Mika Nyyssölä

– giant killer –

Feb-9-2018

Aamuhöpinää, peli- ja leffauutisia!

Heippa!

Tubessa olis taas jälkitallenteena viimeisin Nyyssis Puhuu!! -aamushow. Höpistään jälleen kaikenlaista ja vastaillaan livechatissa esitettyihin kysymyksiin. Juttua peleistä, treeneistä sun muusta kivasta.

Näitä aamuohjelmia on oikein kiva kyllä tehdä ja sitten laitella niitä vielä tuonne YouTubeen nähtäväksi, jottei sitten katoa bittiavaruuteen, kuten nuo Twitch-tallenteet tuppaavat jonkin ajan kuluttua tehdä. Olen saanut runsaasti positiivista palautetta näistä, että on kiva kuunnella ja katsoa showta vaikka kun samalla touhuilee jotain tai ajaa autolla jonnekin. Itsekin usein kuuntelen podcasteja ja tube-keskusteluita samalla kun teen jotain rutiinihommia tai ajan autolla. Aika kuluu tosi nopeasti silloin.

Tässä siis uusin jakso Nyyssis Puhuu!! E04 – Aamushow

VIDEOSSA NÄKYI NÄITÄ TUOTTEITA:
Belgian Blue -juoma

TSEKKAA MUN SUOSIKKITUOTTEET TÄÄLTÄ


Neuletarjous!

Disturbilla aivan sikamagee neuletarjous käynnissä. Itsekin diggaan käyttää näitä neuleita ja omistankin pari. Tosi siistin näköisiä ovat ja istuvat kivasti ylle. Käy tsekkaa valikoima klikkaamalla kuvaa alla:

Tässä yksi komea neule, jonka saa Disturbilta myös! Kian Zipped Knit Hoodie White


Peleistä!

Ens viikolla ilmestyy Kingdom Come Deliverance! Realistinen RPG, joka sijoittuu jonnekin keskiajalle fiktiiviseen Bohemian kuningaskuntaan. 13.2 siis heti hommaamaan peli!

Varaa peli CDON:ista!!

Kaikin puolin aika vaikuttavan näköistä grafiikkaa ja peli muutenkin tuntuu tarjoavan melkoisen mageeta toimintaa. Kuulemma dynaaminen maailma, joka kulkee eteenpäin olit sitten toiminnassa mukana tai et. Voisi kuvitella, että tällainen pelin dynamiikka saattaisi antaa montakin eri loppuratkaisua peliin ja jokainen valinta vaikuttaisi tavallaan peliin ja omaan tarinan kulkuun? Vaikea sanoa vielä, mutta uskoisin pelin olevan aika erikoinen kaikin puolin. Vaikea se varmasti on mutta toivotaan, että ei liian vaikea, jotta mielenkiinto säilyy.

Leffauutisia!

Netflixin omistajille paradoksaalista sci-fiä tiedossa! Kaikki varmasti muistaa elokuvan Cloverfield. Jännästi käsikameramaisesti kuvattu sci-fielokuva Cloferfield muistutti Godzillaelokuvaa, jossa outo monsteri tupsahtaa New Yorkiin ja aiheuttaa karmivaa tuhoa. Tämän yllättävä jatko-osa 10 Cloverfield Lane tuli vasta vuosia myöhemmin, eikä mitenkään vaikuttanut aluksi olevan millään tavalla yhteydessä Cloverfield -elokuvaan jos ei huomioida nimessä esiintyvää sanaa. Lopussa kuitenkin paljastuu kunnon mindfuck -juttu, josta ei sen enempää ja tarina tavallaan aukeaa hieman.

Nyt on Netflixillä juuri julkaistu kolmas osa tähän teemaan. Cloverfield Paradox avaa jälleen lisää taustoja näihin aiempiin elokuviin ja antaa katsojalle aivan supersiistin sci-fi tarinan purtavaksi. Itse tykkäsin tästä leffasta ja ulottuvuusajatuksesta siinä sisällä. Mageita efektejä ja hyviä näyttelijäsuorituksia. Tarina on loppuun asti jännittävä ja lopussa jälleen magee ylläri. Neljäs elokuva on myös tulossa tähän Cloverfield eepokseen. Suosittelen katsomaan ihan jätjestyksessä, jos on mennyt ohi tämä setti!

Posted under Uncategorized
 1. teude Said,

  Bohemia (suomeksi Böömi) oli ihan oikea alue aikanaan Tshekin alueella. Yli 4v sitten laittoivat Kickstarterista projektin tulille ja nyt se vihdoin tulee. Toivottavasti on hyvä, onhan tuota tullut seurattua.
  https://youtu.be/1cn4Hg6q9XU

 2. JUSSI Said,

  Noissa kuvissa on aina tommonen mallityyppinen heppu ja mua arveluttanut mahtuuko paidat päälle. Nyt sulla kuitenkin tommonen, joten nähtävästi saa kädet mahtuun. Mikä koko sulla on? Eli joutuuko ottaan teltan että mahtuu päälle?

 3. Mika Said,

  Teude: Okei, siistiä. Mä muistelin lukeneeni, että toi ympäristö ja mesta olis ollut fiktiivinen, mutta mahtavaa, et se onkin ollut oikee, olemassa oleva paikka!! Odotukset ovat kyllä korkeella!!

 4. Mika Said,

  JUSSI: Oisko ollut XL kokona. Noi on sen verran kuitenkin elastisia, että hyvin mahtuu.

 5. Hesekiel Said,

  Ymmärrän kyllä sen tuskan ja ylimääräisen työn mitä jatkuvat lumisateet aiheuttivat raksalla. Meikä muistaa myös vuoden 2011, joilloin lunta tuli kuin E:n P:stä. Aloitin silloin hommat talonmiehenä ja aikaa ei ollut koko talvena muuhun kuin lumitöihin. Nämäkin tehtiin aina rankasti myöhässä ja kuunnellen sujuvasti asiakkaiden haukut. Myöhemmin työnjohdossa analysoitiin, että minun alueella olisi pitänyt olla 2-3 kaveria töissä. Sen siitä saa kun työt mitoitetaan vähälumisten talvien mukaan.

Add A Comment