkaa, mistä keinot sivuolkapäiden tekoon vipunostojen lisäksi?

 4. tahma Said,

  Vähän näyttäis olevan mikalla kireyttä selässä kun latsit ja epäkkäät erinnäköiset. Suosittelisin käymään avaamassa vähän paikkoja.

 5. Mika Said,

  tahma: suosittele ihan rauhassa. 😀 Ei ole kireyttä selässä ja lihakset mulla elastiset. Kun katsot kisakuvia ja takaposeerauksia niin symmetriaa kyllä löytyy ihan riittävästi. Se että toinen latsi kiinnittyy hieman alemmas ei tarkoita että pitäisi mennä availemaan paikkoja. Se ei siirrä lihasten kiinnityskohtia mihinkään vaikka kuinka hierojalla kävisin. Ihminen ei ole koskaan täysin symmetrinen kun keskeltä leikataan kahtia. Epäsymmetriaa esiintyy aina.

 6. Los Pedros Said,

  Kun noihin lihasten kiinnityskohtiin ei pysty vaikuttamaan, niin tavallaan melko raakaa että siitä kuitenkin annetaan pisteitä kehonrakennuksessa.

  Itellä menee mm. vatsalihakset ikään kuin lomittain. Ei maha mitään.

  Jos on tollanen genetiikka hartioiden kanssa, niin olis mielenkiintoista tietää ootko Mika joutunut teettämään itsellesi puvun tai käytätkö pukua ollenkaan.

  Itellä on geneettisesti isot trapsit sekä kapea hartialinja, niin eipä siitä puvun löytämisestä tule yhtään mitään. Piti ostaa joku slim fit -malli, joka juuri ja juuri sopii hartioista ja vielä käydä sitä kaventamassa vatsan seudulta. DAMN!

 7. Saku Said,

  Muhkeat on epäkkäät. Tuli väkisinkin mieleen myös http://kaioh.betatechnologies.it/wp-content/uploads/2012/07/mario-balotelli-hulk.jpg :D. Tsemiä reeneihin!

 8. Änimol Said,

  Moi Mika! joo kyllä pieni epäsymmetria jopa sulla on hyväksyttävää 😉 Mutta itsellä on ongelma, on noin viikosta-kahteen olkapäästä, ojentajan kautta kyynärpäähän tuntunut pistävää kipua, ja en millään malttasi olla poissa salilta, mutta olisiko järkevämpää (tietysti olis…) jättää suosiolla vaikka 3-5 päivää käymättä vai voisinkohan kokeilla tehdä kevyitä reenejä mikä voisi olla jopa parempi juttu paranemisen kannalta?

 9. kaima poika Said,

  eipä ole joo Mika enään joutsenkaula vaan melko sikaniska 😀 😀

 10. riina Said,

  Moi!

  Kumpaa heraproteeinijauhetta suosittelet, jos haluaa sen avulla turvata riittävän proteiinin saannin päivässä?

  Olen netistä katsellut ja vaihtoehtoina ois Fastin hera80 ja Star Nutrionin whey80? Mietityttää vaan tossa Star Nutrionissa, että makeutusaineena on aspartaami… Onko aspartaamista elimistölle pitkän käytön seurauksena jotain haittaa? Vai voiko huoletta käyttää?

 11. Kalle Said,

  Minkäs treenin yhteydessä noita epäkkäita kannattaa treenata? Hyviä liikkeitä?

 12. Mika Said,

  Los Pedros: en käytä pukua ja nekin pikkutakit, jotka omistan lojuu jossain kaapin perukoilla. Mut joo, hankalaa se on löytää istuvaa puvuntakkia.

 13. Mika Said,

  Änimol: vaikee sanoa tolla kuvauksella et mikä siellä on vikana? Menisin fyssarilla käymään jos ei lepo auta. Voihan se olla joku lukkokin siel joka aiheuttaa kipua?

 14. Mika Said,

  Riina: suosittelen tietty staria. Ei aspartaamilla ole vaikutusta vaikka söisit sitä joka päivä. Noi määrät mitä noissa on, on niin pieniä, että niistä ei pitäisi olla mitään haittaa elimistölle. Enempi haittaa on kun kävelet keskustassa pakokaasujen keskellä kuin se määrä aspartaamia mitä saat proteiinista. Mieti niinpäin, että jos makeutusaineet olisivat oikeesti myrkyllisiä pieninä määrinäkin, eikö moinen olisi jo huomattu ja nämä poistettu markkinoilta?

 15. Mika Said,

  Kalle: no vaikka selän tai olkapäiden?

 16. Suiraal Said,

  Moi Mika, Mitä mieltä olet noista mouthpiece, ainakin Jay Cutler käyttää niitä treenauksessaan: http://www.bitetech.com/testimonials/video-testimonials/

  Onko fitnesstukulla noita myytävinä? En ainakaa löytänyt heidän valikoimistaan.

 17. juha Said,

  Turhaa joku ihmettelee onko noi epäkkäät aidot. Käsipainojen roikotus käsissäkin tuo jo lisäkokoa sinne..

 18. Mika Said,

  Suiraal: kai noi on hyvät jos puree normisti hampaita yhteen. Vitun dorkan näköistä vaan.

 19. Miklu Said,

  Onha siinä pihviä perskutarallaa. Eikö meillä kaikilla ihmisillä ole jokin lihasryhmä mikä kehittyy paremmin kuin muut? Itsellä on rintalihakset ja ne pääsee helposti epäsymmetriaan ikävä kyllä.
  Jäbä näyttäis kyl vieläki isommalta ku saisit hiukan pihviä tonne rintoihi.
  Ku on puhuttu että yhden raajan treeneillä saa paremman supistukset,ni miks ei sit reenais trapsitki yhdellä kdellä? Saa nostettua/”kohautettua” paljon ylemmäs ja vähemmän tulee loukkaantumisia myös yhden raajan kerrallaan treenamisessa. Ainoo huono puoli siinä on että tarvii enemmän aikaa reenatessa silloin,mutta mitä sitä ei tekisi veistetyn ropan etee 😉

  Ja hyvää wappua blogin seuraajille ja itse kuninkaalle Mikalle.

 20. Olavi Said,

  Asiallinen kuva!! 🙂

 21. jygi Said,

  tuleeko mikalle ikinä kun on treenattu kunnolla epäkkäät. nii seuraavanapäivänä päänsärkyä?? mulla ainakin tulee saattaa mennä seuraavat 2-3 salii ihan reisille kun alkulämmittelyssä rupee jo päähän koskemaan !? :O

 22. Mika Said,

  jygi: ei tule kyllä. Kaipa se on kans tosi yksilöllistä, kun noi päänsärytkin ovat toisilla tosi helvetilliset ja esim meikällä hyvin harvoin, tuskin koskaan on mitään päänsärkyä.

 23. Rookie Said,

  Hitto ku äijä on komees kunnossa! sai taas motivaation lähteä puntille, vaikka töistä meinaa olla hiton väsyny 🙂 hyvää vappua!

 24. jygi Said,

  eli sen kanssa on vaan elettävä 😀 mutta eikun kovia reenejä sinnepäin !! ja hyvää vappua !

 25. Aleksi Said,

  Tom Hardykin ois jo noista kateellinen ^^

 26. juku Said,

  Aidot ja aidot..

 27. N. Said,

  Must tuote tuo octane!! Hyvät vaput DYYYD!

 28. Mika Said,

  juku: 😀 tell me more! 😀

 29. Mario Said,

  Mie taas kuulin sellasta, että Mikan lihakset ois photaroitu myös kaikkiin gymlogeihin… Ei kuulemma edes harrasta kehonrakennusta.

 30. Mika Said,

  Marlo: olet oikeassa. Nyt jäätiin kiinni Miken kanssa tästä suuresta salaisuudesta! Hihiii!

 31. muskeli masa Said,

  Itel ei oikeen saa minkäänlaista tuntumaan muilla ku käsipainoilla. jotenki tangol tehdes eiolkapäät veny millään taakse. ja hei mul ois hyvä ehdotus seuraavaks gymlogiks: Kehonpainolla tehtävät liikket! erilaisia dippejä,punnerruksia,leukoja,palomies punnerrus/muscle up tyylisiä jutskia.

 32. Antti aitinen Said,

  popcastia odotellaan 🙂 kiitos kaikesta

 33. nörtti Said,

  Mike on kyllä onnistunut tekemään todella aidon näköisen CGI-kehon Mikalle gymlogeihin, jää Hollywoodinkin tekeleet kakkoseksi.

 34. Moi Said,

  Ootko menossa sm:eihin? Photaroiduilla lihoilla?

 35. Mika Said,

  Moi: juu tottakai olen. Mulla on sellainen reaaliaikainen hologrammikeho jota siellä pullistelen sitten. tervetuloa katsomaan.

 36. taavetti Said,

  Mutta miksi tämä epäkäskuva on pistetty yhteen Octane purkin kanssa? Kuuluisiko niiden jotenkin korreloivan keskenään? Ei mene ainakaan minulle läpi kuluttajana..

 37. Mika Said,

  taavetti: epäkäskuva? siinä on kuva siis minusta. korreloi ihan rauhassa. 😀

 38. Vappumies Said,

  http://effects.worth1000.com/contests/29343/celebrity-steroids-1

  Erehdyttävästi näyttää, että johnny deppin kasvot olisi siirretty Nyyssiksen kroppaan. Kuvassa 30.

 39. juku Said,

  Mika miksi sanot koko ajan “hihii” ? Tytöt sanovat noin.

 40. anthony Said,

  hei dudeelos! menee nyt postin aiheesta vähän ohi mutta… Eli kun tuon viimeisen dieetin vedit sillä vhh-meiningillä niin miten rupesit lisäämään hiilaria taas koneeseen homman jälkeen? eli siis siis kuinka maltillisesti vai ei maltilla ollenkaan?=) noudatitko jotain gramma määräistä ohjetta?
  Kiitosta paljon jo etukäteen!
  kesä kunto alkaa olemaan fakta ja ei puutu kun se kesä enää!

 41. Mika Said,

  Vappumies: hihii! Hulvatonta! Johnny Depp sai lun kropan!! Jee! Mä kyl oon oikeestikin vähän deppin näköinen! 😉

 42. Mika Said,

  Juku: hihii! ^__^

 43. Mika Said,

  Anthony: lisäilin pikku hiljaa hiilaria. 🙂

 44. Kizu Said,

  Juku: Miksi et ilmaise itseäsi selvästi ja kyselet tymiä? Tytöt tekevät niin.

 45. anthony Said,

  no näin vähän arvelinkin!=) mutta onkos SINUN mielestä esim. 5g lisää hiilaria per päivä liikaa? jos noin 60-80g per päivä annoksesta lähdetään nostelee?

 46. tiude Said,

  ISO KIITOS blogistasi ja gymlogin videoista! Toisen puoliskon kanssa ollaan saatu motivaatiot liikkumiseen ja reenamiseen aivan uudelle tasolle, kiitos!

 47. Mika Said,

  anthony: tuskin liikaa on.

 48. Mika Said,

  tiude: eipä kestä, at your service!

 49. Virpi Uznanski Said,

  tykkään 😀

 50. karim Said,

  uuuhm, iihana jatka jolla iihana pihviniska

 51. Hmm Said,

  Lisäkysymys… Suositteletko nuorille kuitenkin kreatiinia ja Bcaa:ta?

 52. Mika Said,

  Hmm: Olen moneen otteeseen sanonut, ettei nuorten (alle18vee) tarvitse käyttää lisäravinteita vaan riittää, kun syödään monipuolista ruokaa. Ruuasta saa kaikki tarvittavat ravinteet. Urheileminen on myös suotavaa, kunhan ei mennä liiallisuuksiin siinäkään.

Add A Comment